Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sorun açık olup olmaması diil launcher a bile girmiyo bunu nasıl düzeltebilirim offical forumunda oyazıyo ama hiç bişi anlamadım
    alın buda link lütfen biri bna anlatabilirmihttp://forum.playrohan.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=4776&st=0&sk=t&sd=a
  • silip tekrar yüklemeyı denedinmi yada herhangi bi dosya eksikmi diyor. öyleyse upload edeyim, exe dosyasını upload edeyımmı belki bı faydası olur bende bilemiycem.
  • benim arkadaş oyuna 10.000 . olarak uye olmuş 1 yıllık premium vermişler hediye olarak premiumun avantajları nelerdir

gelen mail :

To complete the verification process, simply enter your verification 10000 players 1 year preimum

Thank you for joining us atwww.playrohan.com, we look forward to seeing you in the game!.

Sincerely, Your Friends at YNK Interactive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 27 Mayıs 2008; 19:46:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

benim arkadaş oyuna 10.000 . olarak uye olmuş 1 aylık premium vermişler hediye olarak premiumun avantajları nelerdir

gelen mail :

To complete the verification process, simply enter your verification 10000 players 1 year preimum (premium yazılır )

Thank you for joining us atwww.playrohan.com, (hiç kimse link verirken sonunda noktalama kullanmaz )we look forward to seeing you in the game!.

ay değil 1 yıl vermişler.fakat bana kolpa geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 27 Mayıs 2008; 19:41:09 >

• ufffff 1 yıl yazıyor orda bilmiyorum ama sitesinde yazar ayrıcalıkları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mass Effect

quote:

benim arkadaş oyuna 10.000 . olarak uye olmuş 1 yıllık premium vermişler hediye olarak premiumun avantajları nelerdir

gelen mail :

To complete the verification process, simply enter your verification 10000 players 1 year preimum (premium yazılır )

Thank you for joining us atwww.playrohan.com, (hiç kimse link verirken sonunda noktalama kullanmaz )we look forward to seeing you in the game!.

kolpa değil çünkü bana bunu yollayan kişi ingilizcenin i sinden anlamaz demin year gunmu aymi yılmı diye soruyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 27 Mayıs 2008; 19:47:30 >

• quote:

benim arkadaş oyuna 10.000 . olarak uye olmuş 1 yıllık premium vermişler hediye olarak premiumun avantajları nelerdir

gelen mail :

To complete the verification process, simply enter your verification 10000 players 1 year preimum

Thank you for joining us atwww.playrohan.com, we look forward to seeing you in the game!.

Hesap çalma taktiği gibi geldi bu bana.

• ee açıldımı oyun? 20.10 saat
  • hayır
  • quote:

quote:

quote:

gelen mail :

kolpa değil çünkü bana bunu yollayan kişi ingilizcenin i sinden anlamaz demin year gunmu aymi yılmı diye soruyordu

alper ingilizcenin i sinden cakmaz diyton daha ay yil bilmiyon harbi cahilsin

• maalesef ama 21.00a kadar arada bi denemekte yarar war :D sonra da gece vardiyası tabi 04.00-07.30 arası denenecek
  • way be adamlar saat 8 de açılcak yazıyor
    açmıyor..
    ne cinsler bunlar ya :D
  • kim saat 8 de açılcak diye yazdı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRST

quote:

quote:

quote:

gelen mail :

alper ingilizcenin i sinden cakmaz diyton daha ay yil bilmiyon harbi cahilsin

• kardeşim herkes türkiyede yaşamıyor :D onlara göre saat 20.00 bize göre sabahın 6sı yapabileceğimiz bişiler yok aylardır bekliyoruz 9 buçuk saat daha bekleriz dert değil
  • Sabah 6 da görüşürüz o halde
  • dün 20 saat sonra açılcak diye geriden sayım yapıyordu..
    20 saat geriden sayarsanda akşam 8 e denk geliyordu..
    sonra orayada yazdılar saat 8 diye..
    ne karışık dumuruk şeyler ya..
    açın zaten güzel bir şey çıkmasın piyasa warya:D
  • beyler o kadar beklediniz birazdaa bekleyin yaf syan bayraklarını açmış herkez
  • internet çok yavaş %80 oldu 5 saatte 1.5 saat kaldı ama sabah altıda giremeyeceğim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluw

dün 20 saat sonra açılcak diye geriden sayım yapıyordu..
    20 saat geriden sayarsanda akşam 8 e denk geliyordu..
    sonra orayada yazdılar saat 8 diye..
    ne karışık dumuruk şeyler ya..
    açın zaten güzel bir şey çıkmasın piyasa warya:D

o sayan sayaç türkiye saatine göre değildi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.