Şimdi Ara

ROLLBACK Taze Bilgi + Joymax açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı bir forumdan tercüme ettiğime göre;

"Babel serverindeki bazı Tayvan ve koreli oyuncular da soyulmuşlar ve Joymax'ı sürekli telefon ve mail bombardımanına tutuyorlarmış, Joymax firması rollback'e prensip olarak karşı olduğunu bildiriyormuş ve roolback yapmamak için direniyormuş."

Legende4 Plus gelişi ile herşey gayet iyi gidiyordu, durduk yerde şifre sistemini niye değiştirdiler anlamadım gitti çok fazla para kaybedecekler rollback yapmazlarsa, bekleyip neler olacağını göreceğiz.

----------------------------------------
    Hello. this is Silkroad Online.

Dear Valued Customer,

Greetings from Joymax Customer Support Team!

We received your message.

We like to inform you that there is nothing wrong with our new system. Users can now modify their personal account password and it will only require users own personal ID and secret answer. To secure your account information we suggest that you do the Email Verification Process.

Thank you for your cooperation and patience.
    Have a nice day!
    * Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade.
    * To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently.

Thank you for emailing Joymax Customer Support.
    For further details and support, kindly visit our website at ( Dieser Link wurde für Gäste ausgeblendet. Um ihn doch sehen zu können, sollten Sie sich hier kostenlos registrieren! ).

Sincerely yours,
    Joymax Customer Support Team

------------------------------------------------

Adamlar açık açık yazmışlar ID Şİfre Gizli soru kredi kartı bilgisi paylaşmamanız gerekirdi diye.
    ilk paragrafta GS+Id ile şifre değiştirileceğini söylüyor ve oyuncuların maillerini kaydetmelerini öneriyor.

E-Mail verificationdaki herkesin otomatik verification olması ile oluşan dandik maillere kayıt olma sorununu giderecekler, rollback sadece bir ihtimal, sbot firmasına göre joymaxın rollback'i 24 saati bulabilirmiş, eğer bu bakım 1 kez daha uzarsa o zaman bende rollback olduğuna kanaat getiririm
    ------------------------------------------------
    Türkiye Saatine Göre 21:00 'a ertelendi, Rollback ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 2 Eylül 2009; 19:38:07 >

• neyi giderecekler tam olarka şimdi...
  • Bilgilendirme için teşekkürler.

Bekliyoruz, bakalım neler çıkacak... Benim satın aldığım karakter bir gitti-geldi.
  • Haydi bakalım hayırlısı...
  • ben demiştim çok para kaybeder diye
  • Mecbur rollback yapacaklar yaptıkları eşşekliğin farkındalar o yüzden bu kadar uzadı oyunun açılması ayrıca sitenin sisteminide geri almak zorundalar yoksa çok müşteri kaybedecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu oynayan herkes kullanıcı sözleşmesini kabul etti mi? ETTİ. O sözleşmede karakter alım satımının da oyun kurallarına aykırı olduğunu vakti zamanı ile kabul ettik.Bu maddeye dayanarak GS sadece karakterin sahibinde olur diyip bu sisteme geçtiler.Ellerindeki bu sözleşmeye rağmen geri adım atacaklarını sanmıyorum.Madem kabul ettin uyacaksın uyarısı bu....
  • Arkadasım ne eşekliği sen silkroad oynamaya baslamadan adamların kullanıcı sözleşmesını okudun ve kabul ettın ordaki yazılanlar bosunamı yazılmıs sanıyosun char almak yasak bu kadar basit benımde charım gitti üzülüyorum ama benım sucum war uymam gerekirdi satın alma ve satmama konusunda kimse size char sattırmadı ben joymaxın yanlıs birşey yaptıgını hiç birşey şekilde düşünmüyorum
  • bu bize bi uyarıydı. müşteri kaybına neden oldu ama char fiyatlarınında içine etti amacıda buydu zaten. serverların %80 i zaten el değiştirmiş charlardan oluşuyo. batağa doğru gider düzenleme yapmazsa.
  • ArkadaşLar Adamlara Haksızlık etmeyin bu gizli sorunuz sadece size aitti kimsenin bilmemesi gerekir adamların bir suçu yok ve adamlar yine sizi memnun edebilmek için uğraşıyor şuan
  • ılanda bolca japona sevgısı oldundan japon arklarından alıo bu bılgılerı joymaxla ortak bu ılan msnde bıle yok kımse soru sormasın dıe

• Eşşeklik neden eşşeklik olduğunun kanıtıda bu kadar oyundan ayrı kalmandır,sro bugüne kadar bilmiyormuydu char satışı olduğunu ? Bu hamleyi yanlışlıkla yaptı demiyorum bilinçli yapmıştır ama bu kadar zarar vereceğini tahmin etmedi kendine,şu anda bu durumu düzeltemezse %10-20 oyuncu kaybına uğrayacağını biliyor ve düzeltmek içinde bir tarafını yırtıyor yırtmalı bunun adı eşşeklik ayrıca char satışı yapmak yasaktır tüm charlar joymaxındır derken senin aliye veliye char satman onun çok umrunda değil bu tür eşşeklikler yaparsam benden kanun karşısında hiç bir hak talep edemezsin demek istiyor.
  • taywanlılar biraz daha binsede roolback olsa bnm çara dün bi gevur girmiş globalleri silkleri boşaltmış hemde 92 level :S
  • ne bu joymax sevgisi
  • en sonunda bişeyi doğru yapmışım bildim bileli aynı çarı oynadım ellle sonunda :D
  • Ya charlar niye çalındı anlamadım
  • sonradan koyuLma emaiLLerde geçerLi oLcak mı yani ?
  • Joymax kendine ait varlıkları sattıklarından dolayı telefon bombardımanı yapan kişilere karşı tazminat davası açsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.