Şimdi Ara

Rogue İtem seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xigenon serverında 80 asasım var. Takıları dizdim sıra silah seçimine geldi fakat çok kararsız kaldım.

+8 MD +8 Jamadar

+8 MD +8 MD

+7 shard +8 jamadar

+8 MD +7 Shard

+8 Jamadar +8 jamadar

Bunlardan hangisi daha uygun olur. Yada başka öneriniz varsa sebebiyle ögrenebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Knoxville. -- 24 Şubat 2016; 11:36:11 >

• +8 DV + +8 Jamadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

+8 DV + +8 Jamadar

+7 dw 400 tl istiyorlar +8 icin evi barki sattirilar heralde :) yokmu baska bir oneri yazdiklarimdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Knoxville. kullanıcısına yanıt
    +8cleaver dual yada +8md dual yapcan mecbur.ama derimki premium varsa yeşil sandık topla aç. çıkanlarla yolunu bulursun. steam ko mu?
  • Dual +8 md iyidir, dd25 yok zaten, iron neck takan da pek yok, jamadar priestlere ve tp magelere kalkan taktıkları için yüksek vurmanı sağlar ama asaslara, warriorlara karşı atağın düşer, şimdilik dual +8 md iyidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

+8cleaver dual yada +8md dual yapcan mecbur.ama derimki premium varsa yeşil sandık topla aç. çıkanlarla yolunu bulursun. steam ko mu?

Evet Steamko item zaten siteden çekicem çok zamanım yok işten geldikçe bakabiliyorum da bişeyler dizimeye çalışıyoruz işte :)
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    Herkesde Skeleton belt var sadece onu düşünerek söyledim Jamadarı bide daha uygundu fiyatı. TAbi az dmg verikcese anlamı yok dedğin gibi. birde birşey daha soracagım görev itemleri varken neden +7 shard alıyorlar anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 okçu old takı seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    +7 shard 92 demage atıyor ve bildiğim kadarıyla sekmiyor. bende görev itemi var 84 demage atan, şimdil +6 dv nin yanında kullanıyorum sürekli sekiyor.kaç defa yattım centaurlarda saçma sapan sekmeler yüzünden.allahdan dv sekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 24 Şubat 2016; 13:09:20 >
  • Yeri gelmişken bende bir soru sorayım. +7 Shard mı yoksa +1 reb Shard mı? Farkları nedir?
  • Dual +8 cleaver iş yapmaz hocam sürekli seker değmez.

Jamadar hakkında fazla bilgiye sahip değilim ama 8 md'nin yanına chd görevi yaparsa jamadarda gider.
  • komoli kullanıcısına yanıt
    düz sharlaron genelinde ekstra posion demage yok. rebirthlerde var.
  • İlerisini düşünürsen jamadarın piyasası cidden artıcak r damagesi yüksek hem ucuzda seni idare eder 8md 8jv derim

• galiba 8md 8 jamadar alacağım. Bi denerim eğer damagelerde sıkıntı büyükse ozaman dual +8 md yapabilrim ya da olanaklar zorlanır 7 dw alırım.
    8 md 7 dw denedim. şuan için yetiyor fakat ileride 8 shard 9 jamadar şekline dönmen gerekecek. zaten 80 asasta atak düşmesi diye bir şey yok crit attığın zaman her türlü çok vuruyorsun.
  • Cahil cok silah degil skill seker haberleri olsun +8 cleaver kullanabilirsin ucuz hemde pazarda hic gormedim nedense

• benimde aklima takilan tek soru dw 7 icin 450 500 tl vermek ne kadar mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville.

benimde aklima takilan tek soru dw 7 icin 450 500 tl vermek ne kadar mantikli

bu sorunun cevabini beraber bekleyelim bence
    şuan mantıksız açıkçası.
  • tren işi kalktığı için ben şahsen uniq itemlerin pahalanacağını düşünüyorum
  • Dünde clandakilere sordum kiralık itemlerla takıl +7 shard 92 ap +8 md 96 ap hiç bişey farketmez okadar paraya değmez diyorlar. Allak bullak oldu kafam sonunda okçuya çevircem charı o olcak :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.