Şimdi Ara

Rolex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rolex saat almak istiyorum. Lüks saatlerde değerinden yüksek satmak isteyeceklerdir doğal olarak. Aklımda metal submariner ya da metal gmt master 2 var. Submarinerin amerika internet fiyatı 8000 dolar almanya internet fiyatı 6500 euro. GMT masterda aynı fiyatlar. Amerika ve almanya fiyatları yakın. Türkiye fiyatları nelerdir bu saatlerin bilen var mı?

• Bir Ferrari alicam diyorsun bir Rolex diyorsun yakinda ucak alicam diye konu acarsan sasirmam para var huzur var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 16 Eylül 2012; 13:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ferrari şu anda zor. onun için işleri devralmam lazım ama ferrari için araştırma yapıyorum. rolex i de öğrenirsem güzel olcak.
  • Ferrari almak niyeti varsa şayet, Panerai daha doğru bir tercih olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

Ferrari almak niyeti varsa şayet, Panerai daha doğru bir tercih olacaktır.

Tag Heuer'de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panerai'dan kastım, Ferrari edition olanlardan bahsediyorum. Ferrari kullanırken çelik bir Submariner yada GMT'nin çok uyumlu olmayacağı düşüncesi ile Panerai önermiştim.
    Rolex Tr. fiyatlarına gelince, Avrupa fiyatlarından %10-15 daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-tay -- 17 Eylül 2012; 0:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

Panerai'dan kastım, Ferrari edition olanlardan bahsediyorum. Ferrari kullanırken çelik bir Submariner yada GMT'nin çok uyumlu olmayacağı düşüncesi ile Panerai önermiştim.
    Rolex Tr. fiyatlarına gelince, Avrupa fiyatlarından %10-15 daha yüksek.
    Polemik mesaj yazmış fakat göremiyorum, ne yazdı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-tay -- 17 Eylül 2012; 0:43:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tommy Hilfiger Hırka
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • henüz ferrari yok. submariner ne kadar bilen var mı? geçen omege constelation sordum. 20bin lira dedi internette aynı saat 13300dü. yani bu saatçiler çok kopartmaya çalışıyor adamdan. Birde ayak çekiyo karımız yüzde 8 yüzde 5 diye. O yüzden tr fiyatını bilen var mı diye başlık açtım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.