Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh be sonunda oyunu indirdim ve açmyaı başardım ama bi sorum olacak...

bana archer skill yardımı lasım nerden bulabilirim?
  • Arkadaşlar Banakya Nasıl Para Konuluyor Bir Turlü Bulamadım Witraw Var o Almak Demek Koymak İçin Ne Yapcaz ???
  • çok yakında geliyorum bende yeni servera download %70 oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Arkadaşlar Banakya Nasıl Para Konuluyor Bir Turlü Bulamadım Witraw Var o Almak Demek Koymak İçin Ne Yapcaz ???

Invertory de para miktarının yanında altın resmi var ya onu mouse la tut bankaya sürükle miktarı yaz bu kdr xD
    Ya ben 4. serverdayım da ortalıkta bi türk göremedim sıkıntıdan patlıorm kurtarın beni oyunda beni görürseniz kesin slm neyin bişey verin xD nick im "quaint" iyi oyunlaaaaar
  • 4. server maera oluyorsa gel =) bas bas bağırdım resimler koydum maeradayım diye....
    nick=fallaner
    class:healer
    sub-class:preist
    şuan ki lvl:27.8 =)) 28 olucam %80'in bu haftasonu 30+....
  • şu an iniyor %50 lerde kaç server var ve çounluk nerede Ben geceleri online oluyorm benim gibi olan arklar varsa o servera gelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 3 Haziran 2008; 7:45:22 >
  • Alwex kardes..bizz Zuhalter ve Arthun ile aksamlari 4. serverda oluyoruz.. Aksamlari Macabrex ya da Fallaner'a friend request yolla beraber takilalim..
  • Hey masallah, bir iki gündür birlikte oynayamiyoruz Zuhalter ve keremonder'le, 27 olmus ikisi de. 8) Bu arada dün gece saatlerinde ilk guild'i de görmüs bulunmaktayim. Sanctuary isimli bir guild. Oyunun ücüncü, dördüncü gününde ne ara 2 milyon crone toplarsin da guild kurarsin, cok sasirdim. Bir ara partilerden birine girdim, lvl33-35 adamlardan olusan bir partiydi. Bu insanlar uyumuyor mu, isi gücü yok mu yahu? Yoksa ben mi bilmiyorum oyun oynamayi anlamadim. 8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 3 Haziran 2008; 11:42:48 >
  • ya biliorm 4. serverda olduunusu fln da ondan ztn 4. serverda acdım siz biras yükseksiniz benim için yazılılarım bitsin bende biras yüklenirim oyuna xD daha 13 lvl im :P quest ler amma uyuz ya yolda ömrüm geçio vallahi bu arada davetleriniz için çok teşekkürler eklicem friende
  • arkadaşlar ben de 4. serverdeyim zuhalter ve Arthun arkadaşım beni de aranızda düşünürseniz seve seve gelirim..oyuna girdiğimde size mesaj atarım.fakat nasıl atmam gerektiği konusunda bilgi verirmisiniz.
    Bu arada aslında bende 3 defa belkide 4 kez Archer karakter actım sırf lvl 15-20 arasına kadar yapıp hangi build şekli daha iyi diye denedim.bu konuda son kararımı verince sizede bilgi veririm.
    Ayrıca Zuhalter dostum healer karakterinden memnunmusun tek başına kasabiliyormusun yoksa mutlaka party le mi kasman gerekiyor.karakter paılandırma konusunda bilgi verebilirmisin..
    Şİmdiden hepinize iyi oyunlar...( bu arada bu yaşda halen bu oyunlara nasıl takılabiliyorum kendime hayret ediyorum...yaş 39 :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

arkadaşlar ben de 4. serverdeyim zuhalter ve Arthun arkadaşım beni de aranızda düşünürseniz seve seve gelirim..oyuna girdiğimde size mesaj atarım.fakat nasıl atmam gerektiği konusunda bilgi verirmisiniz.
    Bu arada aslında bende 3 defa belkide 4 kez Archer karakter actım sırf lvl 15-20 arasına kadar yapıp hangi build şekli daha iyi diye denedim.bu konuda son kararımı verince sizede bilgi veririm.
    Ayrıca Zuhalter dostum healer karakterinden memnunmusun tek başına kasabiliyormusun yoksa mutlaka party le mi kasman gerekiyor.karakter paılandırma konusunda bilgi verebilirmisin..
    Şİmdiden hepinize iyi oyunlar...( bu arada bu yaşda halen bu oyunlara nasıl takılabiliyorum kendime hayret ediyorum...yaş 39 :))

