Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Sistem Özellikleriin bilen VArmı ?
  • Oyun closed betaya mart ayında girecek, duyurulur!
  • mart 1 ile 3 arası girebilir diye bi açıkla yapılmış beyler closed beta olacak ve şimdiden üyeliq alın oyuna 1000 kişiliq bi testerlar alınıcak

Closed Beta : Açılımı şu: Oyunda Bug Var Mı - Karakter Sorunu Var MI - Satıcılarda Neler Eksik - Questler Düzgün Mü Vs bunun gibi şeylere bakılıcak level atlama gibi

Kastığınız Karakter Silinecek!.

Open Beta : Açılımı: Oyun Tam Olarak Açılmadan Önceki Son Test Aşamasıdır Bunu Her Oyun Yapmaz Closedden Sonra Direk Açan Oyunlar Olur Bunun Closedden Farkı İse Kastıgınız Herşey Durur Karakteriniz Vs

pc isteği

512ram 128ekran kartı 2,0 işemci gerisi fazla önemli değil bu minumumdur :D

max 1gbram 512ekran kartı 5,2 islemci Buda orta boyuttur :d

valla 2 senedir aynı pc i kullanıyom şu ana kadar çıkan bütün oyunları oynadım crysis vs bütün oyunları.

256mb ekrankartı 3,2işlemci 512ram. :D ram alcam bu ara fiyatları biraz daha düşsün :d

• resimlere videolara baktım güzel bir oyun sistem özellikleri uyuyo ben 3 gün sora geliorum
  • 1 mart beyler heycan warmı mart ayına girdik hadi hayırlısı çabuk açılır işallah
  • Arkadaşım açtığın başlığa ne oldu acaba bende destek için bir şeyler yazıcaktım ama bulamıyorumSanırım sen başlığı kapattın Neyse oyunun çıkması bekleyelim öyleyse.Ne zaman çıkıcaksa
  • oyun 17 martta closed beta ya geciyor hadi hayırlısı..
  • oh be hele sukur
  • OYun 17 sınde CB ye girsede napcaksın ? (: CB yi fazla mrk etmeyın inş. OB ye gecmesi uzun sürmez. CB de sadece oyunu tanıma amaclı Classlara bakma amaclı buluncaksın. oyunu test edeceksın. Sonrada Charın sılıncek

Rohanın Jp serverında baya oynadım. Enqlsh pacth vardı. %80 e yakın Enqlsh di.. Oyuna bakarsak 6 Irk bu Irklar Classlarla orantılı 1 IRk sadece Mage - baska 1 Irk sadece Asas seklınde. Tum Irklar aynı maplerde kasabılıyosunuz Aynı partyde bulunabiliyosunuz. lvl 30 du sanırsam Pk atack acılması 30 dan once diger Irka Map ıcınde dalamıyosunuz. lvl kasması 25 e kdr kastım Gorevsiz zor kasılıyor.Maplerdekı bazı Mobların Bossları var 15 LvL Boss la 20 LvL boss gordum sadece :) 25 lvl kastıydım 15 lvl Boss unu kesemedım cok saglam vuruyodu Gorevler standart Rpq tarzında. sundan su kdr kes gel :) Dunqeunlar var. Battle kapıları var ama giremedım veya nsl girildigini bulamadım. mesela 30 lvl itemlerini para karsılıgı lvl dusurerek 25 lvl de giyebılıyorsunuz. onun icin NPC mevcut oyunda. tabii ki sans bazen Failed veriyo iteme bişi olmuyo ama paranız gidiyor. itemler güzel yapılmıs. Elınızdekı Silahlarınızı ilk lvl lerde yakabılıyorsunuz skill aracılıgı ile Flame, ice , ve 1-2 tane daha farklı vardı.. Guzel yapılmıs bir oyun Grafik olarakda içerik olarakda iyi. ama Genel bakarsak Farklı bisey goremedım Jp serverında oynadıgım ıcın olabilir tam cozemedım oyunu. Requiem bana daha cekici geldi REquiem i sabırsızlıkla beklıyorum. Rohanıda Global de deneyecem.

• japon serverinde oynayan arkadaşım camera ve character hareketi konusunda yardımcı olabilirmisin hangi oyuna benziyor. w-a-s-d mi yoksa sağ clikmi yoksa serbest mouse hareketimi?
  • benim üyelik vardı ama girilmiyor lanet kunduz
  • Bu closed beta yada oyunun Setup unu nerden indirecez, sitede halen yok.
  • eu tam olarak açılmadı ya söledik ya yukarda okumuyonuz mu closed beta olarak çıkmamış daha :D

bu arada oyun bildiğiniz bütün oyunların tıpa tıp aynısı ! yani aynısı derken yürüme şekli pvp sistemi craftlar fln herşey var farklı karakterler ilginç yaratıklar :D

daha dolu bir çok şey oyun level 50den sonra başlıyor level 50 adamı 49 level veya altındaki kimse kesemez.

level 50de 2.class açılıyo onun için bi skilller var görmeniz lasım :D ölümcül hepsi.

itemlerde soced upgrade fln var yani.
  • cb ye kabul edilmişimi hayet; şu an torrentle başladık indirmeye 5 tane seeder var 250 tane leecher
  • http://www.playrohan.com/?page=downloads

burdan ilgili dosyayı ilgili programla indirebilirsiniz...
  • ben bu clienti indirdim fakat japon serveri sanırım bu oyunu yükledim patch yapıyor ama yaklasık 3-4 saat sürdü ve hala %40 ı doldu sürekli sayı artıyor yapılan patch 15000i buldu ve dahada gideceğe benziyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı yada benim indirdiğim oyun ile eu serverine baglanabilirmiyim?
    teşkürler
  • sence bağlanabilirmisin? böyle bi ihtimali göz öününde bulundurma bence t orrente asıl
  • oyun açıldı mı oynayan var mı güzel mi paralı mı level atlama nasıl kolay mı grafikler iyi mi zevkli mi pvp'si nasıl? tüm sorularıma cevap vrecek var mı
  • PC kaldırmıyor xD
  • nasıl oyun oynamaya değermi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.