Arkadaşlar daha öncede böle bi konu açmıştım ama sonra vazgeçtim xigenonda Rogue plate dd 25 e 100 ytl veriyolar vermeden önce size danışmak istedim konu yanlış yerde ise kusura bakmayın
quote:Orjinalden alıntı: orhun1453 fiyatı 125m flan o civarlarda açıkcası 125 ytl ye kimse almaz diyebilirim bizim burda gb 5 ytl dd 25 in piyasası da 14-15 gb filan buda etse etse 75 ytl yapar ytl için değil bu itemi satmassam oyundan kurtulamayacağım o yüzden satma fikri var aklımda
quote:Orjinalden alıntı: ImBoyZ 3'e 5'e Bakma... Ver 60 Ytl'ye Ucuz gider+Daha fazla veriyorlarmış zaten niye fıyatı düşürsünki
quote:Orjinalden alıntı: el_HASAN_ quote:Orjinalden alıntı: ImBoyZ 3'e 5'e Bakma... Ver 60 Ytl'ye Ucuz gider+Daha fazla veriyorlarmış zaten niye fıyatı düşürsünki Plate dd 100 etmez fp olsa neyse...
quote:Orjinalden alıntı: ImBoyZ quote:Orjinalden alıntı: el_HASAN_ quote:Orjinalden alıntı: ImBoyZ 3'e 5'e Bakma... Ver 60 Ytl'ye Ucuz gider+Daha fazla veriyorlarmış zaten niye fıyatı düşürsünki Plate dd 100 etmez fp olsa neyse... Aynen Bızde Arıyoruz Gb Ile Satıosan Pm At Bana Alıcaz Yenı Ardream Char Dızıoruz Daha Doğrusu Eskısıne Gerı Donuyoruz
100 ytl iyi bir fiyat mı yani daha sonra almak istesem 100 ytl ye tekrar bulabilirmiyim maksat o DD çarda bulunmasın yoksa oyun çekiyor beni
quote:Orjinalden alıntı: Danke 100 ytl iyi bir fiyat mı yani daha sonra almak istesem 100 ytl ye tekrar bulabilirmiyim maksat o DD çarda bulunmasın yoksa oyun çekiyor beni o zaman tüm itemlerini sat bir daha çekmez oyun seni... sadece dd satarakmı kurtulcaksın oyundan :) 100 ytl de iyi fiyat...