Bildirim
Röle flaşör devresi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Eğer bağlantılarda bir sıkıntı yoksa kesinlikle çalışır çünkü ben de bu devreden yapmıştım. Kondansatörüm 2200uF 16V idi benim. Bir adet 5mm 10mA standart beyaz LED yakıp söndürüyordu. LED sayısını arttırırsan işler sıkıntıya girer dostum. Röleyi de kaynağa uygun seçmelisin. -
Yarın tekrar deneyeceğim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanozy34 -- 12 Ocak 2020; 20:56:8 >
-
Şemadan tek anladığım kırmızı işığın yani LED'in yanıp sönmesi 🤣
Doğru anlamışsın sen ne istiyordun?quote:
Orijinalden alıntı: Furkanozy34
Şemadan tek anladığım kırmızı işığın yani LED'in yanıp sönmesi 🤣 -
Bir grup LED'e bir ışık animasyonu vermek istiyorum buda bir animasyon türüne giriyor
RGB şerit ledlerde olur ya onun gibi. Bir grup LED yanıp sönmeli veya başka bir animasyonlu yanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanozy34 -- 13 Ocak 2020; 0:0:31 >
Konu başlığı istediğin şeyle ilgili değil. Google amcadan şunu ara:quote:
Orijinalden alıntı: Furkanozy34
Bir grup LED'e bir ışık animasyonu vermek istiyorum buda bir animasyon türüne giriyor
RGB şerit ledlerde olur ya onun gibi. Bir grup LED yanıp sönmeli veya başka bir animasyonlu yanacak.
"Transistörlü yürüyen LED devresi" -
Tamam 😁
Olmuyor başka yollarla yaparım. Bana attığım resimlerle ilgili proje vs. önerir misimiz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X