Ya konuya dikkat ettimde bir sürü kişi her tarafta xxx tane champion oynamanız lazım demiş Bu arada Solo:Olaf Mid: Anivia Jungle:Xin, Lee sin Bottanda her türlü:D Bu voli geldi iyi oldu bir normal atıp deniycem
mid: brand,ori,ahri,anni top:gp jungle:nocture,amumu,gp support: hepsi ile diyebilirim ad:ez,cait
Solo top:Gangplank-Lee Sin-Warwick Jungler:Nocturne-Twitch AP Mid:Cassiopeia-Brand-Malzahar AD Carry:Farketmez hepsini oynarım Support:Taric
Kendine bir veya birden fazla main champ seçmek yerine rolleri iyi öğrensen gerisi gelir. Oyunun kilit noktası ne zaman nerde ne yapacağını bilmek olduğunu düşünüyorum.
ben başlarda ad carry oynardım hep hatta ashe ile çılgın atardım neyse işte sonra bana bir şeyler oldu senin gibi düşündüm ve farklı rollere odaklandım ve şu an ad carry hariç her rolü oynayabilecek durumdayım
ha ad carry de oynarım ama eskisi kadar iyi oynayamıyorum.
Her lanede çok iyi oynayabildiğin 3-5 karakter mutlaka olmalı, bir lane, bir karaktere bağlı kalmamak lazım çünkü istediğiniz bölgeye başka biri gidelibiyor ve almak istediğiniz hero ban yiyebiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme