Şimdi Ara

ROKR E2? Nokia 6233? Nokia 5300? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin isteklerini (kulaklık ses kalitesi ve ekran kalitesi) gözönüne aldığımızda E2 iyi bir seçim olacaktır tabi ki.
  • Hepinize teşekkürler. E2 alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 22 Mayıs 2007; 21:36:22 >
  • Arkadaşım müzik için bir telefon arıyorsan tercihini E2 den yana yapmalısın.

Yanlız telefonun hakkını ver ve bir de CX300 al ona bakim, tamam mı?

İyi forumlar

DigitalWorld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 23 Mayıs 2007; 11:08:39 >
  • @DijitalWorld, CX300'üm yok, MX200 var o olmaz mı
  • Hayırlı Olsun @ ..:Leo:..
  • @..:Leo:..
    Rica ederim/z, telefonun hayırlı olsun.
  • O da idare eder.
  • Hepiniz sağolun yalnız bir sorum olacak. Ben daha önce Linux işletim sistemli bir cihaz kullanmadım. Yabancıyım biraz Linux'eAcaba Symbian OS veya Windows Mobille'daki gibi program/yazılım yüklenebiliyor mu buna?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

Hepiniz sağolun yalnız bir sorum olacak. Ben daha önce Linux işletim sistemli bir cihaz kullanmadım. Yabancıyım biraz Linux'eAcaba Symbian OS veya Windows Mobille'daki gibi program/yazılım yüklenebiliyor mu buna?

Hayir arkadasim, o tur programlar yukleyemezsin..sadece java programlar var su anda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

Peki 6233'e AD-15 dönüştürücü taktık diyelim, E2 gibi ses verebiliyor mu?

hem 6233 hemde rokr e2 'ye cx300 taktığımızı ve aynı örnek parçayı dinlediğimzi varsayalım.

e2, 6233 'ü havada karada...

"Ben daha önce Linux işletim sistemli bir cihaz kullanmadım. Yabancıyım biraz Linux'e Acaba Symbian OS veya Windows Mobille'daki gibi program/yazılım yüklenebiliyor mu buna? "

telefona yükleyebileceğin halihazırda 20 -25 program, sayısız oyun, tema, duvar kağıdı, zil sesi..vb içerik var.

6233 yada w810 'a yüklenen herşey e2 yede yüklenir, ama her e2 ye yüklenen , 6233 ve w810 'a yüklenmez..

foroğraf, vidyo kaydı ve dış hoparlör sesi önemli değil, önemli olan müzik diyorsan e2 doğru seçim..

• @facetr1 hayırlı olsun uzman mobil olmuşsun (foroğraf, vidyo kaydı ve dış hoparlör sesi önemli değil, önemli olan müzik diyorsan e2 doğru seçim..)
    ne bıraktın ki bir telefon niçin alınır söylermisin tamam linux işletim sistemi olması güzel kutu içeriğide iyi pc yardımı ile ctunes filanda atıyorsunuz telefonun 100mb rom belleği olması güzel yani eee böyle olduktan sonra arkadaşın cep bilgisayarlarına yönelmesi daha güzel olmaz mı yani
  • piyasanın nerdeyse renk dolgunluğu, canlılığı en iyi ekranına sahip telefonunda divx film izlemek yabana atılacak özellik değil (divx deyip geçme; son çıkan filmler, vidyolar, fragmanlar, ekşınlar ...)
  • ..:Leo:.. arkadaşımız E2'yi almış. Zaten Canon 6.1 fotoğraf makinesi varmış o yüzden cep telefonunda kameraya önem vermediğini, daha çok ekran kalitesi ve kulaklıktaki ses kalitesine önem verdiğini söyledi. Cevap belliydi zaten...E2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 24 Mayıs 2007; 22:28:26 >
  • @Nokia-fun

n91 kullanıcısı olduğun halde her fırsatta e2 önermen,

senin dışında,
    neon knight , Orcunsau gibi mpx220 kullanıcısı arkadaşlarında e2 almak istemesi..

tahmin ettiğimden bile daha iyi çıktı bu telefon, bunda özellikle son duyurulan firmware sürümleri ve bu sürümlerle gelen ekstra özelliklerin payı büyük..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

@Nokia-fun

n91 kullanıcısı olduğun halde her fırsatta e2 önermen,

senin dışında,
    neon knight , Orcunsau gibi mpx220 kullanıcısı arkadaşlarında e2 almak istemesi..

tahmin ettiğimden bile daha iyi çıktı bu telefon, bunda özellikle son duyurulan firmware sürümleri ve bu sürümlerle gelen ekstra özelliklerin payı büyük..

Katılıyorum. Geliştirilen sürümler sayesinde telefon çok beğeni kazandı. E2 çok iyi telefondur. Telefonu bir kaç kez yakından inceleme fırsatım oldu, çok hoşuma gitti (ki ben öyle kolay kolay telefon beğenmem) N91 alacağıma keşke E2 alsaydım diyorum. N91'den çok daha ucuza gelirdi + bir çok avantajları var (mükemmel ekran, 314 MHz işlemci, hafıza kartı kolaylığı, küçük boyutlar vs...) Yalnız bu vakitten sonra E2 almayı düşünmüyorum. Apple İPhone'un çıkmasını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 24 Mayıs 2007; 23:21:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.