Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karaktere göre ırk muhabbeti hala canımı sıkmakta
  • Tamam ben silvadayim ozaman.Bu karakter olayı 4 e 2 oranı ise kendi şahsi fikrime gore yapımcı firma o 4 farklı karaktere gore dhan ve dekanı ezik bırakmayıp eşitlemiştir diye düşünüyorum bu yuüzden dekan açacağım.
  • Ben Toria
  • bende silvada başlarım herhalde. kalabaliği sevmem ama çokta tenha olmasını istemem.

quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

üstteki link daha önce konmadı buraya çok teşekkürler...
    2.server eklenmiş oyuna biz karar verelim hepimiz birine geçelim hangisi olsun ?
    Torian mı?
    Silva mı?

Gerçi biraz konu dışı olcak. home_sweet_chaos a sözüm yok yeni baktığı için sanırım farkedemedi ama ZuhalteR uzun süredir burayi takip ediyosun hatta bazilarinin altinda kendi mesajin bile var hiçmi farketmedin (bunlardan başkada vardır belki onlarada ben rastlamadım )

quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

http://www.cousincamponline.com/rohanstats/prerohancalculator.html

oyunda galba en son lvl 99 yukardakine bir bakın işinizi görebilir

quote:

Orjinalden alıntı: Treth

http://rohanstats.cousincamponline.com/ <=== bu adresten sol ust kösedekı 2 ıncı baglantıyı ( Aero's Calculator ) tıklayın karsınıza stat hesap tablosu gelecek ordan ırkınızı secınız ve levelını 99 olarak ayarlayın daha sonra sectıgınız stat sıstemlerının karsılıgı olan statları dex ve vıt bolmesıne yazınız.

quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmoon

• arkadaşlar beni mazur görün
    okuyamadım acaip kafam arıyor..
    oyun açıldımı ne zaman açılcak ?
    hala bekliyoruz biri çarşamba dedi ama ?
  • @Bloodmoon:
    Hahhahahahaha baba kafa kalmadı...10 sayfanın 10unu da hatırlamıyorum tabiiki...bi de ikilemdeyim hala...bir günden az kaldı oyunun açılmasına ama aklım hala perfect world'de...oyundaki lag'e rağmen o kadar güzel yapmış ki adamlar...serverlarda çoluk çocuk yok herkes birbirine yardım ediyo e bir yığın da arkadaşım oldu orda...Lag mag dinlemeden sabah akşam oynuorm ama rohana gelince marttan beri bekliyoruz sadece 20 gün oynadık aşık olduk oyuna...statlara kafa yorduk skillere kafa yorduk oyunu sindirdik e artık açılıyo oynamam lazım bilemiyorum....bi de heyecan sardı yarın mat sınawım war geçtim geçtim geçemedim çakıcam...sevgilimle de kavga ettim sabah akşam perfect world oynuorm kızla ilgilenemedim...biraz dandik dönemler yaşıorm kusra bakma fark edememişim

@bluw
    kardeş sana gelince oyun açılıyo yarına kadar...heralde 7-12 saat sonra açılır...işin gücün yoksa sabahla....

@genel:
    Abi oyunda ufak bi lag olursa oynamam! ayrıca giderim official forumlarında tüm takımı da rezil ederim aylardır bekliyoruz 2.CB'da oynayanlar ne berbat lag yaşadığımızı hatırlar...yine öyle olursa beni yalnız bırakmayın gidelim resmi forumunu dağıtalım hatta hacker arkadaş warsa 3-5 bişiler hazırlasın :P
    haa ama lag yoksa hakkaten dünyanın en zevkli f2p mmorpg'si Rohan'dır....

• quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Ben Toria

Sende silvaya gel
  • abi warrior tarzına birşey açmak istiyorum
    ama hangi karakter olur söyleyin
    birde biz nerede olcaz forum olarak :)

ayrıca perfect world dediğin oyun nasıl bir oyun :D
    paralı mı ? ne tarz bir oyun
    bende bekliom rohanı 1 aydan fazla oldu işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluw -- 26 Mayıs 2008; 21:34:57 >
  • ya bu oyunda item mall mı olacak ? Hiç bi bilgi bulamadım. Nerden ara kazanıcak bunlar ? 9dragons taki gibi rezil bi banner sistemi olmasın sakın Oo Aman diim..
  • ben toria da başlicam rohantr ekibi de orda başlıyor
  • abi ne kadar az türk,ne kadar az popülerlik o kadar az lag...rohantr toriada başlıosa ben de silvadayım :D
    oyunda item mall sistemi var....
    warrior istiyosan insan ya da dekan olcan sen....bi de bana foruma resim koymayı açıklarsanız hem rohandan hem perfect worldden ss koyarım... :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

ya bu oyunda item mall mı olacak ? Hiç bi bilgi bulamadım. Nerden ara kazanıcak bunlar ? 9dragons taki gibi rezil bi banner sistemi olmasın sakın Oo Aman diim..

şuan için oyunda item mall olmaz ama open beta bittikten sonra item mall sistemi koyabilirler
  • Neden olmasın Silkroad yıllarca OB kaldı yıllarca da item malldan zengin oldular.... para insanın gözünü kör eder
  • hımm ya nasıl edecüz
    hemen kafa dengi adamları bulup
    clan kurmak şart
    sonra kas babam kas :D
    ben gerçi hiçbişi bilmiom şu an:d
    araştırmadım sora sora bağdat yapcaz..
    warriorrr istiyorumm warriorr :)
  • Rohandan bir görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 27 Mayıs 2008; 1:56:57 >
  • ya ben play dedim açılmıyor
    şöle bir hata veriyor..

npkpdp.dll dosyası yüklü flana değil gibi birşeyler diyor
    kullanı adı ve şifre bölümü açılmıyor yani
    nbormalde açılması lazım ondan sonra girmese server açılmadı dicem ztn :S.S
  • hata veriyormuş özür dilerim boş mesaj oldu

rohantr ekibi gayet iyi bi ekip adamlar herşeyi belirlemiş guild adı bile belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 26 Mayıs 2008; 22:09:31 >
  • biz 5-6 kişi olarak başlıycaz grafikler cabala gore biraz pasif kalıyor ama alışacaz artık..

şu kotu ırk iyi ırk olayına tam bir açıklık gelse mesela dekan ile human party yapabiliyormu aynı guilde girebiliyormu dungeonlara beraber girebiliyorlarmı falan gibi
  • yok ben oyunu yüklemedim download linkini diyorum internette açılmış sandım hata veriyor seb oyuna girdinmi
  • eee download linkini nereden bulcam ben şimdi ?????
    bana acil download linki verecek biri warmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluw -- 26 Mayıs 2008; 22:22:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.