Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen patchle archerın atağının resmen ... yaptılar yani

37 level archerımı bıraktım
    resmi forumdaki herkes bu konuda şikayetçi bir çok kişi benim gibi archerını bıraktı
    dekan açtım nick Skydancer
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Son gelen patchle archerın atağının resmen ... yaptılar yani

37 level archerımı bıraktım
    resmi forumdaki herkes bu konuda şikayetçi bir çok kişi benim gibi archerını bıraktı
    dekan açtım nick Skydancer

Ne oldu ki archer'larin atagina, düsürdüler mi?
  • Arkadaşlar bu oyunda skill yada stat sıfırlatma gibi bir şansımız varmı?
  • Haydaaaaa.....okuyunca şaşırdım Demosty arkadaşım konuyu biraz daha açabilirmisin. neden archer charın artık bir halta yaramaz demeye getirdin..Bizdemi bırakalım bu charı anlamadım.....(konuyu biraz daha açarmısın)

(Bu arada tekrara selam Tuna Dostum).....:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

Haydaaaaa.....okuyunca şaşırdım Demosty arkadaşım konuyu biraz daha açabilirmisin. neden archer charın artık bir halta yaramaz demeye getirdin..Bizdemi bırakalım bu charı anlamadım.....(konuyu biraz daha açarmısın)

(Bu arada tekrara selam Tuna Dostum).....:)

Selam 8) Bir aksilik olmazsa aksam birlikte oynayabilecegiz artik günlerden sonra. 8)

Bu karakteri zayiflastirma meselesinin asli varsa eger, tamamen komediye döner. Gerci söyle bir durum vardi oyun icinde; ks yapanlarin tamami (ya da hep bana denk geliyor) archer oyun icerisinde. Bununla ilgili official forumda da konu actim ve genel görüs bu konuda yapilabilecek birsey olmadigiydi. Archer'larin atagi, ayni level'da bir knight'tan fazla oldugu icin, bir knight'in gorev yaparken ya da level kasma esnasinda ks yapan archer'a karsi hicbir sansi yok. Bu acidan düsündügümde benim isime gelir diyebilirim ama yine de bir oyun nasil basladiysa öyle gider mantigiyla hareket etmeleri gerektigini savunuyorum. Sonradan bir oyuncunun "Hmm... Bu karakterin bu özelligi mi varmis? Tamam archer acayim o zaman" diye oyuna girdigini düsünürsek, bu tamamen oyuncuyu magdur eden bir tavir olacaktir. Tabi ben bu yorumlari "Archer'in atagi düsürüldü" üzerine yapiyorum, henüz kesinlesmis bir bilgimiz mevcut degil ne de olsa.

• 40 level archerim var 3 dex 1 vit buildi gittim +15 3 tane dex yuzugum var. 1 tane +17 vit yuzugum var. bu sartlar altinda patchten once atagim 1240 ti simdi 90 dusmus 1150 olmus dusununce 40 level boyunca verdigim dex statlarini ve hem yaydan hem itemlerden gelen dex bonuslarinida toplayinca bu kadar dex statinda toplam 90 birimlik bir dusus cok kucuk. acikcasi az once chari girip test ettim. level 52 bir mob u yanima gelemeden devirdim benim fikrime gore pekte onemli bi dusus olmamis.
  • archerlarin dustugu durum harbi uzucu..yani archeri birakip mage acmamais olsam harbi canim cok sıkılırdı bu duruma..Arthuncum bu arada bu itemm mall olayı işi bitirmiş diyosun ama ufakta bi guzellik eklemişler eğer yanlış anlamadıysam.. Oyunda artık mavi itemlar dusecek..bunları kullanabileceksin fakat normal yolla satamıyacaksın..Bunları satacagın yer marketplace olacakki marketplace ile sattıgın itemdan rohan points kazanıcaksın..Bu pointslerle item malldan esya alabileceksin.. Marketplace haftaya açılıyormuşş.. Tabii ne kadar mavi item duser,onu ne kadara satabilirsin bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremonder

archerlarin dustugu durum harbi uzucu..yani archeri birakip mage acmamais olsam harbi canim cok sıkılırdı bu duruma..Arthuncum bu arada bu itemm mall olayı işi bitirmiş diyosun ama ufakta bi guzellik eklemişler eğer yanlış anlamadıysam.. Oyunda artık mavi itemlar dusecek..bunları kullanabileceksin fakat normal yolla satamıyacaksın..Bunları satacagın yer marketplace olacakki marketplace ile sattıgın itemdan rohan points kazanıcaksın..Bu pointslerle item malldan esya alabileceksin.. Marketplace haftaya açılıyormuşş.. Tabii ne kadar mavi item duser,onu ne kadara satabilirsin bilmiyorum..

