Şimdi Ara

Why Not Çeviri İnternet Sitesi! (Yardım Bekliyoruz!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet değerli Forum Donanım Haber üyeleri. Why Not çeviri olarak çıktığımız bu yolda web sitemizi kurduk. En son gelişmeleri takip etmek, bizlere doğrudan ulaşarak istek ve önerilerde bulunmak ve sizler için hazırladığımız özel tekliflerden haberdar olmak için internet sitemizi takip edebilirsiniz.
    Why Not Çeviri İnternet Sitesi
    Yakın zamanda takipçilerimiz için özel teklif olacak. Detaylı bilgiler yakında sitemiz üzerinden duyrulacak. Sitemizi takipte kalarak bizleri takip edebilirsiniz

Sitemizi daha iyi hale getirmek ve sizlere daha iyi hizmet sunmak için sitemizin geliştirilmesi lazım. Bu konuda işin içine maddiyat girdiği için siz değerli forum üyelerinden yardımlar bekliyoruz. Banka hesabımızı aşağıdan bulabilir ve yapacağınız yardımlar ile sizler için daha iyi bir hale gelebiliriz.
    Not: Sitemiz için domain, hosting ve tema gibi konularda harcama yapmamız gerekmekte. Yaklaşık toplam 100 TL gibi bir meblağ bütün bu işler için yeterli olacaktır. Az çok elinizden geldiği kadar yardım yaparak bizlere çok büyük destekte bulunabilirsiniz. Lütfen bizlere bağış yaparak yardımcı olun ve bizler de sizler için daha iyi hizmek sunabilelim

GÜNCELLEME: İhtiyacını duyduğumuz destekleri forum sayesinde bulduk ve an itibariyle domain, hosting ve diğer işleri halletmiş durumdayız. Çok kısa bir zamanda yeni sitemiz ile birlikte sizlerle olacağız. Yardım eden arkadaşlar için çok teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 10 Eylül 2018; 14:5:47 >

• Hayırlı olsun. İsmi neden "Why Not."?
  • hayalperest44 kullanıcısına yanıt
    Kendisinin türkçe anlamı "Neden olmasın?" olduğu için Yani tam olarak "Niye çevirmeyelim?"e denk geliyor.
    Bu arada teşekkür ederiz. Sitemizi ziyaret etmeyi ve konuları takip etmeyi unutmayın.
  • siteyi neden bedavaya getirdiniz .com uzantısı 1yıl 35lira çok amatörce görünüyor .tk haberiniz olsun alan adını .com satın alıp nameserverları freeinfinity ye yönlendirebilirsiniz...
  • ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    Bu sitemizin pre sürümü olduğu için test etmek için böyle bir başlangıç yaptık. Hiç bir dayanak olmadan para harcamak istemedik. Şuan için hiç kimsenin bize bağış yapmadığını düşünürsek de neden böyle bir şey tercih ettiğimizi siz de anlayabilirsiniz
  • Merhabalar,

Dilerseniz size .com domain için sponsor olabilirim. Sitenizi de blogger altyapısı üzerine kurarsanız hosting parası da vermezsiniz.

Böylece bir gideriniz kalmamış olur ve bağışlarınızı çevirmenleri teşvik etmek için kullanabilirsiniz.
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Sizlerin desteğinizi bekliyoruz, pm den konuşabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış anlamayın, önce şöyle ele avuca gelen bir oyun çevirip biraz isim yapsaniz destek veren sayisi otomatikman artacaktır.kolay gelsin.

• lise zamanlarımdayken bazen bana da eserdi, her seferinde farklı içerikten kendime bir site açardım. üzerinde günlerce durmadan çalışır sonrasında belki destek gelirse geliştiririm diyip bağış butonu koymayı düşündüğüm anda kendi kendime daha bu ne ki insanlar buna destek çıksın diye çekinir koyamazdım.
    yani demek istediğim şudur ki boş bir siteye her seferinde baştan böyle destek bekleyerek iban atmış olsaydım sanırım baya bir getiri almış olurdum. son olarak sizi tebrik ediyorum, güzel bir girişimcilik olayı))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upsewen -- 7 Eylül 2018; 22:59:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

lise zamanlarımdayken bazen bana da eserdi, her seferinde farklı içerikten kendime bir site açardım. üzerinde günlerce durmadan çalışır sonrasında belki destek gelirse geliştiririm diyip bağış butonu koymayı düşündüğüm anda kendi kendime daha bu ne ki insanlar buna destek çıksın diye çekinir koyamazdım.
    yani demek istediğim şudur ki boş bir siteye her seferinde baştan böyle destek bekleyerek iban atmış olsaydım sanırım baya bir getiri almış olurdum. son olarak sizi tebrik ediyorum, güzel bir girişimcilik olayı))
    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Ancak belirtmek isteriz ki beklediğimiz bağışları bu konu sayesinde bulduk. .com uzantılı sitemiz için domain ve hosting satın aldık. Bir kaç gün içerisinde tam teşkilat hazır olan sitemiz ile sizlere hizmet vermeye başlayacağız

• whynotceviri.com sitemiz açılmıştır!
  • Hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz.

• Teşekkür ederiz. Sitemizi takip ederek gelişmelerden haberdar olabilir ve yapacağınız yorumlar ile bizlere yol gösterebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Teşekkür ederiz. Sitemizi takip ederek gelişmelerden haberdar olabilir ve yapacağınız yorumlar ile bizlere yol gösterebilirsiniz
    siteniz patladı mı , işleri bıraktınız mı ?
  • Başarılar dilerim, ancak sitenize girilmiyor. İlerleyen aşamalarda güzel oyunlar çevirmeniz dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

siteniz patladı mı , işleri bıraktınız mı ?

Alıntıları Göster
    Sitede bazı teknik sorular olduğu için erişim geçici süreliğine yok. Şuanda imkanım olmadığı için tekrar açamıyorum

Ancak çalışmalarımız devam etmekte. En kısa sürede site de tekrardan açılacak

• Son durum nedir % ne zaman açıklanacak

• kaliteli çeviriler yapıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.