Bildirim
Rolex almak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu bu isten anlayan bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millgauss iyi bir seçim bence..Benim de en beğendiğim Rolex modelidir..Tahminin aksine bu saatten anlayan ve bilen çok vardır ve çok dikkat çeker..Kibar görünmesinin yanında aslında çok gösterişli bir saat..
-
Ceabiniz icin tsk ederim. Evet karar verdim bu saati alacagim. Gercekten cok guzel bir saat
41mm olanını almanı tavsiye ederim.
Bende eski 36mm versiyonu var. Çok küçük geliyor gözüme şu an. -
-
Orjinalin bütçeni aşmıyorsa alınabilecek en güzel saatlerden bir tanesi milgauss :) -
Tsk ederim, aslinda once eta dusunmedim degil. Ama gercegini almak istiyorum.
Tsk ederim mesajiniz icin. Evet aslinda hic aklima gelmezdi bir saate bu kadar ara vermek. Ama milgaussa asik oldum:) gercekten cok guzel ve sahte saatte kullanmak istemiyorum. Artik paraya kiyacagiz ama uzun yillar bikmadan kullanacagimdan eminim
orginalini alacaksaniz milgauss black editionlara bi bakin derim. 10 cesidi var hepside 25 50 olarak limited yapilmis. fiyatlarida uygun rolexe gøre 7000€ -10.000€ olarak. illerde satarsiniz mesela 10 sene sonra 20.000€ . bence guzel bi yatirim
Para olarak bir kayıp yaşamazsınız bu alıcağınız sadece saat değil bir mücevher ileride satmak istediğinizde çok fazla bir para kaybı yaşamazsınız :) umarım gönlünüzce olur. -
Resim atarmisiniz? Black edition dediginiz hangisi?
Evet satarken cok fazla deger kaybetmiyor rolex saatler. Ikinci el piyasasina baktim ve o parayi ikinci ele vermektense yeni alirim az daha ekleyip dedim
-
Gorsel icin tsk ederim ama bu saati bulamadim. Satan bir site var mi bildigin? Rolexin kendi sitesinde yok bu model?
quote:
Orijinalden alıntı: Apeldoorn
Gorsel icin tsk ederim ama bu saati bulamadim. Satan bir site var mi bildigin? Rolexin kendi sitesinde yok bu model?
chrono24 dunyadaki butun saticilar vardir. ordan bakabilirsiniz
hocam titan black yanlis bilmiyorsam rolexin bir modeli degil, fakat normalini herhangi bir rolex butiginden alip (0 alacaksaniz kesinlikle butikten alin, guven sorunu olmasin) DLC kaplatabilirsiniz (diamond like carbon) panerai'nin siyah saatleri boyledir... :)
yada bamford diye bir sirketten alabilirsiniz, onlar sizin icin saati onceden alip istediginiz gibi ozellestirip yolluyorlar ama tabi ki fiyat farki yuksek -
yanlis biliyorsun ozaman cunku limited edition olarak 2009da piyasaya sürüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 9 Mart 2016; 13:31:33 >
http://www.titanblack.co.uk/collection/rolex/rolex-milgauss-envy
titan black firmasi limited edition olarak 2009da piyasaya surmus olabilir ama rolexin yapmadigindan emindim
hala da oyleyim
bu adamlar benim bir onceki mesajimda soyledigimi yapiyormus "Complete Diamond-like Carbon (DLC) Coating."
Benzer içerikler
- isviçre"de saat nereden alınır
- escape saat nerenin malı
- mod saat ne demek
- nazar saat güvenilir mi
- seiko 5 üretim yılı sorgulama
- bugatti saat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X