Mavi itemler derken ancient itemleri mi kastediyorsun Kerem? Eger dedigin gibiyse bir MMORPG'de ilk olur bu (en azindan ben öyle zannederim 8)). Ama yine de oyuna belli bir ücret yatiran ile yatirmayan arasinda farklilik olacaktir. Mesela sattigin bir mavi item sana 1-2 RP kazandirir. Ama (tam hatirlamiyorum) 60-90 RP'den asagi ürün yok item mall'da. Yine de öyle bir sistem getirirlerse takdir ederim, cünkü ilk örnek olacaktir. Tabi burada yazdiklarim tamamen fikir firtinasi, dedigim gibi henüz dört dörtlük bir bilgim yok. 8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 13 Haziran 2008; 16:53:12 >

• Treth senin itemlerin sağlam olduğu için fazla koymamıştır sana
    Benim için çok büyük bir fark oluyordu guildtede bravelion ve bloodia da archerı bırakmayı düşünüyorlardı ama bilmiyorum noldu..

bu archerın atağının düşmesi nimble skillinin etkisinin azaltılmasıyla alakalı normalde %20-30 dex veriyorken şimdi bu %10 a çekilmiş bu benim için çok kötü oldu 270 vuruyorken 210-200 vurmaya başladım sağlam takılarda yok

archerın tek +sı vardı bana göre

uzaktan güzel damage olayıydı ama oda olmadığına göre rezil bir karakter gözümde şuan

def az hp az gibi
    atak iyice azalınca bu noktaya kadar geldim
  • %15 dex bonusu vardi %10 dustu o kadar. ayrica lv 50 den sonra ıkıncı bır buff bununla bırlıkte calısıtırılıyor. onunkıne ellememısler o hala %15 veriyor. ve bir ek daha %25 veya %30 su an aklima gelmio dırek ranged atk arritran pasif skill mevcut yanı archerın damagesı su halıyle bıle ıyı ama yınede orjın forumda inble %15 dex vermesı ıcın baskı yapabılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Haziran 2008; 17:29:54 >
  • beyler 29 oldum haritada kescek yaratık kalmadı dekanım nerde kasabilirim güzel(mantis diolar ama bulamadım onlarI)
  • mantis kesmek ıstıyorsna oyunda degılım ama du bakem surdan tarıf etmeye calısayım. gatherıng halla gıtmen gerek once. nasıl gıdılgınını bılıyorsundur ama ben bılmedıgını farz ederek yazıyorum ekranın sag tarafındakı dıkıne duran menuden 2 ıncı tusa bsarsan dırek gatherıng hall e ısınlanırsın. ( oyuna ılk gırdıgınde 5 dakıka gıdemessın oraya gırdıkten 5 dakıka sona dene )

gatherıng halle gırdıgınde haritayı ac Armana Manor diye bir yer goruceksin. C-3 karesıne denk gelıyor. hadı kolay gelsın. wind mantıs kesersın 2 level sona fire mantis , 2 level sonra baseeler var ama level 38 40 olmadan daha ilerdeki elder mantıslere bulasmanı onermem acımasızlar :D ( level 47 elder mantısler )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

mantis kesmek ıstıyorsna oyunda degılım ama du bakem surdan tarıf etmeye calısayım. gatherıng halla gıtmen gerek once. nasıl gıdılgınını bılıyorsundur ama ben bılmedıgını farz ederek yazıyorum ekranın sag tarafındakı dıkıne duran menuden 2 ıncı tusa bsarsan dırek gatherıng hall e ısınlanırsın. ( oyuna ılk gırdıgınde 5 dakıka gıdemessın oraya gırdıkten 5 dakıka sona dene )

gatherıng halle gırdıgınde haritayı ac Armana Manor diye bir yer goruceksin. C-3 karesıne denk gelıyor. hadı kolay gelsın. wind mantıs kesersın 2 level sona fire mantis , 2 level sonra baseeler var ama level 38 40 olmadan daha ilerdeki elder mantıslere bulasmanı onermem acımasızlar :D ( level 47 elder mantısler )

ok çok saol
  • gozunuz aynin son patch ile npc droplari 2 katina cikti 2 hafta sure ile.
  • akhmada turk guildi ariyorum varsa beni alabilirlermi
  • 3 uncu server disinda diger serverlarda kurulmus Turk guildi yok sanirim.
  • saol
  • yav ben bunun download linklerini bi türlü bulamadım :D site zaten kapalı rapid linki felan varmı ?
  • site acik

www.playrohan.com
  • Oley be sonunda sağol kardeş
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.