Şimdi Ara

Rogue u olan baksın (serii np kasma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 60 lvl rogue um var ve çok hızlı np kasıorum

şimdik sizede verecem bu taktii

ilk başta basıoz stealth çıkıos yola ilerlios ilerlios karşıdan bi grup gelior biraz kaçıoruz lf ile

ondan sora sizde bikaç kşi oldumu bi bakın gruptan en uzak olan mage i gözünüze kestirin gruba bayaa yakın bile olsa gidin hemen comboyla yatırın bu arada eliniz minorda olsn ama basmayın adam öldüü anda çok çabuk ölüo bende adam paper rogue olduum içn millet size 1 olmadı 2 kere vurmuş olr hemen adam ölldüü gbi pot için minor a abanıp town çekin bunu hızlı hızlı yaptıınızda gerçekten ii np kasıosunz ama partyde olmamanız lasım bide paper lar içn daha ii oluo çünkü mage i spike thrust ta yatıramadınzmı siz ölüsunz

• yokmu yorum yapcak

sağlam rogue u olanlar zate normaldede adam keserde buda öyle bi taktik işte kendi çapında
  • Emeğe saygı ama gerek yok bunlara delikanlı gibi PK yaparım daha iyi
  • dostum saglam party bulursan banada np yagar bide grup ıcıne dalıp mage kesıp town cekmek oyle np mı kasılır babalar gibi gircen alcan 4-5 kisi baqtın olmadı town cekme öll
  • tüfeng bulundu mertlik bozuldu gbi yurum yapmışnz
  • afferım sana
    quote:

dostum saglam party bulursan banada np yagar bide grup ıcıne dalıp mage kesıp town cekmek oyle np mı kasılır babalar gibi gircen alcan 4-5 kisi baqtın olmadı town cekme öll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem saglamsın girer hepsını keser cıkarsın ;)
  • dademin 3-4 k kastım seri seri 61 lwl xigenon asasta valla party çok sağlamdı ama bende baya bi yoruldum kes kes bitmio bu orclar bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: alev_arslan

afferım sana
    quote:

dostum saglam party bulursan banada np yagar bide grup ıcıne dalıp mage kesıp town cekmek oyle np mı kasılır babalar gibi gircen alcan 4-5 kisi baqtın olmadı town cekme öll

sana afferim alev aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audric -- 31 Ağustos 2006; 18:00:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Emeğe saygı ama gerek yok bunlara delikanlı gibi PK yaparım daha iyi

Aynen. Sen magenin yerine koy kendini. Ulan ***e ye bak beni kesip town çekio derdin
  • alırım debuff u 960 healle i çıkarım pk yaparaım

hayatımda hiç birebir ken town çekmedim ölceğimi bilsem bile ama bugün 1317 np yaptım dc verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

alırım debuff u 960 healle i çıkarım pk yaparaım

hayatımda hiç birebir ken town çekmedim ölceğimi bilsem bile ama bugün 1317 np yaptım dc verdi

1v1 de town çeklmez zatende sonuçta asasin iz yani suikastçiyz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Audric

quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

alırım debuff u 960 healle i çıkarım pk yaparaım

1v1 de town çeklmez zatende sonuçta asasin iz yani suikastçiyz

aam sne diyon ki öldür town bizim taktik bi amge almak orcalrın townda yoallıcan çekcek seni ama 2 kişi yanıdna onu korucak

bide ser iolamzz

• Bazen mage party lerinin en arkasında kalan ezik mage i alır kaçarım ben mesela ama town çekmem debuff yemediğim sürece
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Bazen mage party lerinin en arkasında kalan ezik mage i alır kaçarım ben mesela ama town çekmem debuff yemediğim sürece

banın açılmış hayırlı olsun bu arada malcie atttığı an direk town

çekiyorum ama birebir olunca pot a abanıyom pot harcaıyom party den korrdiantları veriyom geliyoarl zaten aynı yerlerde takılyıoz yakın pk yağtığımız yerler
  • haha bilmiyorduk çok yardımcı oldun ezük
  • Okuduğum en saçma topiclerden birisi ne alaka xigenonda zad var 70 ti en son mage herifi 5 asas indiremiyo ona denk geldin o seni kesti ne olcak senin taktik gerimi tepmiş olcak hey allahım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: alev_arslan

afferım sana
    quote:

post kasma yorum yap veya forumdan defol
  • valla beyler bende asasım ardream de buff olmadan bi bok yapamıom bi spike bi de r ben yerdeyim hem de erkek adam kaçmazzzzzzzz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.