Şimdi Ara

Roku Express Netflix için en Güzel / eN Ucuz / en Kaliteli netlik çözümü 1080 / 4K (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
8
Favori
18.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visceroid

4 Martta sipariş verdiğim Roku Express bugün teslim edildi ve az önce kurdum. Gayet temiz, basit ve makul bir fiyatlı bir ürün. İnceleme için tekrar teşekkürler...
    Hayırlı olsun. netflix 4k açıyor mu acaba? l1 lisansı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Alıntıları Göster
    Onun için 4K versiyonu almanız gerek. Benimkisi FHD(1080p) olan versiyon...
    www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    https://www.amazon.com/dp/B07HDBZN7Q

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnceleme videonuzu izledim. Çok sadece ve işini layıkıyla yapan bir cihaz gibi görünüyor. Web tarayıcı, oyun vs gibi (bence tv için çok gereksiz) amacı olmayanlar için çok iyi bir cihaz.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

Netflix'in sorunsuz olduğunu biliyorum ama iki şeyi de merak ediyorum açıkçası.

Birincisi ; Spotify uygulaması yüklenebiliyor mu ?

İkincisi ise ; IPTV oynatan herhangi bir uygulamayı yükleme şansımız var mı ?

Selamlar...

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    Wifi performansı nasıl hocam?
    Benim tv ile modem arasında 10-12m ve 2 duvar var.
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Size roku değil bi Usta lazım duvarları kırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Merhaba ,

Netflix'in sorunsuz olduğunu biliyorum ama iki şeyi de merak ediyorum açıkçası.

Birincisi ; Spotify uygulaması yüklenebiliyor mu ?

İkincisi ise ; IPTV oynatan herhangi bir uygulamayı yükleme şansımız var mı ?

Selamlar...
    Spotfy var,

Ip tv yok sanırım ama geçen roku kullanan bir arkadaşım şu videoyu paylaştı ;

hahah bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Wifi performansı nasıl hocam?
    Benim tv ile modem arasında 10-12m ve 2 duvar var.
    Ürünü ben kullanmıyorum hocam. Yanlış mı alıntıladınız acaba:) Samsung 55nu8000 tv aldım. TV Box'a ihtiyacım kalmadı açıkcası.
    Eyvallah ,

Spotify olması çok iyi bir haber.

Turkish TV'de sanırım bir IPTV uygulaması ama kendi listemizi ekleyebiliyor muyuz ona emin olamadım.

Yine de teşekkürler bilgilendirme için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Mart 2019; 18:21:48 >
  • quote:

Eyvallah ,

Spotify olması çok iyi bir haber.

Turkish TV'de sanırım bir IPTV uygulaması ama kendi listemizi ekleyebiliyor muyuz ona emin olamadım.

Yine de teşekkürler bilgilendirme için...
    Turkish tv uygulaması için Vpn veya Dns vs. İhtiyaç yok değil mi hocam

• ali_ayberk A kullanıcısına yanıt
    Ben bu uygulamayı ne kullandım , ne de hakkında herhangi bir bilgiye sahibim.

Yukarıda verilen linkteki videodan , öyle bir anlam çıkarttım sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Mart 2019; 18:26:39 >
  • quote:

Ben bu uygulamayı ne kullandım , ne de hakkında herhangi bir bilgiye sahibim.

Yukarıda verilen linkteki videodan , öyle bir anlam çıkarttım sadece...
    Anladım hocam aslında ben sadece ulusal kanalları izlemek istiyorum kablosuz bir cihaz ile ve roku en iyi cihaz diye düşünüyorum bir tane alıp denemek istiyorum

Roku'ya dışardan herhangi bir apk dosyası ile uygulama yükleme şansın yok.Dolayısıyla Roku'ya yüklenebilen uygulamalardan herhangi birisinin senin bu Ulusal Kanalları izlemeni sağlamasına dikkat etmelisin.

Zaten izleyebiliyorsan sıkıntı olmaz ve Roku'yu sorunsuzca kullanırsın.

Eğer uymuyorsa da ; Amazon Fire TV Stick'e yönelir ve alacağın bir IPTV paketini onda sorunsuzca izlersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Nisan 2019; 23:3:34 >
  • quote:

Roku'ya dışardan herhangi bir apk dosyası ile uygulama yükleme şansın yok.Dolayısıyla Roku'ya yüklenebilen uygulamalardan herhangi birisinin senin bu Ulusal Kanalları izlemeni sağlamasına dikkat etmelisin.

Zaten izleyebiliyorsan sıkıntı olmaz ve Roku'yu sorunsuzca kullanırsın.

Eğer uymuyorsa da ; Amazon Fire TV Stick'e yönelir ve alacağın bir IPTV paketini onda sorunsuzca izlersin...
    Ya benim asıl Roku Express'i inceleme amacım Netflix, çünkü öyle keyifli içerikler var ki insan ne IP tv ne kodi ıvır zıvır işi olmuyor.

Ve 1080P NEtlik almak anlamında en ekonomik cihaz şu an bu ürün, buna yakın Netflix sertifikasına sahip en ucuz cihaz Mi Box ki fiyatı 500 lira şimdi Roku expresin 2 katı.

Netflix olayı ise burada aylık 10 liraya üye olduğumuz Netflix paylaşımları ile Bedava :
    https://forum.donanimhaber.com/netflix-kardesligi-ana-konu-netflix-grup-kurmak-isteyenlere-ozel--121865455-218#-1

Açıkçası kaliteli yapımlar için
    Devamlı yenilenen süper içerikler için
    Cam gibi gerçek 1080P netlik için

Netflix yeterde artar

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Ya benim asıl Roku Express'i inceleme amacım Netflix, çünkü öyle keyifli içerikler var ki insan ne IP tv ne kodi ıvır zıvır işi olmuyor.

Ve 1080P NEtlik almak anlamında en ekonomik cihaz şu an bu ürün, buna yakın Netflix sertifikasına sahip en ucuz cihaz Mi Box ki fiyatı 500 lira şimdi Roku expresin 2 katı.

Netflix olayı ise burada aylık 10 liraya üye olduğumuz Netflix paylaşımları ile Bedava :
    https://forum.donanimhaber.com/netflix-kardesligi-ana-konu-netflix-grup-kurmak-isteyenlere-ozel--121865455-218#-1

Açıkçası kaliteli yapımlar için
    Devamlı yenilenen süper içerikler için
    Cam gibi gerçek 1080P netlik için

Netflix yeterde artar

Alıntıları Göster
    Hocam Turkish tv uygulaması diyelim Roku da eger o uygulamada ulusal kanalları izleyebilir isem tabiki de mümkün mü bilmiyorum.
    Şu an Netflix temel paketim var ve o paketi bile muhteşem kalitede hem yayın hem içerik bana çok bile geliyor. Ama (Atv ve Star) olmaz ise sıkıntı 😆😆😆

• Amerikandan arkadaşım gelecek. 4k ve 1080p netflix için rolünün hangi modelini önerirsiniz? Bir de iptv uygulamaları kullanılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabata21

Amerikandan arkadaşım gelecek. 4k ve 1080p netflix için rolünün hangi modelini önerirsiniz? Bir de iptv uygulamaları kullanılabiliyor mu?
    hocam ben Roku Ultra kullaniyorum
    bu modelin farki usb ve micro sd kart yuvası olması, dolayısıyla dahili medya oynatıcısı mevcut
    netflix, amazon prime vb. servisler yönünden iyi bir media player
    ama kodi, iptv vb. uygulamalar yok.
    size tavsiyem aynı fiyat aralığında "Amazon Fire Stick 4K" olur.

Turkish TV uygulamasinda trt1, atv, show, star, kanal d, fox, tv8, tlc, teve2, show turk ve max, 360, trt2, trt spor, a spor, netspor, sports tv, tv 8.5, bein sports, tivibu sports, fb, gs, bjk, bursa, tjk tv, trt muzik, kral, kral pop, akustik, peeformans, dream, dream turk, jazz1-2, nr1, vatan, trt belgesel, köy, yaban, dmax, fashion, trt cocuk, cartoon, minika, disney ve bazi diziler var.
    TV Turk uygulamasinda cnn turk, ntv ve bir kac ulusal kanal var.
    Giniko Turkish TV diye parali bir uygulama var birde. Bu icerik olarak daha zengin olabilir ama uye olmadim, bilemiyorum.
    Benim bulabildiğim bu 3 uygulamadan hangisi ne kadar saglikli bilemiyorum. Ben yıllardır netflix ve youtube icin sadece roku kullaniyorum ve stabilitesinden, kalitesinden cok memnunum. Fiyatini fazlasiyla hak eden bir cihaz hocam. Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul -- 23 Mart 2019; 9:45:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.