Merhaba Arkadaslar Rollback İle Benim Charım Gtti Bu Nasıl Olabılır Anlıyamıyorum Pazartesi Char Bendeydı Salı Gunu Once Char Soyuldu Sonra Sureklı Kimse O Pw Degıstırıyordu Tabikide Bende Ancak RollBackden Sonra Char Benim Elimden Gtti Bu Nasıl Olabılır veya Charı Nasıl Gerı Alabılırım..Sımdıden Tssekrler..
Önce Türkçe yazda şunları, öyle okuyalım, cevap verelim.
quote:
Orijinalden alıntı: ησ¢яу
Daha Nasıl Turkce Yazabılırım Blader.. Yardım Edemıceksen Engel Olma Bari
biraz daha açıklayıçı olsan daha iyi olur...
quote:
Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR
Acık Olarak Şöyle Söylym Rollbackdan Once Charım Sapa Saglam Yerındeydı Rollback Geldıkden Sonra Charım Ortada Yok Bırısı Deıstırdı Pwyi Bu Charı Nasıl Gerı Alabılırım
quote:
Orijinalden alıntı: ErhanEngin
quote:
Acık Olarak Şöyle Söylym Rollbackdan Once Charım Sapa Saglam Yerındeydı Rollback Geldıkden Sonra Charım Ortada Yok Bırısı Deıstırdı Pwyi Bu Charı Nasıl Gerı Alabılırım
Alamazsın.
Yazı yazmasını öğren.
Okulda öğretmediler herhalde veya okumuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
quote:
Orijinalden alıntı: ErhanEngin
quote:
Alamazsın.
Yazı yazmasını öğren.
Okulda öğretmediler herhalde veya okumuyorsun.
Benimki Pek Belli Olmuyoda Ters Ters Cevabından Seninki Belli Oluyor Biraz
Daha Nasıl Turkce Yazabılırım Blader.. Yardım Edemıceksen Engel Olma Bari
Blader değil o bowman
Daha blader olamadık şimdilik bowla takılıyoruz. Hem sen daha derdini düzgün anlatamıyorsun, nasıl yardım alacaksın bizden?
Where are u from?
adam yanlış yazmış olabilir b(i)lader belki i harfini unuttu olamazmı? ne dert tasa yaptınız anlamadım ki... forum forum değil dalga geçme yeri forumun adını kirletiyorsunuz
arkadaşım umarım çarını geri alırsın ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme