beyler rollbac istedim mesela en fazla kac gun atarlar.mesela 1 ay atarlarmı bana oyle lazım cwplar için tesekkurler.(ins atmazlar bende bu oyunu bırakırım)
rollback ne ya ?
quote:
Orjinalden alıntı: FrEeStAyLe
beyler rollbac istedim mesela en fazla kac gun atarlar.mesela 1 ay atarlarmı bana oyle lazım cwplar için tesekkurler.(ins atmazlar bende bu oyunu bırakırım)
Sanırım artıq Roll Back atmıyorlar..
mesela soyuldun pre war itemlerin geri gelmesi için ticket yolluyon onlar snn hesabını geri alıyolar belirli bi sure ama ne kadar en fazla onu soruyom gitti o zaman canım sheller
eskiden vardı şimdi, anca oyuna cok para harcamışş yanii pre almıuş üyelere yapıolar ama en fazla 1 ay sanırım
ok saol cwp için
5 gün öncesine gidiolar
en fazla 5 gunmu
rolback ne
quote:
Orjinalden alıntı: FrEeStAyLe
mesela soyuldun pre war itemlerin geri gelmesi için ticket yolluyon onlar snn hesabını geri alıyolar belirli bi sure ama ne kadar en fazla onu soruyom gitti o zaman canım sheller
RoLL ßacK i aNLaTmıS aRK. isTé !!! DaHa né Dié SouoNuz !!!
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
rolback ne
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
rollback ne ya ?
İtemler gidio ya itemleri geri getiren bir uygulama..Kısaca bu
Manes in kralı soyuldu.C4han gm den baya bi yardım istedi ama gm c4hanın kral olmasına rağmen yapmadı roll back i sanırım kalkdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme