Şimdi Ara

ROLLBACK olucak mı lütfen bişe soyleyin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi gecede binlerce char hacklenmiştir eminim kimine yaradı kimine yaramadı.joymaxın sitesinde silkroad forumlarında hack başlıkları ile çalkalanıyor.peki şu a rollback yapılacakmı mrk ediyorum lütfen bişeler soyleyin tecrubeli arkadaşlar bilhassa

• quote:

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

arkadaşlar bi gecede binlerce char hacklenmiştir eminim kimine yaradı kimine yaramadı.joymaxın sitesinde silkroad forumlarında hack başlıkları ile çalkalanıyor.peki şu a rollback yapılacakmı mrk ediyorum lütfen bişeler soyleyin tecrubeli arkadaşlar bilhassa

bunun tecrübeyle bilinmesi falan mümkün değil şu oyunu başından beri oynayan kişiler bile en fazla 2 rollback gördü...
    bunlardan birisi babeldeki dupe olayından dolayı yapıldı, eğer joymax son 1 hafta içinde olanları resmen kabul ederse rollback e gitmek zorunda kalabilirler ama şimdilik joymaxtan ses seda yok... belkide bu olayı görmezden gelmeye çalışacaklar...

ama kesin bişeyi hiç kimse söyleyemez...

• ROLLBACK NE OLUYOR ?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

ROLLBACK NE OLUYOR ?????

oyunun bir süre önceye geri alınması...

mesela bugün rollback olurda oyunu bir hafta önceki haline alırlarsa bu son bir hafta içinde olan tüm herşey silinir, charın bir hafta önce ne haldeyse o duruma döner... eğer olurda böyle 1 haftalık bi rollback yaparlarsa venus serverı silinecek demek oluyor(:

not: şahsan rollback yapacaklarını hiç sanmıyorum...
  • roolcack demek
    oyunu geri alınca yani aldığınız sos som item ex fln hepsi püfff
    bence olmaz ama olması şart
    böle bişe olucağı çok önceden belliydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

arkadaşlar bi gecede binlerce char hacklenmiştir eminim kimine yaradı kimine yaramadı.joymaxın sitesinde silkroad forumlarında hack başlıkları ile çalkalanıyor.peki şu a rollback yapılacakmı mrk ediyorum lütfen bişeler soyleyin tecrubeli arkadaşlar bilhassa

bunun tecrübeyle bilinmesi falan mümkün değil şu oyunu başından beri oynayan kişiler bile en fazla 2 rollback gördü...
    bunlardan birisi babeldeki dupe olayından dolayı yapıldı, eğer joymax son 1 hafta içinde olanları resmen kabul ederse rollback e gitmek zorunda kalabilirler ama şimdilik joymaxtan ses seda yok... belkide bu olayı görmezden gelmeye çalışacaklar...

ama kesin bişeyi hiç kimse söyleyemez...

rev6 nın uyarısını dinlememişler bunu bizzat rev6 soyledi peki hadi benim charım gitti emekler boşa gitti anladımda bi gecede sunlarını +9larını kayedenler ne yapcak bunun sebebi joymaxın site açığı deilmi offical sitede herhangi bi cvp yazma girişimi yok. yabancı adamın teki joymaxı aramış telefonlaki (bende numarasını buldum az once) yardımcı olamayız demişler anlamadıgım olay neden kabullenmiyo??silkroad tariihnde char alıp satmalar hiç mi omadı acc. bilgileri buyuk paralar ile hiç mi satılmadı? adam charını sattı 2 gun once o gece hbaeri gordu hackledi gine oynamaya dewam yarın başka birine satacak ee ? nerde adelet ? arkadaşlar rahatlatmaya çalışıyor itemler falan excahngeler kontrol altındadır datalarda falan filan herneyse.artık olan oldu gitti char rollbackden başka care yok yapacak hiç bişe yok bekliyeceğim ...2 gun geri alsalar yeter çok mu zor anlamadım bu kadar kişiyi mağdur ediyo ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrulguclu -- 29 Kasım 2007; 19:19:49 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_19330952/tm.htm
    buradan devam edin.
    bu konu ile ilgili daha fazla baslik acmayin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.