Şimdi Ara

Rollbackten sonra gelicek event belli oldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğimiz gibi bugune kadar olan butun rollbacklerden sonra Exp/Sp event yaptı bu sefer bi event gelıcek mı bilgisi olan var mı bu konuda ?

event:
    Hello. This is Silkroad Online.

First of all, we would like to apologize to all users in all servers.

We have prepared an event for users in all servers as a reward. We know that this event cannot be enough for you.

Information of Reward Event for All servers

Target Server: All Servers

Event Expension: Sept. 8, 2009 ~ Sept. 15, 2009 (for a Week) (in Slikroad Standard Time)

- 50% Experience Increase
    - 50% Droping rate Increase
    - 50% Gold amount Increase

We are sorry for all users in all servers again. We are trying our best to provide a good quality of service.

Thank you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor -- 3 Eylül 2009; 9:50:25 >

• Event gelse ne olacak, yaptıkları haltı telafi edebilecek mi?

HAYIR
  • Telafi edicez diyolar ama bilmiyorum
  • Amen!
  • bizde onu bekliyoruz ancak ama
  • simdi gelir %10 sp ve ex al sana telafi
  • su an troy full gozukuo fakat tek atıyorum cok rahat rollbackle premıum gitmişti sani etkileri duruyomus etkisi yaptı ilginç bi bug olmus buda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman çıkacak bu update?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hristiyan sanırım !!!

quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Amen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

Hristiyan sanırım !!!

quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Amen!

mobille atmış yanlış yazmıştır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor

su an troy full gozukuo fakat tek atıyorum cok rahat rollbackle premıum gitmişti sani etkileri duruyomus etkisi yaptı ilginç bi bug olmus buda

bu gerçekten çok ilginç oldu xD salı gunu 150 silk alıp pre basmıştım su an pre yok gibi gorunuo ama tekte giriyorum yarın tıcket varmış gibi kasılırsa çok ilginç olucak bunun içinde bi rollback olmaz inş
    ayrıca 150 silk geri verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor -- 2 Eylül 2009; 23:19:23 >
  • quote:

su an troy full gozukuo fakat tek atıyorum cok rahat rollbackle premıum gitmişti sani etkileri duruyomus etkisi yaptı ilginç bi bug olmus buda

oha aynısı banada oldu crowded dı salı günü pre almıştım hatta ama tek attım girdim snra bonus silk e aldığım silkler gelmiş ordan yine pre aldım
  • rollbackin bence en büyük zararını unutuyosunuz ; zaman !
  • quote:

quote:

bu gerçekten çok ilginç oldu xD salı gunu 150 silk alıp pre basmıştım su an pre yok gibi gorunuo ama tekte giriyorum yarın tıcket varmış gibi kasılırsa çok ilginç olucak bunun içinde bi rollback olmaz inş
    ayrıca 150 silk geri verilmiş

Bendede pre var gibi gorunuyo ama giremiyorum. joymax bi kere dogru bi iş yapsa şaşarım zaten

• Rollbackten sonraki event belli oldu %50 experience %50 drop rate %50 gold drop rate artıyor kaynak joymax
  • bu rollback iyi oldu iyi hırsızlara meyil vermedi şimdi orada burada ağlıyorlar..
  • exp helperleri de açmamıştım. 1 hafta boyu taxicilerle parayı yiyip 60 oluruz sonunda
  • Valla adamlar ağızlarıyla kuş tutsalar gene de yaranamazlar
    Rollback bana yaradımı yaramadı daha zarar ettim.Ama okadar soyulan insan varken bence çok iyi yaptılar.Şimdi bizim zararımızı da telafi etmek için %50 exp drop veriyolar.Daha naapsın bu adamlar
  • Eskiden rollback eventler böyle miydi pehhh ....Tabiki değişen zaman fazlasıysa yükselen level ve bot ile belki aynı hesaba geliyor ama Joymax eskiden çok daha bonkördü.

NOT:Rollback salı günü yapılmış,yani şuan olduğu gibi üstünden bir günden fazla bir süre geçtikden sonra değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: night131313

Eskiden rollback eventler böyle miydi pehhh ....Tabiki değişen zaman fazlasıysa yükselen level ve bot ile belki aynı hesaba geliyor ama Joymax eskiden çok daha bonkördü.

NOT:Rollback salı günü yapılmış,yani şuan olduğu gibi üstünden bir günden fazla bir süre geçtikden sonra değil.

Joymaxın böle event yaptığına ınanmak bıle zor

• Arkadaslar Ne o lacak bu eventte anlayan varmı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.