Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.facebook.com/Geekhane/videos/928794543891878/
  • Vikipedi'de Spencer Wilding yazıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imparatorluğun kullandığı alarm vb. sesiydi o sanırım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

O ses de ne öyle daha uygun bir ses, bir müzik bulamamışlar mı

İlk Death Star'ın acil durum sireni o, A New Hope'da arka planda duyulabiliyordu.

• Filmde Darth Vader çok önemli bir yer alacakmış.
  • Filmin gişesi tahmini ne kadar olur? Yılın en çok izlenen filmi olabilir mi? Aslında sormak istediğim Vader faktörü ne kadar etkili olur?
  • Gannicus12 G kullanıcısına yanıt
    BvS kadar yapar bence.
  • obi van ve jedi konseyinden birileride olacakmı filmde ? obi van olursa giderim. olmazsa gitmem bence obi van ile ilgili en az 2 star wars filmi çekmeliler. yoda ile ilgilide ayrı bir film çekilebilir. yani böyle ergenleri işleyeceklerine efsane karakterleri işleyen star wars filmleri çok daha fazla tutulur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

obi van ve jedi konseyinden birileride olacakmı filmde ? obi van olursa giderim. olmazsa gitmem bence obi van ile ilgili en az 2 star wars filmi çekmeliler. yoda ile ilgilide ayrı bir film çekilebilir. yani böyle ergenleri işleyeceklerine efsane karakterleri işleyen star wars filmleri çok daha fazla tutulur diye düşünüyorum.

Aslında obi wan kenobi filmde olması gerek. Umarım. Obi wan a özel bir film gelir.

• Vaderi gösterseniz artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vader'ı sabredebilseler de filme kadar hiç göstermeseler keşke. İnternet ve sosyal medyanın kullanımı yaygınlaştı yaygınlaşalı işin tadı kaçtı, ilk olarak sinemada görsek heyecanı ne güzel olur ama filme kadar sabredemeyip gösterecekleri o kadar kesin ki. Göstermeseler sızıntısı gelir zaten. Muhakkak üstünden yürürler, onlar da biliyor zaten Death Star'ın planlarının nasıl çalındığının milleti hiç enterese etmediğini ve bu filme izleyiciyi asıl Darth Vader'ın çekeceğini.

Obi-Wan yok filmde. Hem niye olsun ki? Bu film zaman aralığı olarak III ile IV arasında geçiyor, bir nevi Episode 3.5. Obi-Wan'ın da Ep IV'te beklediği o işaret gelene kadar inzivada olduğunu zaten biliyoruz, her şeyden evvel ortalıkta Jedi ve Jedi konseyi diye bir şey zaten yok Rogue One'ın geçtiği aralıkta.

Obi-Wan filmi gelecekte gelebilir, Ewan McGregor bana uyar diyordu ama ne zaman olur ve ne kadar gerekli bilmem. Gerçi Disney kalkıp da Han Solo'nun gençliği gibi süper riskli ve gereksiz bir projeye girişip üç filmlik kontrat yapana kadar bunu da pekala yapabilir.

Ben hala olası Boba Fett filmini bekliyorum merakla. Vader'dan sonra en sevdiğim karakteri, artık teknoloji de imkan verdiğine göre Boba Fett'in karizmasının karşılığını verdiği ve hakikaten bir işe yaradığı bir film görmek hakkımız.

• Daha Trailer gelecek mi?
  • Ikinci trailer gelir. Herkes Vader'ı görmek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 4 Ağustos 2016; 22:22:53 >
  • Onu bilmem de yarın fragman sonunda Vader'ı görmezsek veya sesini duymazsak oha derim

• Fragman ne zaman çıkacak?

• Amerika'ya göre bu akşam hocam

• Hele şükür sonunda kaç saattir bekliyordum Trailer harika olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 12 Ağustos 2016; 5:45:24 >
  • Efsane, süper, muhteşem olmuş. Nefes alışına kurban
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.