Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bot linkini koymandaki amacı anlamıyorum biz oyunu bottan temizlemeye çalışıyoruz hergün gm e onlarca kişi rapor ediyoruz senin yaptığına bak.. yazık gerçekten yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

bu bot linkini koymandaki amacı anlamıyorum biz oyunu bottan temizlemeye çalışıyoruz hergün gm e onlarca kişi rapor ediyoruz senin yaptığına bak.. yazık gerçekten yazık

napim moruk siz 10larca kişi rapor etsenizde botun onunu kesebileceğinizi sanıyosanız daha hiçbişi demiyorum
    gm ler bot u engellemeye kalksa npc bot u koymazlar zten bende npc botların amacını anlamıyorum boşa oyunu kirletiyolar.
    oyuzden erkenden yararlanmaya bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

....Bazi arkadaslar blazing'in daha fazla hasar verdigini yazmis bu yanlis bilgidir hepsi eşittir ;)

bu bana sölendi başkaları alınmasın lütfen
    bu arada zuhalter cok guzel yazı arası laf atmışın bana bende kim bu acaba diye düşnüyodum ^^
  •  Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri

kırmızı ile cizdiim yerlerde dekanların insan halinden vahşi bir ejderhaya donustukleri ve daha hızlı guclendiklerinden bahsediyor...vs... vs..
  • 50 lvl den sonra dragon knight olduktan sonra dönüşç.ek yada
    diğer bir değişle

onların ejder kökeninden geldğini ve dragon knight olup asıl skillerine ulaştıkları yazii
  • işte size bestly best archer scout skill build
     Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri

hatalar olabilir alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 11 Haziran 2008; 9:10:57 >
  • Dekan 50 den sonra her iki class tada Dragon Formuna girebiliyor. HP artıyor %20 kadar sanırım. ve birkaç bişi daha var. Şuda videosu

http://www.youtube.com/watch?v=143XwT0GOTA

ilk başlarda görüyosunuz zaten dekanın dragona dönüştüğünü. videoyu ktunnel vb yardımıyla açarsınız
  • archer buildte hatalar var mesela agi üstünde yoğunlaşmayacaksan evasion buff gereksiz ben olsam ensnare ve sprint e de vermem 50 levele kadar damage veren 2 atak skillin var en güçlüsünü 3 levelde bırakmışsın ben olsam 2 sinide 5 lerim
  • yok yav bu benim değil alıntı ^^ başkasından arak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

bu bot linkini koymandaki amacı anlamıyorum biz oyunu bottan temizlemeye çalışıyoruz hergün gm e onlarca kişi rapor ediyoruz senin yaptığına bak.. yazık gerçekten yazık

hani nerde bot linki
  • Ben sildiriyorum sen yeniden koyuyorsun bravo sana...
  • abi napam arada kaldım biri diyo link yok biri diyo war alala kafam dondu bidahada silmicem
  • Sen silmedinki yoneticiler kaldırıyor sen inatla yeniden yazıyorsun.Tabi neyi nereye yazdıgını bilmediginden herkonuya biseyler yazdıgından unutuyorsun.Boyle devam et cok hoş karsılanıyorsun(!) forumda...
  • Namus Türk Dil Kurumu'na göre; "Bir toplum içinde ahlak kurallarına karşı beslenen bağlılık" ve "Dürüstlük, doğruluk" olarak tanımlanmıştır. Şeref "Erdem, gözü peklik ve yetenekle kazanılmış iyi şöhret" anlamına gelmektedir. Eğer namus ve şeref kelimelerini sakız gibi kullanıp aynı zamanda oyunda şu an için illegal olduğu belirtilen bot kullanıyorsan ya o kelimelerin anlamını bilmiyorsundur ya da harbiden maskotsundur. Ve yazdığın cümlelere bakarak hangisi olduğuna karar veremiyorum.
  • Bora, Kerem ve Erol abi... Neredesiniz yahu? Hic sesiniz solugunuz cikmiyor hem oyunda hem burada? 8) Bora, dün bir ara girdin oyuna, dogru düzgün konusma firsatini bulamadik. Guild ile partideydik ve bir hal hatir bile soramadim. "Niye PM'den sormuyorsun?" diyebilirsiniz. Üc kisiye PM atmak yerine buraya yazayim dedim, kusura bakmayin artik. 8)
  • Kusura bakma Tuna arkadaşım 2 gündür bende meşgul olduğum için oyuna giremedim.Ondan haberleşemedik.Bu akşam girerim .girersem mesaj atarım...
  • Bu gece botunda icabi goruluyor arkadaslar rahat olun. botun acik kaynak kodlarida dahil olmak uzere tum calisma prensibi sisteme entegre yontemi vs. gibi bilgileri derleyip tum gereken bilgileri supporta verdik :D bu geceki bakimdan soan gelecen patchle veya patch gelmese bile yapilacak toptan temizlikle beraber bot sorunu bir sureliginede olsa engellenecektir :D

