Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu indirdim,pc ye kurdum,pack yaptı..oyuna girdim biras takılıp çıktım şimdi oyuna girmeden direk pc ye res atıyor bu sorunu daha önce yaşayan varmi yardımlarınız bekliyorum

pc ye yeni format attım bütün sürücüleride kurdum.....
  • Oyunda Fazla Player Gözüksün Diye Bir Sürü Bot Var Dhan Ve Dekan Bölgesinde.
  • Al işte
    kanka onlar bot değil assasination mode'da olan oyuncular!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: sercan_beser

oyunu indirdim,pc ye kurdum,pack yaptı..oyuna girdim biras takılıp çıktım şimdi oyuna girmeden direk pc ye res atıyor bu sorunu daha önce yaşayan varmi yardımlarınız bekliyorum

Aynı sorun bende de mevcut.Bu hafta kafayı yemezsem iyidir.Tam GameGuard doluyor oyuna giricem, ya res atiyor ya da mavi ekran veriyor.Mavi ekranda dump_wmimmc.sys yazıyordu.O da GameGuard'ın içinde bulunan bi dosyaymış.Eğer sende de böyleyse firewall, anti-virus falan ne varsa kapat bir de öyle dene.Başka bi çözüm yolu aklıma gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meneL

quote:

oyunu indirdim,pc ye kurdum,pack yaptı..oyuna girdim biras takılıp çıktım şimdi oyuna girmeden direk pc ye res atıyor bu sorunu daha önce yaşayan varmi yardımlarınız bekliyorum

Aynı sorun bende de mevcut.Bu hafta kafayı yemezsem iyidir.Tam GameGuard doluyor oyuna giricem, ya res atiyor ya da mavi ekran veriyor.Mavi ekranda dump_wmimmc.sys yazıyordu.O da GameGuard'ın içinde bulunan bi dosyaymış.Eğer sende de böyleyse firewall, anti-virus falan ne varsa kapat bir de öyle dene.Başka bi çözüm yolu aklıma gelmiyor.

Aynı dertten bende muzdaribim.Bi türlüde çözemedim .
    Yine kasayı tekmelemenin zamanı geldi.

• Valla ben birkaç önemli dosyamı cd'ye çekip bilgisayara format atıcam.Ne kadar faydalı olacak bilmiyorum ama gına geldi bu pc sorunlarından.Her oyunda mavi ekran veriyor bende ama bir şekilde girebiliyordum.Burda mavi ekrana bir de GameGuard eklenince sorun çözülmez bi hal aldı.Önce bi format aticam eğer olmazsa sorun büyük ihtimal donanımdadır diyip servise göndericem.Resmen oyunun içeriğinden çok sorunlarıyla uğraşıyorum.
  • ya bende cb den beri oyuna girdikren 3-4 dk sonra dc veriyor ob ye geçince düzelir diye yardım istemedim ama düzelmedi bi yardım lütfen.
  • Serverlar birazdan 1 saatlik bakıma giriyor sonra niye server kapandı demeyin.
    Bu arada yeni başlayanlara veya yeni karakter açanlara bir tavsiyem var.Karakteri yaratırken başlangıç bölgesini tutorial zone olarak seçerseniz bazı güzel itemlere sahip olabilirsiniz.Tutorial zone daki görevleri bitirene kadar 7 level olabilirsiniz kolaylıkla.Tutorailda verdiği hediyelerse balık tutmak için olta,8 saatlik %20 exp scrool,Vit +5 ve hp +100 veren takılar son olarak yaklaşık 2k para.Gerçekten tavsiye ederim
  • ben 3 sörvırda acmıstımda silip bastan acacam siz hangisinde takılıyonuz o sörvıra girem guilt kuran var mı bu arada ?
  • guild kurmak o kadar basit değil...daha kuramaz kimse kolay kolay...
    ben,arthun ve kerem maera serverindayiz....
    guild kuracagız ama lvl 30 olmak lazım ve 2 milyon crones istiyor..pek kolay değil yani
  • Dhan ve Dekanlarin kim oldugunu nerden bilcez
  • quote:

Valla ben birkaç önemli dosyamı cd'ye çekip bilgisayara format atıcam.Ne kadar faydalı olacak bilmiyorum ama gına geldi bu pc sorunlarından.Her oyunda mavi ekran veriyor bende ama bir şekilde girebiliyordum.Burda mavi ekrana bir de GameGuard eklenince sorun çözülmez bi hal aldı.Önce bi format aticam eğer olmazsa sorun büyük ihtimal donanımdadır diyip servise göndericem.Resmen oyunun içeriğinden çok sorunlarıyla uğraşıyorum.

ben pc ye format atıp oyunu öle kurdum..degişen bişi yok oyunda sorun

edit:pc ye başka mmorpg kurdum...res falan atmıyor pc,sorun oyunda bencee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 29 Mayıs 2008; 12:45:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

quote:

quote:

Aynı dertten bende muzdaribim.Bi türlüde çözemedim .
    Yine kasayı tekmelemenin zamanı geldi.

Aynısı bende var tek çözüm gameguardi silin Cabaldada aynı sorun vardi pcyi açar açmaz oyuna girince oyle oluyor

Not : Game guardi silin derken oyunun içindeki gameguard klasorunu silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 29 Mayıs 2008; 15:21:18 >

• Yok hocam yok.Onuda yapmıştım.Oyuna girerken GG'yi tekrar yüklemeye başlıyor.GG kullanan bi de Shaiya var bende, önceden vermiyordu hata falan.Geçen aydan beri onada aynı hata dadandı.
  • şu an da %75 30 dk ya inior 15 dk da patch yapsa bu gün 10 lv yaparım belki exp kolay kasılıyormu bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

şu an da %75 30 dk ya inior 15 dk da patch yapsa bu gün 10 lv yaparım belki exp kolay kasılıyormu bu arada

ilk 10 lvl çok kolay atlanıyor
  • mallarımızı koyabileceğimiz bi banka varmı acep? birde rare item yapmak için revirstoın stone dıye bi item isteniyorda onu nerden bulabilirim?
  • gem.cfg dosyasını istiyor biri si upload edip nereye atacağımı söylerse sevinirim
  • Faewox` çok saol

ama bu dosyayı nereye atacağımı bilmiyorum
  • tamam değiştirdim ama gene aynı hataayı veriyor gem.cfg not read
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.