Beyler Bu Oyunda Skill Düşürmek Varmı Varsa Nasıl ?
oyunu kurdum ve patch i yüklerken kapandı pc ve pc yi açıp oyuna girmeye çalıştığımda 'RohanOnline is already running' yazısı geliyo ve başka bişe yapamıyorum denetim masasından oyunuda silemiyorum
yardım ederseniz sevinirim...
görev yöneticisinden işlemlere gel ordan rohan exe yi bul ve sağ tılayarak sonlandır de o zaman düzelebilir büyük ihtimalle
ya questleri nasi yapcaz sari bi tane ok var ama gidiyom gidiyom gelmiyo sonrada olduruyo yaratiklar :S
dekan dragon fighter için skill, stat ve silah tavsiyesi olan varmı konuya biraz geç katıldım oyun hakkında hiç bir fikrim yok sayfaları göz gezdirdim ama pek bi bilgi bulamadım
human knight pointler neye veriliyo?
slm arkadaslar.. mmositede oyunun closed beta linki var onu indirsem open betaya girebilirmiyim?
bu rare olayı nasıl oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: _battal_
görev yöneticisinden işlemlere gel ordan rohan exe yi bul ve sağ tılayarak sonlandır de o zaman düzelebilir büyük ihtimalle
sorun okadar basit diil launcher da we rohanclient.exe de sorun war bndede öle
yok böle güzel bir oyun inanilmaz sardi beni inanilmaz güzel tüm online oyunlara açik farklan sollar bu oyun
quote:
Orjinalden alıntı: silov
oyunu kurdum ve patch i yüklerken kapandı pc ve pc yi açıp oyuna girmeye çalıştığımda 'RohanOnline is already running' yazısı geliyo ve başka bişe yapamıyorum denetim masasından oyunuda silemiyorum
yardım ederseniz sevinirim...
aynı sorunu yaşayan 150 kadar insan var forumda rohanın ve % 70 i winvista 64 kullanıyor geri kalanı winvista 32.
görev yöneticisinden iptal et. oyunu tamamen kaldır. . klasörleri sil. sistem kayıtlarını (regedit) Gameguard dahil sil ( dikkat ! birden çok online oyun yüklüyse onların GAmeguardları da silinecek )
daha sonra administor oturumu açarak oyunu yükle. yada admin rights ver oyun setup dosyasına. oyunu kurunca açmadan önce ( update için ) bidaha rohan klasörüne git ve hem launcher a hemde exe dosyalarına admin right ver. updateleri yapmaya başlayabilirsin bundan sonra.. Eğer sorunun halen çözülmediyse tabi bu zamana kadar.
bu oyunu nerden indiriecez file frontta indirmiyor
yok cb clienti indirsen bile en cok 10 dakika surecek hatta daha kisa surecek bir patch yaparsin olay biter zaten bnede cb clienti kullanılıyorum ve hıc bır sorun yasamadım .