Şimdi Ara

Server is full hatası hakkında açıklamalar(ingilizce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun Kore Web sitesinden yapılan açıklamaya göre: (4.05 patchin 5. maddesi)
    5. Foreigner IP remanufacture guidance:
    Currently D [ci] the member field which uses RPG where it drives from foreign countries this it is increasing.
    Against like this actual condition digital [lik] from in the future the global service back which will be advanced
    About under considering is thinking, the problem each bell illegal method good actual condition
    About under mobilizing also the overseas users game are increasing are point.
    It confronts hereupon and digital [lik] from purely, the various member field which enjoys a game
    Protects a interests, it sees the service which is stabilized under providing illegal method about under mobilizing
    Corresponding accounts and use IP of the overseas users who use a game and it intercepts nation IP
    It is a plan which will take the remanufacture management which is powerful leads a method.

Oyunun ingilizce forumundan yapılan açıklamaya göre:
    Always Getting "Server Full" Error?
    You are not the only one getting it.
    We do not know why exactly or how to fix this.
    Please Do Not ask about fixing this, we Do NOT know how to fix it.
    Please try waiting until the next update to see if it is fixed.
    Thank you.

GM den yapılan açıklama:(bir oyuncu konuşmuş gmle)
    anyway 2 friends told me there's 50% chances they gonna ban foreign, the update says planning, because since many people cloned they get not so much cash, and they can't delete cloned items because alot of koreans bough items and they would be mad.

I already transfered all my items with this 2 korean friends, maybe they gonna ban all non koreans so ilegal accs get deleted, and cloned items too...

Well I know if I get my acc banned but stll can play somehow legaly I will restart with a guilmon, but if I get Ip banned I will gift my items to the 2 koreans friends I gave them to =/

DH network bölümünden yapılan açıklama
    sabahtan akşama kadar modemi resetlemeyi deneyin 81 le başlayan ip mutlaka gelir

türkçeye çeviremedim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 17 Temmuz 2007; 21:13:55 >

• Yılmaz bi el at suna weyada diabloo bnmde ing yetmez buna
  • Oyunun Kore Web sitesinden yapılan açıklamaya göre: (4.05 patchin 5. maddesi)
    5. Yabancı IP, rehberliği tekrar imal eder:
    [Channel Adaları] güncel olarak onun, artırıyor olduğu yabancı ülkelerden bunu sürdüğü RPG'i kullanan üye alanının olduğu D.
    [Lik] arkada düşünmenin altında etrafta ilerlenecek olan global hizmetin, düşünüyor olduğu içeride gelecekten dijital bu asıl halin olduğu gibi, her zilin olduğu problem, iyi asıl yasadışı metot, etrafta düzenler, denizaşırı kullanıcı oyununu hem de harekete geçirmenin altında, artırıyor, noktadır.
    O, bunun üzerine karşılar, ve safça dijital [Lik], bir oyunu beğenen çeşitli üye alanı, bir ilgiyi korur, o, etrafta sağlayan yasadışı metodun altında bir oyunu kullanan denizaşırı kullanıcıların IPi'nin olduğu hesaplar ve kullanıma uymayı harekete geçirmenin altında dengelenen hizmeti görür, ve o, alacak olan bir plan olduğu ulus IP'i engeller, güçlü kurşun tabakalar bir metot olan idareyi tekrar imal eder.

Oyunun ingilizce forumundan yapılan açıklamaya göre:
    Her zaman hatayı "Dolu servisçi" olurken?
    Sen, onu alıyor olan tek olanı değilsin.
    Biz, tam olarak neden olduğu veya bunu ayarlamanın nasıl olduğunu bilmeyiz.
    Lütfen bunu ayarlamanın hakkında sorma, biz, onu ayarlamanın nasıl olduğunu bilmeyiz.
    Lütfen görmek sonraki güncelleştirmeye kadar beklemeyi dene, eğer, ayarlanırsa.
    Sana teşekkür ederim

Neyse 2 arkadaş, orada 50% şansı, yapacak olduğu ben söyledi, onlar, yabancı yasaklar, güncelleştirme, planlamak der, çünkü birçok insanın, onların, çok fazla nakdi aldığı değili klonladığından beri, ve onlar, klonlanan maddeleri silemez çünkü Koreli dal maddelerinin alotu ve onlar, deli olacaktı.

Ben şimdiden, bu 2 Koreli arkadaşla benim bütün maddelerimi transfer ettim, belki bütün non Koreliler'i yasaklaması için gidişin olduğu onlar, bundan dolayı ilegal accs, silinir, ve maddeleri de klonladı...

