Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin ediyorum ya ben oyun oynamasını bilmiyorum yada bu yapımcılar kendi yaptıkları oyunu oynamıyorlar.demin forumu okurken bişey dikkatimi çekti.oyun çıktıktan sonra okçuların atağıyla oynanan bir oyun. pes diyorum. bu oyunun yapımcısı gelsin 17 lvl da 17 lvl yaratığını kessin. 1 saat ölmeden kassın bırakıcam hiç bir oyun oynamayacak hayatım boyunca. bir oyun ancak bu kadar rezil bir duruma düşürülür. ufak bir mekan ve mekana sık aralıklarla koyulan yaratıklar ve hepside aktif. mekana girdiğiniz anda hepsi üstünüze çullanıyor. ve bu sadece 1-2 spotta değil bütün harita böyle. yazık kelimeyle yazık...

bu arada diyeceksiniz sen kaç tane oyun oynadın. ko da 65+ 4-5 tane charım var, silkroadda 80 lvl charım var, bunun dışında aklınıza gelen çoğu online oyunu oynadım....

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 15 Temmuz 2008; 5:16:08 >
  • beyler ben oyunu şu an oynuyorum. Sol üstte karakterimin orda en tepede M.Kill Yazio şu an 79/80 ve her limite ulaşınca artıyor bunu kullanıyormuyuz yoksa hep böle mi ?
  • o ex veriyormuş sanırsam. öyle yazıyordu bi sitede. aman boşver saçma bi oyun
  • mkill multi kill anlamina gelir. yaninda carpani vardir ornegin 99/100 yazadiginda basinda x19 carpanini gorursun eger party halinde degilsen ( zaten solo ile artar o partyde artmaz ) 100 unu kestigim mob ne kadar ex veriyorsa sana o ex in 19 katini alacagin anlamina gelir. bu her 20/40/60/80/100 uncu mobta bu sekilde devam eder eger solo olarak level kasiyorsan. party halinde ise her 25 te bir 5x experience verir.

grafiklere gelince ferentus oynayan ve seven her adam bu oyunu mutlaka ve mutlaka oynar bu oyunda grafıkten once icerik geliyorki bence oldukca hos bir icerige sahip ozellikle town savaslari mukemmel. ayrica tum karakterler arasinda mukemmel bir denge mevcut. her irkin + olan yonunu digerinin + olan yonu ortadan kaldiriyor yani en iyi karakter su diyebilecegin bir karakter yok. Ayrica yapilandirma konusunda o kadar cok degisik alternatifin varki 2 tane birbine benzeyen karakter bulman cok zor ( guc dengeleri acisindan )

oyunun zorluk derecesien gelince evet spotlar zor ve cok eylenceli ama ben tum karakterleri denemis biri olarak ki su anda 3 karakter uzerinde calisiyorum ( lv 50 archer , level 54 asas/avenger , level 40 warrior ) bu karakterlerin her levelinde her sppotta hic zorlanmadan kastim ve bana moblar olcukca kolay gorunuyor.

ayrica level 30 dan sonra Ultimadaki gibi free pk olayi var yani nerde bi adam gorursen oldurebilirsin senin zevkine kalmis bisey yada bir PK gorrusen ( ismi kirmizi olur ) oldurdugunde uzerinden guzel bir item dusurme olasiligin var.

oyunun bana gore en kotu yani tamamen sansa dayali craft sistemi oldukca acimasiz bir craft sistemi var ama ayni zamanda size bir cok yonuyle sizin keyfinize gore sekillendirilmis bir item yapma sansida sagliyor ornegin

diyelimki +20 str , %5 meele atk saglam bir kiliciniz var ( rank normal ) bu kilicin bir ustu level +15 str %4 meele bir kilic daha buldunuz diyelim + option itemeler var mesele %2 atk speed %3 mobility kullandik diyelim bunlarin 3 unubirlestirip yenibir kilic elde edebiliyorsunuz.

yenisi sole oluyor 35 str , %9 meele atk , %ak speed %3 mobility gibi. bu elde ettiginiz rare itemi bir daha bunun bir ustu level rare itemle birlestirerek ( bu sefer 2 option item ekleme hakkiniz var ) yenibir uniq item elde edebilirsiniz. halada yetmez bana daha hayvani birsey lazim diyorsan bunuda bir taki ile ( yuzuk , kolye vs. ) birlestirip ancient yapabilir ve ...nu cikarabilirsiniz :D

