Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bizim serverda deli gibi lag var kasmak imkansız.Acayip canım sıkıldı graham setide zar zor tamamladım yaklaşık 600k ya mal oldu

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 10 Haziran 2008; 13:48:09 >
  • ya demosty sen nerde oturuyosun istanbuldamı nerde istanbuldaysan bana dvd ye cekermisin rohan ın client i ??
  • istanbul değil
  • ozman ptt ile yollasana 1 milyona mal oluyo sanırsam ^^ olmadı ben sana yollarım 1 m ni ^^ wjajajjaja
    gerçi isticeni de pek sanmıyom ^^ ama nese wjjjajaja

nerde oturuyon cok mu uzak ^^ hakkari fln deme ucarım burdan ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

beyler unique silahı accdient yapamadım bi türlü accesory yerine ne koyuluyo bilen varsa sölesin ltfn

bilen yokmu acabaa
  • arkadaşlar bu oyunda otomatik mob yakalama tuşu varmı ?
  • olmamı gülüm var tabi n den basit actions kısmında ama şeklini tam bilmiyom böyle kılıç var o kılıç ın ucunda bi nokta var. o işareti tur canavarlı bölgede bas direk seçiyo
  • tesekkurler arkadaşım.....
  • Tab tusu diger hedefe gecer. taba basarak en yakindaki yaratiga hedeflenmis olursun yuksek levellere bakmadan tab tusu kullanilmasi onerilmez malum level 30 35 iken kastigimiz meknlarda enhanced tonken dolasiyor opuverir adami Alimallah :D

ben half elf karakterim icin bir build hazirladim diger half elf kasan arkdaslarin onerilerini alabilirsem sevinirim.

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri
  • Piercing Root'u maximum seviyeye getir...hızlı kosmayi acma...bleeding shot'da saglam skilldir seviyesini arttirabilirsin...lvl4 skillini o kadar koklemene gerek yok....Imbue olarak fire yerine cold acsaydin daha iyi olurdu (tabi karakterin full dex ise) eger 3dex-1vit gidiyorsan blazing kotu bir skill degil...Bu arada tum imbue skillerinin verdikleri hasar ve kazandirdiklari savunma bonuslari eşittir tek fark ozelliğidir blazing hp çalar,divinity mp çalar,cold dusmanin hareket hizini dusurur,darkness saldiri hizini dusurur....Bazi arkadaslar blazing'in daha fazla hasar verdigini yazmis bu yanlis bilgidir hepsi eşittir ;)
    Bu arada bu lanet 3. serverda acaip lag var...ben maeraya donersem sasirmayin ^^
    oglen 1 den beri oynamak icin cirpiniyorum ama giriyorum guild'e selam cakiyorum o mesaj 3 dakika sonra gidiyor haritada kasacagim yere gidiyorum moblar ben gittikten 2 dakika sonra beliriyor ve 3-5 saniye içerisinde o 2 dakikada bana vurduklari tum damage'ı film şeridi gibi geçiyor ekrandan ve kendimi yine 5 dakika bekledikten sonra ölü buluyorum....Bu lag normal degil ben hiçbir oyunda bu kadar lag gormedim az-bu delirdim =)
    Boş server arayislarindayim suanda...
    not:Yeni server açildigi anda oradayim!
    Şimdilik server belli degil 3. server disinda her yerde oynamaya calisiyorum
    3.'ye girince sinir krizi geçirdigim için artik denemiyorum

• 3 uncu serverdaki lag bugune ozel bisi daha once boyle bir durumla karsilasmamistim. ilk kez bu kadar lagta kaliyorum. skillere gelince karakter zaten level 37 ilk skillerin cogu verildi artik. resetlemeden bir degisiklik yapamam. ben daha cok ranger ksimi ile ilgili karasiz kaldim :D
  • skiller hakkında ben enchanted arrow lvl 5 te +30 damage veriyor buda çok büyük bişey değil bence onun yerine long shot a ver vuruş mesafeni %50 arttırıyor eğer agiye yüklenmiceksende evasion buff kullanmak gereksiz gibi geliyor
  • o arrow damage +30 eklio zaten kullandigimiz arrowlarin damage su anda 14 mu 17 mi ne eger arrowlar icin boyle bir damage sistemi konulmussa ve yuksel levellerde ancak 30 damage arrow mevcutsa o 30 damage bnce bir fark yaratiyor olmali o acidan yuklendim oyunun damage sistemini tam bilmedigim emin olamadim en iyisi fulleyeyim dedim. evasion buff a gelince o konuda haklisin agi hic vermedigim icin evasionun %olarak yukselten bir buffunda baan pek bir yarri olmayacak sanirim ama ilk basta hic ne olduguna bakmadan 2 level bastim artik skill restart olayi olursa duzelticem bazi skilleri olmassa yapacak bisi yok.
  • Arkadaslar 3. serverdaki Turk Güildi dısında bı yerde turk guildi varmı ? yada gurupda olur 3-5 kıslık.
  • zulhalter kardeşim benm sen skillerin olduğu table ye altına skillerin kaçıncı kademe olacağını ve hangisi açık hangisi açılmıcak bunu gösteren bi skil tablosu koyarsan full dex için sevinirim

senn manyakmısın çocuk nededini bile anlamadım diyosan birazdaha anlatabilirim ^^

1. şık mı 2. şık mı sec birini ^^
  • evet simdi inceledim gerci serverda duramiyoruz habire dc yiyip duruyoruz ama evet damage sadece +30 ekliyor. ayrica hem scout hemde rangerin arrow yaratmak icin skilleri var level 1 de 100 damage arrow yaratiyor zaten buda tamamen gereksizmis. valla char level 37 38 olmak uzere zor gelmese bastan baslardim.
  • dkanlarda ejderhaya dönüşebildikleri yazıyor ırk tanıtım yerlerinde nasıl bir ozellik bu?? biri ss koyabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

dkanlarda ejderhaya dönüşebildikleri yazıyor ırk tanıtım yerlerinde nasıl bir ozellik bu?? biri ss koyabilirmi?

• bi bilgim yok yutup ta da bulamadim
    ktunnel den bakabilirsiniz
  • beyler alın size free bot botsmall dan oldugu için koyuyorum charını beyrenmeyenler yeni char kassın die

bu clienthttp://www.bot369.com/download/us220rohanclient.rar
    http://www.auto369.net/download/RohanBotEn1.0.2.exe

buda yardım link i ^^
    http://66.102.9.104/translate_c?hl=en&sl=zh-CN&tl=en&u=http://bot369.com/rohan_help_us.htm

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.