Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: asitutkum

hala güsell oyun... botcularda yok artık . sypres servernda oynayan turk varsa bana pm atsın TheBaron

Jannessaries Guildimiz. Gelirsen yardımcı olabiliriz çoğu konuda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 5 Ağustos 2008; 16:26:18 >
  • +++++++++++++++

Güncell!!!

bir kaç hafta uzak kaldık emsaller 55-65 lvl.. helal olsun..

Guilde geleceğim ha gayret !
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

oyuncuların nerdeyse %90 bot kullanıyor
    bot programı paralı olacak ve güncellendiği için şuanda kullanılmıyor
    rohan sunucuları bomboş
    hepsi light diyor
    bir zamanlar tıklım tıklımdı
    çok çabuk parladı ve o kadar cabuk söndü rohan online :)

ondan ziyade oyunindirdim oynadıkta zevkli gelmedi bana 15 lvlde hala duruyor takılması adamı zaten sinir ediyor archlord deniyorum güzel gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

quote:

rohan sunucuları bomboş
    hepsi light diyor

ondan ziyade oyunindirdim oynadıkta zevkli gelmedi bana 15 lvlde hala duruyor takılması adamı zaten sinir ediyor archlord deniyorum güzel gidiyor

bende denemistim 3. gun sıktı 20 küsürdüm galiba lwlimi bile unuttum,archlord u da denedim bence kontrolleri biraz daha kolay olsa oynanabilecek bi oyun ..

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

quote:

rohan sunucuları bomboş
    hepsi light diyor

bende denemistim 3. gun sıktı 20 küsürdüm galiba lwlimi bile unuttum,archlord u da denedim bence kontrolleri biraz daha kolay olsa oynanabilecek bi oyun ..

şu benx reklamıyla parlayan arclord dan ROHANa geçen biri olarak... zoru tercih ettiğimi söyleyebilirim size... oyun oynamak istiyoruz da çocuk oyunu olmasın canım... ))
    ( bu arada benx filmini 6 ay kadar önce izlediğimide belirteyim)

• arkadaşlar şu moblardan kemik kanat orumcek ağı falan cıkıyor bunları saklayalımmı atalımmı işe yarıcakmı napalım?? birde bu stat-lvl refine işini anlatabilcek varmı?? yardımcı olursanız sevinirim..
  • http://forum.playrohan.com/forum/viewforum.php?f=48
    http://rohanonline.co.cc/forum/forum.html
    http://www.rohanturkiye.com/rohanturkiye.rt

bu üç forumdan istediğin bilgiye ulaşabilirsin.. olmadı gel benim servera istediğin bilgiye arkadaşlarla yardımcı olarak ulaşırız..

• Syrephis'de sabit kalacak olan guild kuruldu..

Guild İsmi:
    ShAMaDCoNDe

Server:
    Syrephis

isteyen girebilir arkadaşlar

guild katilmak isteyenler BraveLion , HIIS , HornSweeter , AtillaTheHun arkadaslarima ulasabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuducini

arkadaşlar şu moblardan kemik kanat orumcek ağı falan cıkıyor bunları saklayalımmı atalımmı işe yarıcakmı napalım?? birde bu stat-lvl refine işini anlatabilcek varmı?? yardımcı olursanız sevinirim..

Kemik kanatlar, normalde craft itemleri olarak duyduk fakat server'da craft mevzusu çok farklı olduğundan sistemin dışına çıkmış heralde. Bu nedenle itemleri direk satsan daha iyi olur doğrusu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASPES

Syrephis'de sabit kalacak olan guild kuruldu..

Guild İsmi:
    ShAMaDCoNDe

Server:
    Syrephis

isteyen girebilir arkadaşlar

guild katilmak isteyenler BraveLion , HIIS , HornSweeter , AtillaTheHun arkadaslarima ulasabilirler

ustat hiçbi forumdan kimseye ulaşamıyorum bu serverdaki... oyun içinde bu dediğin ID lere pm atıyorum hiç online olmuyolar :S
  • Server:Syrephis dedik guild ismini GuardiansTR yaptık ve de aynı ID ler devam..

BraveLion, BraveKing , HIIS , HornSweeter , AtillaTheHun isimli arkadaşlara ulaşacaksınız gelmek isteyenler.. bu arkadaşlar genelda akşam 5-6 dan sonra gece açıklar... bende dahil...
  • hala devam eden warmı
  • sağol bir denemek lazım :)
  • devam ediliyor hala :)
  • Hala mı?
  • hala ))
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.