Şimdi Ara

Rogue İtem seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville.

Dünde clandakilere sordum kiralık itemlerla takıl +7 shard 92 ap +8 md 96 ap hiç bişey farketmez okadar paraya değmez diyorlar. Allak bullak oldu kafam sonunda okçuya çevircem charı o olcak :D

takilar ne duzdun, shell set mi chitin set mi cektn
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Dual rol dual eme Wp Skeleton belt yaptım. Set ve silah seçimi yapmadım ne kadar etkiler verdikleri paraları hakeder mi çelişkideyim açıkcası.

+8 md alayım diyorum görev itemdan çok farkı yok değmez diyorlar. +8 jamadar alayım diyorum ap si az dd kimsede yok degmez diyorlar. :D illa 1000 tl bayılıp +8 shard mı çekeyim ne yapacagım anlamadım ki
  • görev item bende 87 dagger var sadece, level 75, baska bi dagger daha mi veriyor, yanina da md +7 var su an sag elimde onu da +5'e basmayi denicem bakalim risk alip. skiller acayip sekiyordu, md yi cekince duzeldi. silah sekmez skill seker deselerde her ne kadar

kaca mal oldu bu arada takılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 26 Şubat 2016; 13:42:54 >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Roller 120m dual eme 16m Wp 10m ske belt 30m aldım. FAkat şimdi daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

+7 shard 92 demage atıyor ve bildiğim kadarıyla sekmiyor. bende görev itemi var 84 demage atan, şimdil +6 dv nin yanında kullanıyorum sürekli sekiyor.kaç defa yattım centaurlarda saçma sapan sekmeler yüzünden.allahdan dv sekmiyor.

Knightonline bilinen yanlış bir olay var item sekmez skil seker.
  • quote:

Dünde clandakilere sordum kiralık itemlerla takıl +7 shard 92 ap +8 md 96 ap hiç bişey farketmez okadar paraya değmez diyorlar. Allak bullak oldu kafam sonunda okçuya çevircem charı o olcak :D

kiralıklar gayet iş görür bence sharda para vermeyin şimdilik alabiliosan +8 chitin set diz eline kiralık +7 shardları tak tammadır.
  • quote:

Dual rol dual eme Wp Skeleton belt yaptım. Set ve silah seçimi yapmadım ne kadar etkiler verdikleri paraları hakeder mi çelişkideyim açıkcası.

+8 md alayım diyorum görev itemdan çok farkı yok değmez diyorlar. +8 jamadar alayım diyorum ap si az dd kimsede yok degmez diyorlar. :D illa 1000 tl bayılıp +8 shard mı çekeyim ne yapacagım anlamadım ki

etkiler.mesela dw kullanan birisinin imir ring kullanmasını tavsiye ederim(eğer dual rol için para yetmiyorsa). verdiği +30 lightning demage dw ile güzel iş görür.dw kullanan birisi mutlaka rol almalı ki dw nin - lerini dengelesin.assassin için en iyi beltlerden biri skeleton belt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 28 Şubat 2016; 12:19:20 >
  • dual 8 md tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.