Şimdi Ara

rogue poi yardım lutfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar orj'de rogue char actım lvl 24 oldu ama poi acmaadım quest hangılerıdır vee nasıl yapabılırım adam akılı acıklamalı bır sıte varmı yada benım serverda rogue arkadaslar varmı..??
    server: spinedreaker PVP

sımdıden COK saolun arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoombie -- 8 Mart 2008; 14:41:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zoombie

merhaba arkadaslar orj'de rogue char actım lvl 24 oldu ama poi acmaadım quest hangılerıdır vee nasıl yapabılırım adam akılı acıklamalı bır sıte varmı yada benım serverda rogue arkadaslar varmı..??
    server: spinedreaker PVP

sımdıden COK saolun arkadaslar

rouge trainerden al questi. sonra thottbot ve wowhead dan bulursun yerini..
  • arkadasım oo kadar ingılızcem yok ıyı bılsem ordan okur yapardım ama oo kadar bılmıyorum :(
  • WoW ingilizce gerektirir... Sadece bunda takılıyorsan daha birçok yerde takılırsın kısa yoldan bir pratik ingilizce öğrenmeye bak derim işlerde çok zorlanırsın...

ayrıca wowhead e girip bakabilirsin bir arkadaşını al yanına öle bak...

İngilizce bilmiyorsan işin gerçekten çok zor.
  • questler "questhelper" diye bi addon var. ondan faydalanabilirsin.
  • horde musun ally mi? ikisinin queestleri farkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: huersa

questler "questhelper" diye bi addon var. ondan faydalanabilirsin.

o sadece varolan questin yerini gösterir olmayan questlerin nereden alınacağını göstermez...

Lightheaded daha iyi Cartographer ile beraber kullanırsan bence en iyisi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 8 Mart 2008; 15:02:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

horde musun ally mi? ikisinin queestleri farkli

horde'yım
  • orgrimmardaki rogue trainer a gidiyorsun ve class questini aliyorsun ondan. daha sonra barrens in sag ust kosesine gidiyorsun. orada kulenin dibinde bekleyen bir 30 level elite dwarf olmasi lazim. onu gorunce isaret fisegini kullan. questi aldiktan sonra cantanda gelecektir o item. isareti verdikten sonra gidip o dwarf la konusacaksin ve yeni questi alacaksin. yeni quest o kulenin icinde ve etrafindaki bazi moblari kesmeni ve kulenin en ustundeki sandigi pick lock la acmani isteyecek. bunun icin pick lock skill i de kasman gerekiyor. o yuzden bu quest i almadan once ratched in yanindaki bos korsan gemisinin kaptan kamarasina gidip oradaki kilitli sandiklarda skill i (yanlis hatirlamiosam quest icin 90 yeterliydi) kasiyorsun.

bu questin baska asamasi yok diye hatirliyorum ama emin degilim yaklasik 3 sene once yaptigim quest. biraz ugras bakalim zevkli questtir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoombie

quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

horde musun ally mi? ikisinin queestleri farkli

horde'yım

ingilizcen az çok vardır ve o sitelerde yazan koordinatlardan birşeyler anlarsın.

ayrıca kendine bir türk guildi bulursan, rahat edersin.
  • Dostum sen bu rogue yi geçen ay açmamışmıydın 24 lvl çok yavaş ilerliyosun yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

Dostum sen bu rogue yi geçen ay açmamışmıydın 24 lvl çok yavaş ilerliyosun yaw

ilk charlar öyle olur
  • zamn buldukca oynuyorum işlerım cok yogun oldugu ıcın ve herseyı ogrenmeye calısıyorum yenıyım bılıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.