Şimdi Ara

Rohan Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu oynayanlarınız veya bilgi edinmek isteyenler lütfen bu bölümde buluşsun yakında Rohan online başlangıç rehberimi yayınlıyacağım (isteklerinize göre).

• Rohan online rehberi var.Ben ilk olarak oyunun ob ye geçtiği gün oynamıştım.Mekanlar felan güzeldi ama formattan gitti bir daha kurmadım.Sonra 2-3 ay önce gene başlayayım dedim oyunda player kıtlığı vardı bu seferde...
  • syphresis serverinda oynayan baya türk var bide guiLd var zaten türk isteyen geLsn ben guiLdde deiLm ama oyunda oynuyorum
  • Oyun bayaa değişti birçok yenilik geldi eksikler düzeltildi tekrardan dönersen farkı görürsün. Ahkma server ında türkler çoğaldı.
  • Oyun da LvL almak oldukça zor diyebilirim fazla oynayamadım.Irklar arası denge çok garip tüm ırklar birbirinin townuna girebiliyor.İstediğinden yerden başlayabiliyorsun.Garip bir yapısı var.

Şunu söyleyebilirim ama grafik bakımından seni doyurur.Sadece böyle active olan çok fazla skill yok.Genelde buff ağırlıklı skiller.
    Bir süre sonra sıkıldım tek oynamaktan etrafta kimse yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 6 Haziran 2009; 18:16:33 >
  • Rehber Ne Zaman Geliyo Kardeş Merak Ettiğim Bir Oyundur...
  • Oyundaki cash shop aşırı dengesiz yani cash le bir item alanla almayanlar arasında dağlar kadar fark var
  • Aman aman cash item alanla almayanin farkini archlordda gordum ben daha beter degildir eminim =)
    Aşırı lag ve hatırlayamadığım sebepsiz nedenle OB de birakmiştim . Archlorda başladım archlordda lag daha beter grafik , pvp güzel ancak lag korkunç,healer buffer yok party yle takim oyunu kasma yok bunda vardı sanırım akhmaya geçip başlicam tekrar oyunu tamamen unuttum :D
    Rehber yaparsanız sevinirim eski accountumdan syrepsisteki charlarima baktim skiller falan vermisim ama ne neye yariodu nie açmişim hatirlamiorm... :D
    Akhmaya gelcem
  • Akhmada aşırı lag aldim neden bilmiyorum Silvaya geçtim bomboş orası da bana bi server tavsiye edin priest açicaktim party bulamicam sanirim ? Eğer party bulamayacaksam ya da buldugumda lagden heallayamayacaksam ugrasmiim bosuna silim direk =)
  • geçenlerde giant sınıfını denemeye girmiştim serverda in cin çift kale halı saha maçı yapıyorlar
  • :D:D Yazık YNK'ya nasıl bi başarısızlıktır ben bu kadar boş serveri olan başka oyun oynamadım sanki bana özel açmışlar oyunu :D
    Karahanda party sistemi nasil ?
    Knight/Sro(eu)/Rose Online/Rohan tarzi her classin birbirine muhtaç olduğu ve healersiz kasmanin çok zor olduğu bir oyun arıyorum.
    Sanırım yine SRO'ya dönücem =/ her sene sroya dönüyorum zaten :D
    Archlorddan acaip skldm PvE de tek başına kasmanın zevki yok =(
  • bende oynuyorum bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

:D:D Yazık YNK'ya nasıl bi başarısızlıktır ben bu kadar boş serveri olan başka oyun oynamadım sanki bana özel açmışlar oyunu :D
    Karahanda party sistemi nasil ?
    Knight/Sro(eu)/Rose Online/Rohan tarzi her classin birbirine muhtaç olduğu ve healersiz kasmanin çok zor olduğu bir oyun arıyorum.
    Sanırım yine SRO'ya dönücem =/ her sene sroya dönüyorum zaten :D
    Archlorddan acaip skldm PvE de tek başına kasmanın zevki yok =(

Dragonica'yı tavsiye ederim sana, cash shoptaki itemler sadece görüntü. PvP sistemi odalı oyunlar şeklinde. PvE desen başka bi tadı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

Aman aman cash item alanla almayanin farkini archlordda gordum ben daha beter degildir eminim =)
    Aşırı lag ve hatırlayamadığım sebepsiz nedenle OB de birakmiştim . Archlorda başladım archlordda lag daha beter grafik , pvp güzel ancak lag korkunç,healer buffer yok party yle takim oyunu kasma yok bunda vardı sanırım akhmaya geçip başlicam tekrar oyunu tamamen unuttum :D
    Rehber yaparsanız sevinirim eski accountumdan syrepsisteki charlarima baktim skiller falan vermisim ama ne neye yariodu nie açmişim hatirlamiorm... :D
    Akhmaya gelcem

Archlord da cash itemi alanla alamayan arasında fark var demişsin ama onları normal olarak gidip adamdan da alabilirsin...Hemde hiç pahalı değil...gayet dengeli bir şekilde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.