Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akhmada oynayan turk varmı canım cok sıkılıo tek basıma
  • Ahkamanda yok 3. serverda var
  • guildden çıkınca kac gun sonra tekrar bı guılde gırebılıyoruz
  • arkadaslar ben yeni basladim dark elf mage actim ama stat olarak ve buyu olarak neye arti wercegimi bilmiyorum yardimci olurmusunz
  • 3. server cok eylenceli valla 30 lvl im am aolsun :D
  • Şu an hangi serverde daha çok Türk var. Oyun indirdim uplate yapıyorum
  • hayır d ile l tuşlarıda yakın değil ama uplate pek olmamış gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: csimsek

hayır d ile l tuşlarıda yakın değil ama uplate pek olmamış gibi

Onu bosver "eylence" ve "beyenmek" gibi ciddi imla hatalari yapan o kadar fazla kisi var ki.
  • oyunu indiririyorum pvp sistemi ko gibiyse harika ama oyuncular ko daki gibiyse

EDİT ; AMA nın yanlıs yazımı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 29 Haziran 2008; 15:13:24 >
  • update tamam ama oyuna çok zor giriyorum launcherda start aktif olmuyor aktif olması için kapatıp açmam gerekiyor(1 kere değil 15-20 kere kapatıp açıyorum bazen yine gelmiyor.Bazen geliyor baştan update yapıyor bazen hata veriyor.)işletim sistemimin vista olmasından mı kaynaklanıyor özel birşey mi yapmam lazım yoksa herkeste var mı? sinirimi bozdu oyuna girince sırf bu yüzden çıkmak istemiyorum
    edit: dark elf statları nasıl vermeli onu da söylerseniz çok iyi olur
    edit2:sorun düzeldi artık sadece dark elf statları lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 30 Haziran 2008; 10:32:04 >

• Torianda guild kurabildik sonunda
    biraz geç oldu çünki iki kişi ile yaptık görevleri ve baya zor oldu :)
  • beyler indirdim bu oyunu İD sifre yazıyorum HTTP_SERVER_STATUS_ERROR diye bi hata cikiyo oyuna giremiyorum neki bu ?
  • Millet Bişi Sorucam Ya PvP Sistemi Teklif Usulümü Arenada Gibi Mi Yoksa KO Tarzımı ?

Oyunda Kaç Irk Var Bunların Cevabını Biri Verebilir Mi ?
  • biraz ss koyarmisiniz
  • arkdaslar oyunda pvp sistemi level 30 olduktan sonra Allah ne verdiyse seklinde :D her turlu pk serbest.

bi arkadas dark elfleri icin stat build sormus ama dark elf icin o kadar cok stat olasiligi varki en guseli jp sitelerinden , rohanturkeys forumundan ve bunun gibi destek alinabilecek yerlerden yorumlari okuamk ve bunalrdan kafaniza gore kendi buildinizi olusturmak ss demissiniz bi kac ss eklerim bu gece

ayrica archer ve dhan ile ilgili her turlu soruyu foum araciligi ile sorabilirsiniz seve seve cevaplarim ( stat , skill build vb. )

level 48 archer kastim biraktim , level 45 dhan var su anda elimde insallah onunla devam edecez :D
  • Slm beyler bana yardımcı olurmusunuz indirdim yükledim patchlerde tmm ama failed to gem.cfg-0 hatası veriyor bunu biri bana upload edip nereye atağımı söyleyebilirmi ? lütfen yardım edin
  • Allahım bu ne berbat bi grafiktir. kimse kusura bakmasın benim fikrim o kadar beklediğim şu rohandan bi cacık olmaz
  • Beyler ben de bu oyuna başlamayı düşünüyorum karakterler ve party içindeki rolleri hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  • valla ben dekan oynuyorum güzel char herşey iyi hoş da şu grafikler de biraz güzel olsa ahh ahh. bu arada broken claw vs. ile neler yapılıyor bilen varsa bi söylesin
  • bende oynuyordum 27 lwl dark elf yaptım cok sıktı hemde cok oyunda pt yapınca exp yarıya dusuyor, oyun da cogunlukla tek kisi kasıyorsun, zaten 20 ece görevlerle kolayca geliniyo sonra cok fazla item görevi var,grafik bana fena gelmedi ko dan güzel (eger ko oynayan varsa ) ama pk sini yapamadan bıraktıgım icin bilemiycem ama cok güzel oldugunu sanmıyorum .

Bence uzun süreli oynanacak bir oyun degil tabi herkezin zevki bir degil ama BENCE
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.