bot meselesi disinda skill reset stone , ability reset stone gibi itemler kasalarin lootlarina ve yaratiklarin lootlarina ekleniyor. ( Bu kısım benım ıcın gercekten cok onemlı zira archerım su anda level 40 ve yanlıs verılmıs 5 skill pointim var :D )

sabahin saat 05:31 inde baska isim gucum yok yine oturdum skill build yaptim archer/ranger icin her zamankı gıbı yıne yorumlarınıza acıgım. ( bazı arkadaslar buıldlerın postlara konmasına kızıyorlar ama hem ben faydalanıyorum hemde bu konularda arama yapanlara katkısı oluyor fikir sahibi oluyorlar)

Skill reset stone disinda stat ( ability ) reset stonede eklenmis oyuna bu geceki patch ile o yuzden bu oyunu oynayan kisiler olarak artk siniflarda dogru stat dagilimlri konusunda bir ortak fikir edinme zamanida gelmis demektir.

ben archer / ranger karakteri gelsitiren biri olarak level 50 ye kadar 3 dex 1 vit buildine devam ediyor olmama ragmen icim hic rahat degil. Nedense archerlerde agi de mutlaka olmalı dusuncesi surekli bir rahatsizlik verio :D ranger skillerinede baktiginiz zaman critical sansini %90 a kadar tasiyan bir skill mevcut archer bufflarina goz gozderirseniz critical hasariniza dex statinizin %300 kadar hasar ekleyen skill mevcut agility skillinden pek anlamama ragmen bildigim kdri ile critical konusunda en etkin rol oynayan stat saniirm bu. bu konuda fikri olanlarin goruslerini severekkabul ederim.

Son bir bilgi olarak preservation stonelerde eklendi artik yuksek opsiyonlu itemleri birlestiriken Allaha emanet devam etmek zorunda degiliz . Ne demisler eşşegi saglam kazıga bagla sonra Allaha emanet et :D

son anda akliam gelmisken item mall olayıda web sitesi uzerinden aktıf ediliyormus hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Haziran 2008; 5:46:37 >

• archer skill buildi benimkinin neredeyse aynısı diyebilirim diğeri 50+ old. için yorum yapamam

eklendimi hakkaten o stonelar dün zaten 300k param vardı 200k sı faile kurban gitti inş. ucuz olurlar
  • eklendi parayida dert etme ben leveli para gorevlerinle kastigim icin charda 4milyon para oldu :D
  • Rohan'in official sitesinden item mall'daki ürünlere ve özelliklerine baktim simdi. Ürünlerin özelliklerini baz alarak söylüyorum, item mall'a para ödeyen ile ödemeyen arasinda baya bir ucurum olacak oyunda. Defense-attack veren, experience'ini yükselten ürünler mevcut ve bunlari satin alip kullanan insanlar bir hayli baskin olacak diger oyunculara karsi. Evet, bu adamlar para kazanmak zorundalar, farkindayim. Fakat bu kadar secenek sunacaklarini tahmin etmiyordum. Ne bileyim pet'ler, skill-stat resetlemek ve item upgrade'e icin taslar (ya da scroll'lar) ve buna benzer direk oyunu etkileyecek degil de oyuncuya yardimci olacak itemler bekliyordum. Ne diyelim, saglik olsun. Hani oyuna bayilmamis olsam direk birakabilirdim. Artik PVP icin degil de PVE icin (ki ayni level'da, item mall sayesinde atagi benden fazla olan birinin gelip ks yapmasi ve buna benzer durumlar da olacak eminim) oynayacagim oyunu. 8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 13 Haziran 2008; 14:18:22 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.