Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darth Vader'i 1 saniye gostermeselerdi iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film için olabilecek en epik son,finalde Vader in hepsini öldürmesi olur.Umarım öyle yaparlar.
  • Vader hariç ilgimi çeken bir şey yoktu. Filmden tek beklentim Ahsoka vs Vader görmek ve bunun sürpriz olması yani tv spotlarda, fragmanlarda Ahsoka'nın gözükmesini istemiyorum.
  • Big-Long-Pink-Strong kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Zaten Vader hikayede önemli bir rol oynayacakmış, öyle bir sonun olması hem güzel hemde mantıklı olur

• Son sahnede olsa adamımızı gördüm ya mutlu oldum. O bir efsane o kötülerin en kötüsü ve o kötülerin en çok sevileni. Kısaca o bir Darth Vader.

Darth Vader sevmeyen Star Wars değil gitsin başka film izlesin. Star Wars demek Darth Vader demek ve Darth Vader demek Star Wars demektir.

• Daisy aşkım olmadan izlenmez Star Wars.

1.5 sene daha bekleyeceğiz diğer film için.
  • Onun sahneleri de kesmesinler?
  • Ayer olsaydı VS'den bir tane manken villian ile Will Smith'in oğlunu alıp kapıştırırdı Star Wars evreninde.

O adama bir daha film falan çektirmezler bence, o yüzden rahatız artık tehlike geçti sinema dünyası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 16 Ağustos 2016; 14:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Geçen hafta çıkana göre daha güzel geldi, baştaki müziğin bile etkisi farklı oldu.

Bu arada hocam bu sefer yine geç kaldım diyordum siz de geç kalmışsınız öğlende atmışlar

• Umarım darth vader'ın gücü düzgün olarak yansıtılır.

• Onceden bu filmlere karsiydim ama simdi destekliyorum. Jedisiz star wars filmleri yapmak sahane bir fikir

• Trailer yarın geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 13 Ekim 2016; 1:33:08 >

• Bilim kurgu türüne hayranım ama SW filmlerini hiç sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 13 Ekim 2016; 15:18:51 >
  • Son fragman gerçekten güzel olmuş.Bence Rogue One,The Force Awakens hayal kırıklığından daha iyi olacak
  • Oyşsh Hannibal reyiz
  • fragmandan anladıgım kadarıyla mükemmel bir spin-off geliyor,

save the rebellion, save the dream!!
  • Fragmanı Buradan İzleyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=fANmc0Wq8tQ
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.