Benim, bildiğim kuyu, eğer ben, olursam, benim accım, yasakladı, ama stll, bir şekilde benim, bir guilmonla tekrar başlayacak olduğum legalyı oynayabilir, ama eğer ben, olursam, Ip, benim hediye, yapacak olduğumu yasakladı, benim, onlara verdiğim 2 Koreli arkadaşına benim maddelerim=

Not: çeviri hemencevir den yapılmıştır artık anladığımız kadar

• Hmm ne diyo bu?
  • saol kanqa da bn bunun turkcesindende bisi anlamadım metot fln :S
  • Bişi anlamadım karışık bişi olmuş bu
  • 1. kısmı anlamadım
    2. kısımda sanırım umut dolu ifadeler var denemeye deva edin diye yeni fixed (bu kelimeyi bilsem cümleyi çözecem) gelene kadar eni fixed ile düzelebilirmiş sanırım güncelleme gibi bişi perşembeleri pacht gelior ondan bahsetmiş olabilirler
    3. kısımda klon yüzünden olduğu anlatılıor yabanc oyuncularla ilgili

hehe birinin bu işe el atması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 17 Temmuz 2007; 21:07:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım şu umudunuzu kaybetmeyin belki yeni patch de oyun düzelebilir...
  • ohoo kac tane patch gecti bu sorunun üstünden hala düzelmedi.bosa beklemeyin bence
  • Ya bi kaç kişi yüzüden kaç kişi yanıyor.o klonları yapanı...
  • 5. Foreigner IP remanufacture guidance:
    Currently D [ci] the member field which uses RPG where it drives from foreign countries this it is increasing.
    Against like this actual condition digital [lik] from in the future the global service back which will be advanced
    About under considering is thinking, the problem each bell illegal method good actual condition
    About under mobilizing also the overseas users game are increasing are point.
    It confronts hereupon and digital [lik] from purely, the various member field which enjoys a game
    Protects a interests, it sees the service which is stabilized under providing illegal method about under mobilizing
    Corresponding accounts and use IP of the overseas users who use a game and it intercepts nATIon IP
    It is a plan which will take the remanufacture management which is powerful leads a method.

Sanırım "google translate" çevirisi..Çok fazla düşük cümle var..Ancak özetliyeyim.
    Burada anlatılmak istenen..Diğer ülkelerden oyuncuların oyuna girdiğini anlamışlar.Bu yanlızca kendi ülkesine verilen bir hizmetmiş.Diğer ülkeler ilegal metodlardan bazı şeyleri kazanıyorlarmış ve bunlarda onlardan rahatsızlık duyoyrmuş..Hesapları kontrol ediyorlarmış ve kimin diğer ülkelerden girdiklerini IP'den anladıklarında bu IP'leri ve hesapları banlıyorlarmış..

Always Getting "Server Full" Error?
    You are not the only one getting it.
    We do not know why exactly or how to fix this.
    Please Do Not ask about fixing this, we Do NOT know how to fix it.
    Please try waiting until the next update to see if it is fixed.
    Thank you.

Bazıları "Server Full" Hatasımı Alıyor?
    Sadece sen bu hatayı almıyorsun..
    Biz bunu nasıl düzeltebiliriz henüz bilmiyoruz..
    Lütfen birdaha nasıl düzeltilir diye sormayın, biz bunu düzeltmeyi bilmiyoruz..
    Lütfen bekleyin..Belki Öbür Update'de Bunu Düzeldiğini Görebiliriz..

anyway 2 friends told me there's 50% chances they gonna ban foreign, the update says planning, because since many people cloned they get not so much cash, and they can't delete cloned items because alot of koreans bough items and they would be mad.

Update plananına göre diğer ülkelerden girenler ipden banlanacaklar..Çünkü bu insanlar item klonlıyorlar ve bunu "cash" kullanarak almak yerine bu tür bir yönmteme başvuruyorlar..Biz clone itemleri silmiyoruz çünkü bu korelilere haksızlık olur..Ancak diğer ülkeleri bu yüzden banladık..

I already transfered all my items with this 2 korean friends, maybe they gonna ban all non koreans so ilegal accs get deleted, and cloned items too...

Ben bunu 2 koreli arkadaşın dediğine göre çevirdim..Onlar koreli olmayanları banladılar çünkü bunlar ilegal hesaplardı..ve Silindi..ve Klonlanan itemlerde..

Well I know if I get my acc banned but stll can play somehow legaly I will restart with a guilmon, but if I get Ip banned I will gift my items to the 2 koreans friends I gave them to =/

Ben hesabımın banlandığını biliyordum.Fakat ben oyunu legal yöntemlerle oynamıştım..Ben tekrar guilmonla başlayacağım..Fakat ben şimdide ip'den banlandım..Ben 2 koreliye itemlerimi hediye ettim..

Edit : Karışık Olmaması Bakımından Renklendirildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 17 Temmuz 2007; 21:46:32 >

• sende haklısın ama onlar daha haklıitem kopyalayıcıkar yüzünden adamların geliri azalıosa istedigini alıp almama hakkı vardır.sonucta kendi oyunalrı ve item kopyalayıcılar hep kore dısından cogunlukla.ben olsam bende almazdım koreli olmayanları.ama alsınlar yaw nolcak
  • haklısın halil abi
    ve herkes korelilere laf atıyor
    ancak bu sadece bir firma ve
    bu firma bu oyunu yapabilmek için 2-3 yıl ugraşmıştır bence kolay degil yapmak
    adamlar bu kadar zaman verdikten sonra elbette karını düşünmek zorunda
  • iide niye sadece onları banlamıyolar mesela brezilya mı yaptı.Banla tüm brezilyalıları olsun bitsin.Ya ne güzel 33 yapmıştım veemonu alışmaya başlamıştım offfffffffffff
  • Ne yani şimdi bizim oyuna girememizin nedeni sadece item kopyalayanlarmıymış
  • malesef öyleymiş ama inş. yeni bi patch gelirde bizde oyuna gireriz
  • Of yaaa oyuna girmek istiommmmmŞu itemleri kopyalayanları bi bulursam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.