Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bu Oyunda Skill Düşürmek Varmı Varsa Nasıl ?
  • oyunu kurdum ve patch i yüklerken kapandı pc ve pc yi açıp oyuna girmeye çalıştığımda 'RohanOnline is already running' yazısı geliyo ve başka bişe yapamıyorum denetim masasından oyunuda silemiyorum

yardım ederseniz sevinirim...
  • görev yöneticisinden işlemlere gel ordan rohan exe yi bul ve sağ tılayarak sonlandır de o zaman düzelebilir büyük ihtimalle
  • ya questleri nasi yapcaz sari bi tane ok var ama gidiyom gidiyom gelmiyo sonrada olduruyo yaratiklar :S
  • dekan dragon fighter için skill, stat ve silah tavsiyesi olan varmı konuya biraz geç katıldım oyun hakkında hiç bir fikrim yok sayfaları göz gezdirdim ama pek bi bilgi bulamadım
  • human knight pointler neye veriliyo?
  • slm arkadaslar.. mmositede oyunun closed beta linki var onu indirsem open betaya girebilirmiyim?
  • bu rare olayı nasıl oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

görev yöneticisinden işlemlere gel ordan rohan exe yi bul ve sağ tılayarak sonlandır de o zaman düzelebilir büyük ihtimalle

sorun okadar basit diil launcher da we rohanclient.exe de sorun war bndede öle
  • yok böle güzel bir oyun inanilmaz sardi beni inanilmaz güzel tüm online oyunlara açik farklan sollar bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

oyunu kurdum ve patch i yüklerken kapandı pc ve pc yi açıp oyuna girmeye çalıştığımda 'RohanOnline is already running' yazısı geliyo ve başka bişe yapamıyorum denetim masasından oyunuda silemiyorum

yardım ederseniz sevinirim...

aynı sorunu yaşayan 150 kadar insan var forumda rohanın ve % 70 i winvista 64 kullanıyor geri kalanı winvista 32.

görev yöneticisinden iptal et. oyunu tamamen kaldır. . klasörleri sil. sistem kayıtlarını (regedit) Gameguard dahil sil ( dikkat ! birden çok online oyun yüklüyse onların GAmeguardları da silinecek )

daha sonra administor oturumu açarak oyunu yükle. yada admin rights ver oyun setup dosyasına. oyunu kurunca açmadan önce ( update için ) bidaha rohan klasörüne git ve hem launcher a hemde exe dosyalarına admin right ver. updateleri yapmaya başlayabilirsin bundan sonra.. Eğer sorunun halen çözülmediyse tabi bu zamana kadar.

• bu oyunu nerden indiriecez file frontta indirmiyor
  • closed beta indirsem acaba bişi olurmu
  • konuda o kadar kişi var bi cevap bile yazmamış
  • bende cb client vardı sadece az patch yapıyor
  • Sitedeki Link Çalışan Normal Linkdirwww.playrohan.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

bende cb client vardı sadece az patch yapıyor

cb linkini bi atsana olur dimi
  • cbi indiriom işllah bi sorun çıkmaz
  • yok cb clienti indirsen bile en cok 10 dakika surecek hatta daha kisa surecek bir patch yaparsin olay biter zaten bnede cb clienti kullanılıyorum ve hıc bır sorun yasamadım .
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.