Şimdi Ara

Rogue DPS sorunu, leg.daggers & yeni patch'te rogue'lerin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet,

Direk konuya girecem

Combat takılıyorum ve DPS'te hayal kırıklığı yaşıyorum. iLVL 394, gem, enchant, reforge var, rotasyonda dilkkat ediyorum ama DS'te ara ara 30K üzereni çıksada, genel ortalama DPS 25k civarı. Çok gıcık bir şey, iLVL 374 Hunter veya DK benle aynı DPS'i yapıyor.

Hadi hunter'ı anladım ikimizde DPS'iz ama DK'daki bu buff ne? Adamlar hem tank olabiliyo, hemde asıl işi DPS olan (lock,rogue,hunter) klaslarlan aynı DPS'i yapıyor.

Anladığım kadarıyla Leggies var diye, Blizz normal item'lı rog'ları ezmiş. Gerçi Legendary dagger'larıda aldım (daha ilk seviyedeler, 397). Legendary dagger'lar 3 Lvl'a çıkınca (416), rogue DPS 40-50 K civarına çıktığını biliorum. Eyvalllah dişimi biraz sıkarım ama ikinci sorumda bu.

Hadi 10000 altın verdim, gem kasıyorumda & yeni paket ile çöp olurmu?

Panda'ya girip Rog test eden varmı ? DPS'te Blizz rog'u nereye konumlandırmış ( Hunter'dan,DK'dan iyimiyiz?)

Birde, leg.dagger'lar Panda'yla yeni bir quest zinciri ile bir level daha alıcak diye bir söylenti duydum. Doğrumdudur ?

Vakit ayırıp cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkürler.

• rogue ve dps sorununu ayni cumlede gorecegim hic aklima gelmezdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruathym

rogue ve dps sorununu ayni cumlede gorecegim hic aklima gelmezdi :D

• Rogue dps sorunu arkadaşlara katılıyorum yan yana yazılmaları hata.Rogue 1.liğe oynayan bir class.Tek rakibi buff lu mageler.Şöyle diyelim Rogue oynamak zordur,yapamıyorsundur,o yüzden dpsin bir hunterla dk ile aynıdır.Normal şartlarda bir hunterdan çok daha yüksek dps çıkartman lazım.Dk kısmına gelince Dk ları çok aşşağılıyorsunuz.Dk lar şuanda kötü bir yerde değil.Dklar tank ama çok güçlü bir tank değil.Raidlerde baktıysan dk hiçbir zaman main tank olmaz off tanktır.Yani Dkya tam tank diyemessin.Bunun yanında Tank olunca Dpsi düşük olmalı gibi bir saçmalığı nerden çıkardın.Tank yüksek vurmalı ki aggro tutabilsin.Yani bir dkya bufflu demen seni noob gösterir dklar nerf yedi o eski güçleri yok.Rogue ile çok rahat dknın ve hunterin üzerine çıkmalısın nasıl çıkamıyorsun hayret ettim.Armory yollarsan gearla ilgilide yazabiliriz.En çok dpsi şuanda subtlety çıkarıyor talentı bir değiştir veya secondary talenta subtlety al.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengaver99

Rogue dps sorunu arkadaşlara katılıyorum yan yana yazılmaları hata.Rogue 1.liğe oynayan bir class.Tek rakibi buff lu mageler.Şöyle diyelim Rogue oynamak zordur,yapamıyorsundur,o yüzden dpsin bir hunterla dk ile aynıdır.Normal şartlarda bir hunterdan çok daha yüksek dps çıkartman lazım.Dk kısmına gelince Dk ları çok aşşağılıyorsunuz.Dk lar şuanda kötü bir yerde değil.Dklar tank ama çok güçlü bir tank değil.Raidlerde baktıysan dk hiçbir zaman main tank olmaz off tanktır.Yani Dkya tam tank diyemessin.Bunun yanında Tank olunca Dpsi düşük olmalı gibi bir saçmalığı nerden çıkardın.Tank yüksek vurmalı ki aggro tutabilsin.Yani bir dkya bufflu demen seni noob gösterir dklar nerf yedi o eski güçleri yok.Rogue ile çok rahat dknın ve hunterin üzerine çıkmalısın nasıl çıkamıyorsun hayret ettim.Armory yollarsan gearla ilgilide yazabiliriz.En çok dpsi şuanda subtlety çıkarıyor talentı bir değiştir veya secondary talenta subtlety al.

Dps yapmak gözü kapalı rotasyon yapmak demek değil. Bossların çok hasar aldığı/almadığı süreler var. O süreleri iyi değerlendirmen de gerekli. Ayrıca kim diyor DK tank güçlü değil diye? Bizim main tankımız DK. Benim de ayrıca DK offspecim tanktır. Damage absorb çok yüksek miktarlara çıkıyor uygun itemler bulunursa. Örneğin shapeshifter vortex trinketı proclarsa tek deathstrike ile 60k damage absorb kazanabilirsiniz. DK tank bence eskiye göre çok daha iyi.