Oyun icerisindeyken "L" tusuna bastiginda altta "Add a friend" butonunu görürsün. O butona tikladiginda karakter ismi girebliecegin bir yazi alani aciliyor. O alana Maurits, Fallaner ve MacabreX yazarak ulasabilirsin bize. Bu karakter isimlerindeki kücük büyük harf siralamasi ayni yazdigim sekildedir. Bu isimleri yazdiginda, ismini yazdigin karakterin sahibi oyundaysa ve kabul ederse birkac saniye sonra listende görünecektir. Eger oyunda degilse zaten sag alttaki yazilarda uyari görünür. Yas meselesinde, sanirim ben de 60 yasina gelsem de (tabi o zaman teknolojinin durumunu tahmin edemiyorum) MMORPG oynamaya devam edecegim. Ilk oyun oynamaya basladigim siralarda Commodore 64'te kaset ile oyun oynuyordum. Hatta kücük bir tornavida ile kaset okuyucusunun kafa ayarini yapip oyuna girerdim ki oyun oynamaya karar verdikten ortalama 45 dk. sonra oyun icinde olabilirdim ancak. Zamanimizdaki teknolojiye bakar misiniz... Artik bilgisayarin basina otur, ac dügmesine bas, en fazla 5 ila 10 dk. icinde binlerce insan ile birlikte oyun icerisindesin. Yok yok ben hayatimin sonuna kadar oynayabilirim bu oyunlari. 8) Neyse biraz fazla zevzeklik etmis olabilirim, kusura bakmasin kimse. 8)

• Bütün karakterleri denedikden sonra dün ahkma serverindaki lvl 25 archerımı da bırakıp 4. serverda dragon fighter açtım lvl 24 oldum gün içinde genellikle online oluyorum nickim 0m3r eklerseniz birlikde takılırız
  • Arkadaşlar Plagued Drexter Nerdedir Bulamadım Resimli Olarak GÖstrerirmisiniz ????? Lütfen Ve Questler İçin Yardımcı Bir Site Program Varmıdır.
  • Syrephis serverında guildi kurduk arkadaşlar

• ahaaa. harbiden kurmuslar..tebrikler arkadaslar..acaba bizde 4. serverdan ayrilip oraya mi gelsek :)
  • çok zor oldu kurmak hele o guild görevleri
  • forumdan kimler var guildde??
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremonder

forumdan kimler var guildde??

Sen gidicisin o server'a sanirim? 8)
  • hahaha..sen ve zuhalter olmadan asla... oyuna baslarkan sub-class scout olmayi planiyodum ama forumlarda okudum cok ezik kaliyomus yuksek levellerde.. o yuzden ranger olmaya kara verdim ama stat degisikliklerine de ihtiyacim var sanirim.. ee bu durumda siz gelirseniz neden olmasin diye dusunmekteyimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremonder

hahaha..sen ve zuhalter olmadan asla... oyuna baslarkan sub-class scout olmayi planiyodum ama forumlarda okudum cok ezik kaliyomus yuksek levellerde.. o yuzden ranger olmaya kara verdim ama stat degisikliklerine de ihtiyacim var sanirim.. ee bu durumda siz gelirseniz neden olmasin diye dusunmekteyimm

Gecmeyi ben de isterim fakat o server'a gecersem kendimi hazira konmus gibi hissedecegim. DEMosTy ile yaman01'in söylediklerine bakarsak baya bir zorlanmislar, ugrasmislar. En sonunda zor zahmet acmislar. O server'a gectigim taktirde guild icin hic emek sarfetmemis olacagim. O yüzden önce onlarin fikrini almak lazim. Ve tabi ki Zuhalter'in de...

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.