arkadaşlar biz adamımızı yaratırkan 10 tnae birşey veriyozya roguelerede dex ve heal a verecez bazıları diyorki 10 unuda dex e ver ben diyorumki yarı yarıya paylaştırıyım sizce ne yapmalıyım. şimdi bide oyundayken ben 30 levela kadar hep dex e veriyorum.sonra 2 heal 1 dex yapıyorum 30 leveldan sonra sizce bu doğrumu? yardımlarınızı bekliyorum
full atack olacaksan hp ye verme hep dexe ver ustune half plate giy onları +7 ye cıkarmak cok ucuza mal oluyor. ama eger dersek ki ben full plate giyeceğim 82 ye kadar hp ye ver gerisini full dex. ilerde chitin giymek istersen tam hatırlamıyorum 96 hp istiyor sanırım geri dex.
fp rogue olacaksan hp'yi 82de bırak ondan sonra hep dex'e ver. yok ben zanginim chitin shell felan giyerim dersen hp 94e getir ondan sonra hep dex'e ver. tabi bir anda hp'ye verme. 2 dex 1 hp oldukça ideal. hp tamamlanıncada dex'e devam
peki sizce fp giymek o kadar gereklimi?
ben paper rogue'ye karşıyım neden dersen gerçekten çok fazla damage yiyosun. bence fp rogue ideal. 60a kadar fp sonra chitin veya chitin shell
Bence En Başta 10 dex bas bu işlemi lvl 20 ye kadar devam et sonra 94 e kadar sürekli hp bas sonra gene full dex basmaya başla Assasin isen 82 hp yap((Semi-Paper)) İşe Yarıo
Kardes bence paran varsa +7Chıtınset yoksa +7Fp set giy ama ben defansıf olcam dıosan +7shell en ıyısı ama unutmakı +7shell gıyınce en az +7shard lazım
arkadaşlar şöyle yaptım. başta 10 dex bastım. şimdi her level atladığımda 2 dex 1 heal a basıyorum yöntemim nası?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme