Şimdi Ara

röle seçimi bağlantısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oto ses sistemim de amfinin fanları çalışmıyor.fan çalışıyor normalde amfi fana elektrik vermiyor ben de fanın kablolarını dışarı aldım ve teypten gelen mavi remote kablosuna bağladım.teybi açtığımda fanlar çalışıyor ama teybin mavi kablosundaki akım az geliyor ve sese parazit olarak yansıyor.daha önce hiç röle bağlamadım bi röle yardımıyla işi çözmek istiyorum amfiye aküden gelen sürekli 12v akım var röle aküden beslenecek ve mavi kablo onu tetikleyecek.nasıl bir röle ve rölenin bacaklarını nasıl bağlayacağım hakkında yardımcı olurmusunuz

• teybin mavi bacağından akım geldiğinde fanlar aküden aldığınız 12v ile beslenecektir. her fan 0.15-0.20 A akım çeker elektronikçiden 12v yarım amper röle alırsanız işinizi görecektir eğer aldığınız rölenin resmini çekerseniz bacak bağlantıları da izah edilebilir.
    iyi forumlar...

röle seçimi bağlantısı  yardım

röle seçimi bağlantısı  yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 23 Ocak 2011; 18:35:06 >

• teşekkürler (85şase)(86 remote mavi kablo)(30 sigortalı aküden +)(87fana giden +) sanırım böle teşekkürler....
  • aynen öyle bana sorarsanız küçük boyutlu röle kullanmanız teyp açısından daha iyi olacaktır kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.