Şimdi Ara

###Rogue Yapılandırma Rehberi### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
48.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senden bu rehberi bekliodum elie sağlık
  • uzun alinti yapmayin
  • Ellerin dert görmesin hacım

Edit-İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 2 Aralık 2007; 15:04:41 >
  • Gercekden Hll olsun Süper Yapmıssın Bilmiyenler iiçin Süper bir paylasım
  • bazıları hem crossbow hemde dagger skillerine veriyor bence bu büyük bi sp kaybından başka birşey degil.onun yerine bard falan ver nie 2 silah skillerini acıyosun ki.hem sp farm yapmakta gerekmez
  • @TroCan

9 gap farma falan gerek yok. sadece arada 3-4 gap bırakarak çok rahatlıkla bard + DDagger crossbow açabilirsin. Zaten tüm skillere asılın demiyorum. Benim dagger skillerim nazaran crossbow skillerime göre daha az up lanmıştı. Bardta sürekli aynı levelde gelicek diye bir şart yok. 10 Level 20 level arkadan getirebilirsiniz. Çünkü her 10 levelde %10 artıyor hızın.
  • 50 warrior + cleric yani two handed sword charim var daha saglam olsun diye cleric actim yan skil olarak hiz yönünden cok kötü ama barda baktiginiz zaman geneli hep mp ile ilgili skiller biz str oldugumuz icin clericte genel hp dir ben hp sectim zaten eventlerde ucuz olan tüm moving speedleri aldim 400 tane var
  • Warrior rehberi burasi degil zaten, warriora cleric şart.

Benim Strong Bowla 2 k vurdugum warrior Clericden buff atıyor ve anca 800 vuruyorum

Clericler çok aranan karakterler. Özellikle arkadan bir cleric varsa büyük işlr yapıyorsun.
  • Güzel çalışma, eline sağlık.
    Avrupa üst konusuna eklendi.
  • guzel olmus tesekkurler ama Dewil_IoweU nun charını cok merak ettım yapılandırması nasıl olmus acaba
  • saol çok yardımcı oldun
  • güzel kardeşim cözümleyemediğim bi sorunum var wizardları göremiyorum deshealth ile son 80 de açılan de shealth kaldı onu açınca acaba gizlenmiş bi wizardı görebilecekmiyim
    pvp de en cok beni korkutan gizlenmiş bir wizard
    tşk ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: butcher_tr

güzel kardeşim cözümleyemediğim bi sorunum var wizardları göremiyorum deshealth ile son 80 de açılan de shealth kaldı onu açınca acaba gizlenmiş bi wizardı görebilecekmiyim
    pvp de en cok beni korkutan gizlenmiş bir wizard
    tşk ler

Wizardlar invinsible kullanır.. Onları destealth 999 level olsa bile göremezsin..
  • allah razı olsun aradığım cevap bu idi
    tek 1 cümle ile cevap wermeyi sakınıp üst konu da war die azarlıyosunuz oraya buraya postalıyorsunuz .
    forum dan maksat bence anında yardımlaşma olmalı
    yinede bu DH de buluyorum aradıklarımı biraz sitemkarım teşekkürler .
  • harika emeğine sağlık
  • Arkadaslar dagger'ayan skıll olarak clerıc acmanın ne faydası var ve
    -Healing Cycle
    -Bless Spell(
    -Holy Word
    -Heaven Flash bunlar solo kullanılan skıllermıs elımıze dagger aldıgında gıdıyomu bıde bu skıller ne işe yarıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crash654789

Arkadaslar dagger'ayan skıll olarak clerıc acmanın ne faydası var ve
    -Healing Cycle
    -Bless Spell(
    -Holy Word
    -Heaven Flash bunlar solo kullanılan skıllermıs elımıze dagger aldıgında gıdıyomu bıde bu skıller ne işe yarıyo?

bless spell+holy word+recovery division dışındakiler dagger alınca uçuyor
  • arkadaşlar bu eu char amma zormus ya:D benim anlamadığım bi konu var.şimdi bn xbow kasıyorum bitane (ilerde dagger skillerinide acıcam) ek skill olarak cleric+bard mı olcak yoksa ben o arkadaşın verdiği bard veya cleric skillerinden birini secip mi uplicam?
  • 80 olduunda mastery 160 olucakrogue yi 80yapınca geriye 80 kalıo xD ister cleriki 80 ister bardı 80 yaprsın^^ yada clerik 60 bard 20 vb yollarla kalan 80 mastery yi doldurursun sana kalmıs
  • en iyisi hangisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.