Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. serverda guild varwww.rohanturkiye.com daki arkadaslar saolsun basvuran akli basinda tum turkleri aliyorlar...Bekleriz
    Nick:sHaMaNs
    lvl:2x
    class:DarkElf
    sub-class:Warlock
  • Saol. bende sımdı acdım orda bı karakter

human
    lvl 8 ım sımdı aama 15-16 olurum bu gece

nıck TheBaroN
  • zulha bişey sormam gerekecek dark elf lerde wizard warlock mage war

wizard - mage arası ne farklar var??

bide guild için kime başvurmamız gerekiyor.
  • pardon zulhalter bi yanlış anlaşılmaya kurban gethmişim 1-50 arası mage 51-99 arası 2 class varmıs bunlardan birini secebiliyormusuz.
  • evet ^^
    Warlock olacak karakterler full int gidiyor
    Wizard icin ise 2int-2psy,1int-3psy ya da full psy önerilir...
    Warlock pvp'ye yoneliktir...wizard ise daha cok party'de kasar aoe'leriyle...
    Guild için GnormphBaenre'yle temasa geçebilirsiniz GromphBaenre de olabilir =)
    2 isim de yanlissa BraveLion'la gorusun o da olmadi benle gorusun :P
    not:yetkim yok ama olana ulaşabilirim...
  • Arkadasim bari guild liderinin adini ogren yaaa.. GromphBaenre nicki guild liderinin..
  • bu naaaalet t oyun surekli bişiler indiriyo checking diyo ya hiç düz direk launcher açılınca play gelmiyomu bunu mu beklicem sığır gibi yafz
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremonder

Arkadasim bari guild liderinin adini ogren yaaa.. GromphBaenre nicki guild liderinin..

Ehuehueh 8)) Ama haksiz da degil hani yani. Kolay kolay da ezberlenmiyor ki nick 8)
  • baba ben nickimi RudolmphaSeulodiumprh koysam ezberleyebilir miydin?
    Ayrıca bana patch yapmiyo ya hiç
  • yaf su assasiation mode midir nedir o ne ya ? kapatılıyomu ?
  • arkadaşlar şu stat olayını herkez bi açıklasa kendi karakterine göre iyi olacak.Şimdi dhan oynuorm ve bir sürü yol var.Oyunda sorduum kişilere göre 4str veya 3str1vit iyi damage verior fakat aynı zmnda iyi damage de yiyior.Tam tersi agilitiy olursada dodge artıor zor yatıor ve zor kesiyor.Şimdi burda anlamadığım olay diğer oyunlarda her karaktere ait ana bir stat olurdu str agi int vs. Ama burda mage harici her class karışık stat veriyor.
    şimdi ben sürekli str veriyorm ama 3str1vit e gidicem ama ilerde bi hata olursa veya sıkılrsam deiştirmenin yolu basitmi.

ayrıca verdiin statlara göre de skill dağlımı var sanırım forumda.Mesela adam dior ben agi gidiorm şu skile daha fazlamı vermeliyim vs.

Bunlarla ilgili bi skill stat ağacı düzenleyebilecek biri yokmu yada güzel bir rehber.

• rohan OB ye geçtiği zaman karakterler silinicekmi acaba?
  • bu summong ring questi lvl kaçta acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

rohan OB ye geçtiği zaman karakterler silinicekmi acaba?

Rohan ztn su an OB de. Requiem gibi Oyunu p2p yapmaya kalkmazlarsa silinmez. yapcaklarınıda sanmıyorum
  • Dhan icin sana 3str-1vit git diyen adamin zekasindan suphe ediyorum!
    Her class icin spesifik bir stat puani vardir...
    Okcu icin dex
    Healer icin psy
    mage icin int
    Human icin str ya da vit
    Dekan icin str ya da vit
    Dhan icin agi

Senin yaptigin char warrior ozentisi ezik bir char olma yolunda gidiyor dhan'in agi puanını katlayarak critical ihtimalini arttiran skilleri mevcut...full agi gider cogu dhan bu yuzden...bu sekilde az vurur az vurur az vurur 4. vurusta bi critical vurur isi bitirir ayrica evasionu yuksektir fazla hasar almaz ;)
    İnanin rehber bu oyun icin gerekli degil.Soyle bir bakin skilleri okuyun.Sub classlara goz atin hangisi olacaginiza skillerden karar verin.Skillerin hangi puani katlayarak hasar verdigine ya da buff verdigine bakin bu sekilde buildinizi olusturun bu kadar basit be abi =)
    İngilizcesi olmayanlar da google da arayiverin bir zahmet "rohan skill ağacı" diye.Herşey serilir önünüze ;)

edit:SummonRing questi? o.O o yuzukleri CB'de Sundries satiyordu sonra 2.CB'de item mall olarak bazi arkadaslara yolladilar ama sundries'de hala satiliyordu...OB Sona erince item mall'dan gercek parayla ile alinacak sanirim....Su item mall ciksa ben de preservation stonelara yuklenecem ama...
    Ooof of boyle de unique basilmiyor ki kardesim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 8 Haziran 2008; 13:27:29 >

• Skill, stat sıfırlama yok mu?
  • bu arada çok güzel bi özellik buldum sundrides ten alınan kelepçekeri bot olan chara tıklayıp clicklediğinizde o charın ayaklarını bağlamış oluyorsunuz. ve char hareket edemiyo. bunu aynızamanda sevmediğiniz biri içinde
  • yok eger o kişi bot degilse calışmıyor bildigim kadarıyla!
    Skill sıfırlama yok bildigim kadarıyla ama stat 50 lvlda sıfırlanıyor diyenler çok kesin bir bilgi ya da açıklama yok ama :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

yok eger o kişi bot degilse calışmıyor bildigim kadarıyla!
    Skill sıfırlama yok bildigim kadarıyla ama stat 50 lvlda sıfırlanıyor diyenler çok kesin bir bilgi ya da açıklama yok ama :(

Bu bot olayı nedir? Kuruyosun otomatik kasıyo falan mı?
  • www.botsmall.com
    free bot ama çalıştırabilene
    bana gg disable programı lazım bulursanız cok güzel macrolar yapabilirim ^^
    şu anda bile %10 ihtimalle msn koxp benzeri şeyler kurlabiliyor basic action u incelerseniz anlarsınız büyük igtimal ^^

dün gece şans eseri bikez yapmayı basardım ^^
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.