Centour (Centour' a dönüştüğünde baya güzel olur) (Serverİsmi)'s...Bandit Örnek: CW için WesternBandit (ama bu var) HanımShardımıGetir ZikedeKimmis IronBowYetmezBize ConfrimETıkla AklınıAlırım1eSatarım AddParty, AddClan, AddMe , ... SakınKoRkMa KickMe
NameLessWarior===(isimsiz savaşcı) TheNightMare===(Kabus) JackDanieLs===(Whisky) LiveYourLife===(Hayatını Yaşa) Xecutioner===(ceLLat) Jamiraquai===(İmaj SemboLu) Arquennes===(Şehir) Skip60===(AnLamsız ama qüzeL) EquaL===(Eşit) Eien===(SonsuzLuk [Japonca] ) aLın size benden nickler :)
NameLessWarior===(isimsiz savaşcı) TheNightMare===(Kabus) JackDanieLs===(Whisky) LiveYourLife===(Hayatını Yaşa) Xecutioner===(ceLLat) Jamiraquai===(İmaj SemboLu) Arquennes===(Şehir) Skip60===(AnLamsız ama qüzeL) EquaL===(Eşit) Eien===(SonsuzLuk [Japonca] ) Alın size benden nickler
hortlatcam galba ama sölemeden yapamam :) EğitimShard GelmeBicakCekerim HanımShardGetir WukuatVarAsasKoş GördüysenKaç NemiBuSpike DurKızBiSokcamKaççam
quote:Orijinalden alıntı: NS4K quote:Orjinalden alıntı: BauglirXul BilemeyeGittimYokum Daha yeni aklımdan çıkardım muahhaaaa:D
Bende oynuyordum bu oyunu ve bahsettiğimiz karakter arkadan etkili vuruşlar yapıp etkisiz hale getirmesi sebebiyle adını FORTÇU koymuştum.... hahahahahhaha çok eğleniyordum :D özellikle pvp de.. hortlattığım için özür dilerim ama yeni gördüm (: