Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu silip baştan yuklemeyi deneyebilirsin yada hiç girme hayal kırıklığına uğrayabilirsin
  • Valla okadar bekledim şahsen,isteklerime cevap vermeyen bir oyun çıktı karşıma.
    Skill görselliği yok denecek kadar az.Grafik,karakter tasarımı dış mekan L2 nin aynısı diyebilirim.Aynı grafik motoromudur nedir tıpkısının aynısı.
    Dünya kadar buff skili var ama mele karakterlerde göze hitap edecek atak skili yok keza range karakterlerdede aynısı geçerli.
    Bu oyunda foss çıktı malesef.Size kolay gele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

oyunu silip baştan yuklemeyi deneyebilirsin yada hiç girme hayal kırıklığına uğrayabilirsin

SEN OYUNU NERDEN İNDİRDİN KAFAMA KOYDUM OYNAMAM LASIM
  • direct download
  • oynayabilen arkadaşlar bu oyunu nerden indirdi sanırsam benim indirdiğim yerde bozu çünkü winrardan çıkardığım zaman %98 dee hata veriyordu
  • Ugrasma istersen Vaktine yazık. hayal kırıklıgına ugrayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

oynayabilen arkadaşlar bu oyunu nerden indirdi sanırsam benim indirdiğim yerde bozu çünkü winrardan çıkardığım zaman %98 dee hata veriyordu

dostum bak oyunun sitesine gir download bölümünden direct download yazan yerden indir son hizlan indirirsin ben ordan indirdim çatir çatir oynuyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

oynayabilen arkadaşlar bu oyunu nerden indirdi sanırsam benim indirdiğim yerde bozu çünkü winrardan çıkardığım zaman %98 dee hata veriyordu

dostum bak oyunun sitesine gir download bölümünden direct download yazan yerden indir son hizlan indirirsin ben ordan indirdim çatir çatir oynuyom

ya ben pc yi süreklia açık tutamadığım için dednedim onu pcye reset attım ama tekrar açmayı denediğimde açılmadı...

• quote:

quote:

quote:

ya ben pc yi süreklia açık tutamadığım için dednedim onu pcye reset attım ama tekrar açmayı denediğimde açılmadı...

o zaman tekrar dediğim yerden indir indirme bitince run deme run dersen direk oyunu kurmaya başlar zamanin yoksa close de ama yükleme bitmiş olmasi gerekiyor zamanin varsa run de o hemen yükler

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman tekrar dediğim yerden indir indirme bitince run deme run dersen direk oyunu kurmaya başlar zamanin yoksa close de ama yükleme bitmiş olmasi gerekiyor zamanin varsa run de o hemen yükler

bi halledemediler ki şu file factory linklerini

• MİLLET BEN SABIRLI Bİ ARAKDAŞ ARIYORUM BANA YARDIM ETMESİ İÇİN.8 HAZİRANDA BEN DE BAŞLİCAM AMA BAŞLAMADAN ONCE BAZI SORULARIM VAR (sTAT , VARSA MESLEK, BUİLD, SERVER, GUİLD...) YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLER.ÇÜNKÜ FORUMLARDA BULAMADIM ROHAN REHBERİ. Bİ TANE BULDUM ALINTI ÇOK FAZLA DİO İBŞİLER DİO
  • hala indiremedim yarın sabah 8 de başlatacam ama direct linki teyer ama ya
  • quote:

hala indiremedim yarın sabah 8 de başlatacam ama direct linki teyer ama ya

istediğin bi direkt link olsun enes ben şahsen pek beğenmedim

http://patch.playrohan.com/rohan/install_files/RohanBloodFeud_English.exe

• bazı sorularım var.

oyunda skill sistemi gniş mi??
    item sistemi gelişmiş mi??
    pvp sistemi ve party mach sistemi gelişmişmidir?

teşekkürler.tekarar soyluyorum haftaya indiricem yardım etmek isteyen varsa bilgi konusunda pm atsın...
  • Rohan Online Quest Canavarlarını Bulmak İçin Bir Yöntem Varmı Veya Monster Haritası Varmı Bildiğiniz ?
    Eneche Stone Nerden Bulunur Tam Olarak Ne İşe Yarar.
    Skill Nasıl Düşürülür Stat Nasıl 0'lanır.
    Şimdiden Teşekkürler
  • psyhic phantom skillini lvl 5 yaptım daha artıramıyorum acaba neden
  • oyunun forumlarinda gezinirken birisi skill nasil sifirlanir sorusuna item shop acildiginda gelecek item ile cevabı verillmiş.Enhancement stone ise NPClerde satılmadığı ama fishing yaparken düştüğü yada moblardan düşebildiği belirtilmiş.Bu arada bu yazdıklarım oyuncuların verdikleri cevaplardır,official değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macabrex -- 31 Mayıs 2008; 10:30:00 >
  • RohanOnline is already running sorunu için

oyunu silmeden tekrar kurun sorun düzeliyor yani tekrar üzerine kuracaksınız...

DK atk build: 3str 1vit her 5 lvl de bir 1 str 1 vit 2 dex
    DK def build: 3vit 1str her 5 lvl de bir 2vit 1 str 1 dex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 31 Mayıs 2008; 11:07:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

psyhic phantom skillini lvl 5 yaptım daha artıramıyorum acaba neden

max level rank 5 de ondan 5in üstüne çıkartamazsın
  • sag tiklayinca 7 yaziyo bazi skillerde ama onlarda 5in ustune cikmiyo.Enhancement stonelarda supheliniyom belki onlarla artiririz...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.