• selam 10 dk sonra bende geliyorumda bu oyun hakkında biraz bilgi verir misiniz yani karakterler ozellikleri fln bide oyunda turkler hangi serverde solermisiniz
  • Arkadaşlar Oyunu Yükledim Oyunda 2 Kere Charachter Açtım...Girdim Oynadım Knight'ım 8Lv Oldu...Ama Bu Sabah Oyuna Giriyorum Karakter Seçip Starta Basıyorum.2 Dk Doluyor ve Ondan Sonra Müzik Kesiliyor ve Görev Yöneticisinden Bakınca Yanıt Vermiyor Diyor...Bir Kaç Kere Denedim Ama Hep Aynısı Oldu...Ne Yapabilirim?
  • arkadaslar rohanın kendı sıtesınde de de turkce bolum var oraya gelın tanısalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

selam 10 dk sonra bende geliyorumda bu oyun hakkında biraz bilgi verir misiniz yani karakterler ozellikleri fln bide oyunda turkler hangi serverde solermisiniz

Turkler Syrephis'deyiz genelde ama diğer server'larda da Türkler mevcut tabi :)))
  • arkadaslarwww.playrohan.com da log in olup multi language secenegini tıklayıp turkçe olan forumlara ulasabilirsiniz
  • tekrar baslamak ıstıyoruymda en cok türk ahngi serverda var arkadaşlar 5ci serverdan sonra yeni server acıldimi acaba acherların atagı comu düştü warıormu kasmak lazım

ekleme2; arkadaşlar 2 kere farklı client indirdim 1.63 gb ama skill basarkenki konusma sesleri ve vurus sesleri yok ne yapmalıyım bi cvp verin lütfen en cok nerde türk var birde devam ediyormu bizim millet oyuna? memnunlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 27 Temmuz 2008; 23:02:33 >
  • Hocam, öncelikle biz guild olarak Syrephis server'ındayız. Guildimiz hazır güzel güzel oynuyoruz :)
    Her karakterde yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var, sorun çekmezsin yani ...

5.server'dan sonra server'da açılmadı hocam.
  • kardeş siz kaçlık client indirdiniz ben 1.63 ten baska bulamadım ve efek sesleri yok oynanmıyor bölede yokmu benim gibi sorunu olupta çözen?
    sound dosyasına bakıyorum boş voice klasörü filan var ama boş 2 kere denedim yüklemiyor ayrı yerlerden indirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 28 Temmuz 2008; 20:17:37 >
  • Arkadaslar oyunu biraz once actim Vandosa nickli bi karakter yaraticagim simdi Jennisseries guildin birileri bana ulasabilirmi
  • 2-3 saat takilirim o sure zarfinda oyundaki birisi bana ulasirsa sevinirim Syrephis server in dayim nick Vandosa
  • beyler bende basladım en altaki serverdeyim ahkma mı ne aklımda değil human actım oynanabililir cok guzel valla ben suanda statları str bide defansla hp veren vardı ona basıyorum ağırlık olarak str nasıl ii mi
  • oyuncuların nerdeyse %90 bot kullanıyor
    bot programı paralı olacak ve güncellendiği için şuanda kullanılmıyor
    rohan sunucuları bomboş
    hepsi light diyor
    bir zamanlar tıklım tıklımdı
    çok çabuk parladı ve o kadar cabuk söndü rohan online :)
  • evet serverlarda bir rahatlama mevcut allaha sukur botculardan kurtulduk spotlar temizledi rahat rahat oynayabiliyoruz artik.
  • RTurkey den gelen maillere bakıyorumda gold ve plvl yapmaya başlamışlar....

Açıkçası beklemiyordum
  • hala güsell oyun... botcularda yok artık . sypres servernda oynayan turk varsa bana pm atsın TheBaron
  • Syrephis serverinda yaklasik 20 turk var en azindan benim guiltteki Turk mevcudu bu kadar ulasamadigim Turkler varsa onlari bilmiyorum. imzadakibilgilerden bana ulasabilirsin. Grup halde takilmak daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.