• Ya şu rog oynamak zordur diyen arkadaşlar combatta kaç tane skill kullanıyorlar? Benim 85 rogum yok 58 lvl sadece benim kafama yatan skiller daggerdan gelen buffla sinister strike, 4. combo pointden sonra sinister strikeın yerine vurulan skill ve herhangi bir combo point harcama skilli..ve tabi slice and dice takibi..bunun dışında ne kullanılıyor dpsde..tanka tot atmanıza bile gerek yok zaten tankdan 5 kat fazla dps yapmıosanız bossu alamazsınız tankdan..rogue tam bilmiyorum ama combat rogun abartıldığını düşünüyorum oynarken..Dediğim gibi tamda bilmiyorum başka neler kullanılıyor.. açıkcası her zmn bir caster char melee chardan daha zordur.. çünkü sürekli castini kesen bi olay gelişir.. ayrıca roglar magelerle de yarışmaz.. en azındna şu aralar lockda boomkinde sp de magei alır dpsde..fire mage yetişmeye çalışır ama yinede onlar kadar olamıyor çoğu zmn..arcane e hiç girmiyim o dökülüyor zaten.. (spine fightı hariç)

Arkadaşlarında dediği gibi rogla o tür classları ezmen lzm.. Şu an classının hakkını veren belkide tek dps rog.. Diğer pure dpsleri hybridler geçebilir ama bir rogu hiç bir hybrid geçemez şu an ki durumda..

• Öncelikle üzerinde her zaman SnD olucak, Rupture sakın kullanma. ToT makrosu yap, set bonusu çok işe yarıyo. Adrenaline Rush harcamadan önce Killing Spree harca ki Killing Spree'yi daha çok kullanabilesin. Adrenaline Rush açıkken sinister spam+4.combo da revealing strike kullan. Ultraxion da 46k çıkartıyorum, ilvl 400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Öncelikle üzerinde her zaman SnD olucak, Rupture sakın kullanma. ToT makrosu yap, set bonusu çok işe yarıyo. Adrenaline Rush harcamadan önce Killing Spree harca ki Killing Spree'yi daha çok kullanabilesin. Adrenaline Rush açıkken sinister spam+4.combo da revealing strike kullan. Ultraxion da 46k çıkartıyorum, ilvl 400

hocam rogue pek bilmiyorum ama revealing strike belki bir şansla 2 combo point vermiyor mu? Onun için 2-3 combo pointte iken atsak daha mantıklı değil mi? Boşuna combo point harcamamış oluruz

• Paladinim ölüyorum demek gibi olmuş

• Beyler ben Rog DPS yapamıyor demiyorum, herhalde bir çok kişi yazımı sabırla okumadı .DS'te 40-50 k gören rog çok. Bunu ilk mesajımdada özellikle belirttim !

Benim veryansınım Rog'un özellikle early game'de zayıf kalması ve DPS 'in skill'den çok elindeki silaha direk bağlı oması. O sizin 1. gördüğünüz kişilerin herkesin elinde aynı silah var (iLVL 416 leg.daggers)

He belki hem early ,hem end game'de güçlü olsun tarzında çok şey bekliorum bunu kabul ediorum.

Neyse bu kısmı geçersek (DPS için düzgün silah, onun içinde Leg.quest gem toplama çilesi kısmını kabullendim).

Asıl sorunun önemli kısmı 2. kısmıydı aslında;

Panda test server'da rogue test edebilen varmı ? Yeni skiller ,oynanış tarzında değişiklik yada leg.dagger'lar halen etkilimi yoksa yeni silahlar daha mı güçlü?

Tşk.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehgarEarthfury -- 29 Haziran 2012; 0:12:46 >

• Fear ve diğer off hand silahla rahat 33k dps çıkartıyorum ilevel 378

Sinister , SnD , Sinister x4, revealing , evis , Killing Spree , Sinister x2 , SnD , Adrenaline Rush , Sinister x4, revealing , evis diye devam et , cdler bittikçe kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Öncelikle üzerinde her zaman SnD olucak, Rupture sakın kullanma. ToT makrosu yap, set bonusu çok işe yarıyo. Adrenaline Rush harcamadan önce Killing Spree harca ki Killing Spree'yi daha çok kullanabilesin. Adrenaline Rush açıkken sinister spam+4.combo da revealing strike kullan. Ultraxion da 46k çıkartıyorum, ilvl 400

hocam rogue pek bilmiyorum ama revealing strike belki bir şansla 2 combo point vermiyor mu? Onun için 2-3 combo pointte iken atsak daha mantıklı değil mi? Boşuna combo point harcamamış oluruz

Sinister 2 cp verme ihtimali var, çok fark etmez revealing vurup vurmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

Beyler ben Rog DPS yapamıyor demiyorum, herhalde bir çok kişi yazımı sabırla okumadı .DS'te 40-50 k gören rog çok. Bunu ilk mesajımdada özellikle belirttim !

