Şimdi Ara

Roket Kedileri: Bir Uzay Macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni oyunumu Android platformunda yayınladım. iOS versiyonunu ilerleyen zamanlarda çıkarmayı düşünüyorum.
    Oyun motoru olarak Buildbox kullandım. Grafiklerin bazılarını kendim yapıp bazılarını Freepik sitesinden indirdim. (Özellikle kedileri ve köpekleri) İndirdiklerimin bazılarını Photoshop ile düzenleme yaptım. (şekil, renk vb. )
    Sitede okuduğum kadarıyla ticari kullanımlar için uygun. Premium üye olmayanlar için sadece sitenin linkini uygulamalara, kitap ve dergi baskısı vb. yerlere vermeniz gerekiyor. Ben oyunumun içerisindeki "Hakkında" bölümüne koydum. Bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum fakat bu konuda bilgisi olanlar bana yazarsa sevinirim.

Aşağıdan oyunumun detaylarını okuyup oyun içi video ve görüntüleri görebilirsiniz. Boyutu sadece 12 MB. Hoşunuza giderse indirip, iyi ya da kötü yorumlarınızı yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

Android cihazlarınızda oynaması ücretsiz arcade tarzı refleks / reaksiyon oyunları oynamayı seviyorsanız. Bu oyun tam size göre.

Roketine bin ve uzayın derinliklerine doğru sonsuz bir macera yaşa!
    Bu arcade tarzı sonsuz macera oyununun lideri olabilir misin?

İndir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theburogames.rocketcats

AMAÇLAR
    ○ Köpeklere çarpmadan ve ekrandan dışarıya çıkmadan olabildiğince uzun süre oyunda kal ve skor tablosundaki liderliğini koru
    ○ Yemek yiyerek MiyavPara (Oyun İçi Para Birimi) topla ve yeni kediler aç

ÖZELLİKLER
    ○ Oynaması kolay, hoş grafikler ile bağımlılık yapıcı, sonsuz tarzda oyun deneyimi. (Sadece 12MB boyutunda)
    ○ Sarı Mıktanıs Top (4 saniye boyunca yemekleri toplar)
    Yavaşlatma Gücü (Her 1 dakikada bir tekrar yenilenir)
    ○ Skor Tablosu (Liderliğini korumak için bakmayı unutma)
    ○ 10+ açılabilir kediler (Yeni güncellemeler ile daha çok yeni kediler gelecek)
    ○ 3 farklı hava aracı (Bunlardan 2 tanesi uygulama içi satın alma ile alınabilir)
    ○ Uygulama içi satın alımlar (MiyavPara Paketleri, UFO ve Balon)
    ○ Ana Menü'de gizli bir şey var (Onu bul ve Paskalya Tavşanı'nın kilidini aç)

Roket Kedileri: Bir Uzay Macerası Roket Kedileri: Bir Uzay Macerası Roket Kedileri: Bir Uzay Macerası Roket Kedileri: Bir Uzay Macerası Roket Kedileri: Bir Uzay Macerası

• Biraz ırkçı bir yapım olmuş sanırsam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 6 Kasım 2017; 21:22:49 >
  • Elinize, emeğinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. iOS için çıkardığınız anda detaylı test edip oynayacağım. Buildbox’ın lisanslı sürümü ile mi yaptınız? Ve ödeme nasıl oluyor? Aydan aya mı? Bir ay alıp diğer ay vazgeçemiyoruz sanırım doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam trailerı izledim gerçekten çok hoş olmuş iOS platformuna gelirse indirip denemeyi çok isterim. Başarılarınızın devamı dilerim.İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.