Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dalmayın buraya dalmayın!! ^^
    bu arada hangi ırk olsam karar veremiyorum ^^hangi ırk olmalıyım sizce ^^
    aoe skilleri en fazla olan ırk hangisi ??
  • hmm Ancak rohanın ana forumunda dhan class topiğine girersen bir sürü stat dağılımı çeşidi olduğunu görebilirsin.Bu kdr insan neden yanlş bi şey yapsnki Zaten yazıyorlar senin dediğin gibi 4 vurusta 1 critic vurup yatırmak yerine 4 vurusta indiriosun ayrca skilleri sayesinde agi kadar olmasada baya critic vuruor bence mantıklı neyse bi deniyelim 30 a kdr olmadı yeni açarz
  • arkadaşlar acil yardım lazım ya bu hata wat dı fak önüme cıkıverdi pat diye dedim noluyo

warsa sağlam launcher ile client dosyalarını rarlayıp yollayın bi zhmet link i

http://img409.imageshack.us/my.php?image=adsznq2.jpg aha da hata burdan gaynaklanii

==========SORUN DUZELMISTIR===========
    yaptığım tek şey pc yeniden başlatmak oldu alın size solüsyon ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 8 Haziran 2008; 19:08:50 >

• Bu dhanları dekanlara karşı pvpde hiç şansı yok hatta ikisininde birbirine karşı kaç gündür dekanlara saldırıyorum fakat onlar bana wuramıor ben onlara wurabiliorum ama onlarda hem heal skili hem poltla sapasağlam ayaktalar :D ne iştir anlamadım :D
  • Tuna ve Bora arkadasim guild de yokmusunuz ? Çıktınız mı? sizi artık göremiyorum......
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

Tuna ve Bora arkadasim guild de yokmusunuz ? Çıktınız mı? sizi artık göremiyorum......

Evet abi ciktik. Guild'ta (Demosty ve nickini hatirlayamadigim bazi arkadaslar gibi akli basinda insanlari kastetmiyorum) bazilarinin muhabbeti pek hosuma gitmedi. Bu bahsettigim insanlar All Chat'ten küfür edecek kadar rahat insanlar. Pek benlik degil. Kimse yanlis anlamasin guild'i kesinlikle kötülemiyorum, herkesin iletisim kurma tarzi farklidir. Sadece bana pek uymadi bazi seyler o kadar. Ayrica (bircok arkadas burada "Türk guild'indan ciktilar, gittiler elin yabanci guild'ina" diye düsünebilir) yabanci bir guild'a girdik. Oyun oynarken bir yandan da ingilizcemizi gelistirmemiz acisindan böyle bir sey düsündük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 9 Haziran 2008; 11:58:31 >
  • Beni de aranıza alırsanız sevinirim...Eğer guild sahibine söylerseniz ben de gelebilirim..Zaten sohbet ettiğim nadir arkadaşlardan ikinizdiniz..Hem ben de ingilizce olayını ilerletirim sizin gibi.....Bana ulaşırsanız sevinirim nick, server aynı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

Beni de aranıza alırsanız sevinirim...Eğer guild sahibine söylerseniz ben de gelebilirim..Zaten sohbet ettiğim nadir arkadaşlardan ikinizdiniz..Hem ben de ingilizce olayını ilerletirim sizin gibi.....Bana ulaşırsanız sevinirim nick, server aynı...

Tabi ki abi.. Kerem ile de konustuk, bu aksam bir aksilik olmazsa konusuruz, gelirsiniz siz de. 8)
  • beyler 3.serverde ben de açıyorum...

