Şimdi Ara

ROLLBACK Taze Bilgi + Joymax açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu olan olaylardan sonra char satış - alış - takas gibi konuların olmayacağı sanıyorum ve güzel bir dh ortama olur inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahmran

ilhanda bolca japona sevgısı oldundan japon arklarından alıo bu bılgılerı joymaxla ortak bu ilan msnde bıle yok kımse soru sormasın dıe

İsmimi doğru telaffuz et, Evet Sanada yüzlerce insan yazsa sende kapamak zorunda kalırsın.

İftardan sonra msn leri açıcam

• benim anlamadığım update bitti 2 dk içinde bu konular çıkmaya başladı nerden anladı millet sadece gizli sorula pw değiştirildiğini herkes her update sorası bi açık varmı birilerini soyabilirmiyim die kontrollermi yapıyo yaw
  • cok iyi oldu Jm musterilerine atabilecegi en buyuk kazigi atti zevkle takip edicem haberleri...
  • kesinlikle rollback yapmalılar.. ama bu sefer silk yukleyenlerin giden silklerini vermeleri gerekir..orası kolay da..gold alanlar ne yapacak..?o gün içinde gold alan varsa rollback atıldığı takdirde gidecek..sun düşüren olduysa hele o gün içinde..

Ama rollback'i atıp giden charları kesinlikle kurtarmalılar.. e-mail onayı koymayı da bir daha unutmamalılar..

Charı giden varsa geçmiş olsun..
  • beyLer Lütfen rooLback hakkında detayLı biLgi verir misiniz ? roLLback atıLdıktan sonra ne yapmamız gerekiyor? şifreLerimiz ne oLacak?
  • gelecek salı açılır
  • benim ümitLeri tükeniyor. ne zaman açılır biLememde
  • artık saat kaldırdılar yazmıyolar :SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord48 -- 2 Eylül 2009; 20:23:13 >
  • çALIşan insanlar bu oyunu oynıyamıcaklarmııı adamlar işden gelince oturup charmı kascaklar? satın alıp oynıcaklar kardeşim olay bu 3 saatlik bi zamanları olcak onuda sroyu kasarak mı geçirsin ??
  • Joymaxın su aralar sadece susması gerek cunku ne yaptıgını kendisi de bilmiyor. rev6 dan korkusuna ne yapcagını sasırdı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.