ii bakalım bnde senn yoldn gidiom hadi hayrlısı :D
bn drug of typhoon a para verebilrim diosan bard acma 80 clerik yap
one yaw yaw bana hızlı koşu lazım o yüzden bard acıcam
barda kosma oranın yuzde90 artıyor bırde yaratıkların sana saldırmaması ozellıgı var 80lvl da 90 lvl moblar saldırmıyor
gusel bilgiler eline saglik
rogue ye hastayım yaw en sevdiğim build
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
80 olduunda mastery 160 olucakrogue yi 80yapınca geriye 80 kalıo xD ister cleriki 80 ister bardı 80 yaprsın^^ yada clerik 60 bard 20 vb yollarla kalan 80 mastery yi doldurursun sana kalmıs
Şu olay var. Bard çok pratik.Bufflarının dolum süresi çok kısa.Clericte bir Bless Spellda bayağı bir beklemen lazım.Holy Wordda öyle. Clericin sağladı def çok ama kısıtlı bir zaman içinde.Oda 45 sn.
cok güzel çalısma eline sağlık
skillerden wepona ne vericaz peki ? dager olunca kafam karıştı
Emeğine sağlık güzel çalışma olmuş.
bu oyun hakkında hıc bılgım yok oynamayı 2 kere denedım oynıyamadım anlıyamadım hep okudum ama, bu kadar türk oynadıgına göre cok guzel oyun ama anlıyamıyorum bır turlu
ewt bende hastayım 72 lvl olmak üzereyim bir olayım o zman sağlam olucam güzel çalışma
rogue&warlock rehberi war mı acaba? ya da birisi warlock tarafından hangi skiller açılcak anlatabilir mi?
saol çok yardımcı oldun daha yeni bow kasmaya başladım ares server bana çok yardımcı oldun şimdi pw önüme çıkan olmaz =))
quote:
Orjinalden alıntı: görkem22
saol çok yardımcı oldun daha yeni bow kasmaya başladım ares server bana çok yardımcı oldun şimdi pw önüme çıkan olmaz =))
roguelardan bide bladelerden korkarım bu oyunda bladeler korkmadan gelio adamlar korkutucu bi görüntüroguelardan tırsmamım sebebi çok süper olan bi build olmaları diil dengesiz olmaları 30k critte atabilirler bi ghost spearla ölebilrlerde
güsel olmuş tbrikler
arkadaşlar ben rogue-bard yapcamda daha skilleri vermedim sp farm yapcam biraz 1300 sp oldu, statlar full str ya, ben bi kere yanlışlıka bi tane mp'ye verdim bişi olurmu acil cevap bekliorum charıda bırakamam