siz de . severdesiniz demi yakmayın 2. severde açtıydım bi tane 17 yaptıydım şimd işin yoksa 2 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 10 Haziran 2008; 21:29:31 >
  • Beyler ben okçu açtım bi tane half elf ama ilk skil olarak karasız kaldım buzamı yoksa o mor şeye mi vereyim siz neye verdiniz bi söylermisiniz? lv 10 oldum hala 1 skil bile vermedim korkudan
  • ilk büyülerden ben adamı yavaşlatırım gelene kadar öperim diyosan buz a ben her skilime extradan vuruş gücü eklicem diyosan fire yok ben her vuruşumda belirli oranda mana yukseltcem diyosan cross a yok ben adam bana yanaşsa bile yarım saatte 1 vursun hemde extra damage atim diyosan darkness derim

bu arada format attım atmasam birlikte takılırdık
  • kARDEŞ TAMAM BEN BUZA VERDİM SAOLSUN ROHANTÜRKİYE.COMDA HREŞEY İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATILMIŞ ARTIK RAHATÇA veriyorum skilleri.-
  • beyler unique silahı accdient yapamadım bi türlü accesory yerine ne koyuluyo bilen varsa sölesin ltfn
    bu arada adım oyunda Lordfurkan lvl 21 vit dekan 4. serverdaim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 10 Haziran 2008; 11:44:41 >
  • selam, bende başladım rohana. 4. serverdayım Marea sanırım yanlış olmasın.

lvl 18 wisdom healer kasıyorum. oyun içinde buluşabilrsek çok iyi olur, beraber daha kolay ve hızlı kasabiliriz. oyundaki adım Snuo

akşam saat 9 gibi online olurum genelde eve o saate gelebiliyorum.

EDIT:

- oyunda benim gözlemlediğim, oynanabilirlik çok güzel fakat bazı grafik hataları var, karakter takılıyor bazen bir bölgede ve hiç bir yere gidemiyorsunuz.

- oyun içinde bot olayı baya fazla sanırım ki bot lar için item koymuşlar ama dikkatimi çektide item 10k .. bot gorsem bende daha 10k para yok , hem herkes bot gordugu zaman alırmı 10k verip o itemi ?

- oyuna bot yazmakta kolay bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 10 Haziran 2008; 12:43:47 >

• Oyun manyak bişey beta olmasına rağmen
    Ben Dekan'ım lvl 17yim
  • beler half elf olup ta yada herhangi bi ırk 3. serverde oynuyorsanız birlikte kasarız.
    ben bi char kastım ama build fln olayları yanlış oldu yeni char açıcam ama rohan client i yok
    istanbulda kadiköy-beykoz-üsküdar-beşiktaş-eminönü tarafında oturan varsa cok dvd yaparsa bu gun musait olursa gelir alırım cd yi
    en ideal yer beykoz-üsküdar-kadikoy dür

varsa elinde dwd writer i olan bana çeker ve forumda solerse bide buluscamız yer ve telefon verirse gelip alabilirim
    indirsem cok uzun suruyo cunku
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

beler half elf olup ta yada herhangi bi ırk 3. serverde oynuyorsanız birlikte kasarız.
    ben bi char kastım ama build fln olayları yanlış oldu yeni char açıcam ama rohan client i yok
    istanbulda kadiköy-beykoz-üsküdar-beşiktaş-eminönü tarafında oturan varsa cok dvd yaparsa bu gun musait olursa gelir alırım cd yi
    en ideal yer beykoz-üsküdar-kadikoy dür

varsa elinde dwd writer i olan bana çeker ve forumda solerse bide buluscamız yer ve telefon verirse gelip alabilirim
    indirsem cok uzun suruyo cunku

yeni download serverı eklemişler, ben sitenin kendi serverından indirdim, kendisi download aracı yuluyor once ve 5 saatte filan indi.
  • Server:Torian
    Name:Dharma
    Race:Human
    Class:Knight
    Sub:Guardian

Gordugum kadarıyla torian da oynanayan arkadaslar varmıs kendılerı gorusursek turk guıldıne gırmek ısterım oyunda turk goremedım su ana kadar
  • oyuna bot yazmak okadar kolay okadar kolay ki aklınız hayaliniz durur ^^ ama tek kotu olay gg ^^

hacıs yokmu bana bi dvd çekebilecek arkadaş geliyim hemen alim beykoz-kadiköy-üsküdar cevresi oturan kişilerden ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 10 Haziran 2008; 13:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.