Benim veryansınım Rog'un özellikle early game'de zayıf kalması ve DPS 'in skill'den çok elindeki silaha direk bağlı oması. O sizin 1. gördüğünüz kişilerin herkesin elinde aynı silah var (iLVL 416 leg.daggers)

He belki hem early ,hem end game'de güçlü olsun tarzında çok şey bekliorum bunu kabul ediorum.

Neyse bu kısmı geçersek (DPS için düzgün silah, onun içinde Leg.quest gem toplama çilesi kısmını kabullendim).

Asıl sorunun önemli kısmı 2. kısmıydı aslında;

Panda test server'da rogue test edebilen varmı ? Yeni skiller ,oynanış tarzında değişiklik yada leg.dagger'lar halen etkilimi yoksa yeni silahlar daha mı güçlü?

Tşk.

edit:imla

rog 378lerle bile dsde çoğu classı geçer. Sen bence biraz daha focus olmaya çalış yaptığın yanlışlar olabilir. Bir de bazı fightlar roga göre olmayabilir. Morchokda meleeler ayrılmada vuramadığı için range daha avantajlıdır.. Yorda oozea koşuyorsan yine range daha avantajlıdır.. Warlord fightında yok bi fark yok senin ağlatman gerekiyor hatta. Hagarada kısmen benzer fight yine geçmen lzm çoğu dpsi..Ultrada aynı şekilde.. Warmasterda 2 kişiye vurma skillini açıp addlere abanırsan yine çok iyi işler yaparsın.. Spine fightı dps fightı değil ama rog oranın en iyi melee dpsi..Madnessda aynı şekilde rogun ağlattığı yerlerden.. Öyle gidipde legendaryim olunca onları geçerim gibi bişeyin olmasın olay oyunculuk..395 ilvlli hunter arkadaşım legendaryli rogları ağlatıyor ds de.. legendary alınca patlarım diye düşünme..

• Ben 2x Sinister + Revealing + Sinister kullanırım, çünkü Sinister Strike'ın iki puan verme ihtimali var. 3. puanı Revealing ile alırım garanti olur.
  • revealingin özelliği finishing move un gücünü arttırması değil mi? neden revealingin üstüne sinister kullanıon ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

revealingin özelliği finishing move un gücünü arttırması değil mi? neden revealingin üstüne sinister kullanıon ki :)

15 sn üzerinde kalıyor düşmanın.
  • 1 yıl rogue oynadım legendary daggerlada oynadım. Her spec'i oynadım ilvl olarak ezik olduğum gruplarda bile hangi specle oynarsam oynayım dps 1. sıradan hiç düşmedim. Yukarda arkadaşın biri bahsetmiş bossların fazla damage aldığı zamanlar ve senin CD leri popladığın zamanlar çok önemli.

Eğer bir rogue DPS sorunu yaşıyorsa ya karakteri kavrayamamıştır, yada raidi kavrayamamıştır çok araştırma yapması gerek. Burada rotasyon anlatmaya gerek yok pek çok sitede var zaten bunlar ama senin her skill'i talent'i iyice anlayıp kavraman gerek.

Burada fantezi kısmına gireceğim; aramızda kurtlar varsa denesinler

Sub PVE spec (PVP değil) ile 25 man raide katılsınlar ve combo pointler havada uçarken dps in keyfine varsınlar sadece denesinler diyorum.

Combat specde bir arkadaşınıza duel atıp 4CP+Revealing Strike ve Kidney Shot ile bitirip stun sürenize bir bakın. Normal 5CP den daha fazla bir stun göreceksiniz.

Her türlü fantastik girişimi yapmak mümkün rogue ile rehberlerde anlatılan basma kalıp rotasyonlardan çıkıp gerçekten talent ve skilleri anlayıp zamanlamaları oturttuğunuzda diğer dps'lerden ve roguelerden ayrılırsınız.

Bu durum her karakter için böyle her classdan 85 leveliniz olacağına tam hakim olduğunuz bir yada bikaç karakterden daha fazla zevk almak ve ego tatmin etmek mümkün.

Uzun post için özür dilerim hemen patatesi veriyorum

Rogue DPS sorunu, leg.daggers & yeni patch'te rogue'lerin durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 11 Temmuz 2012; 22:55:55 >

• En iyi melee dps ve dps sorunu güzel olmuş bence sen bir warrior dps aç sorun ortadan kalkar

Şaka bir yana birşeyleri yanlış yapıyorsun warriorla bende 30kyı buluyorum ki hikaye warriorun dpsi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 12 Temmuz 2012; 4:11:28 >
  • 4 yıldır rogue oyuncusuyum böyle konu görmedim rogue ve az dps
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.