Şimdi Ara

[ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
23
Favori
59.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coldblue_

Hocam bir kullanıcı olarak sizlere detaylı yazmayı mantıklı bulmuyorum sadece genel hatlarıyla ne yaptığımı bilmeniz için yazıyorum . Ayrıca ilya'nın zaten pek bir şey yaptığı söylenemez. Çinden almış olduğu romu yandex'e upload ediyor. Zannediyor musunuz ki 4.2.1'den 4.2.2'ye güncellediğini . Sadece bir iki apk ekleyip fixed yazarak 200 mb'lık dosya yayımlamış oluyor. Yani update-script yazarak küçük paketler yayımlamaktan bile bihaber . BT ve ekrandaki yırtılmalar dosya ekle çıkar ile olacak şeyler değil, o yüzden şu ana kadar halledilemedi. Piyasadaki en sade en akıcı romun bu olduğu kullanıldıkça daha iyi anlaşılıyor. (Tabiki sizin takdirinize kalmış bir şey)

- İlyaa dan bende şüphelenmiştim. Sanki kendisi pek bir şey yapmıyor bir yerlerden alıp bir iki şey ekleyip çıkartıp linkini koyuyor gibi gelmişti.

- Romunu bizim takdir etmemize gerek yok. Rom kendini gösteriyor. (Kalite her zaman her yerde kendini gösterir. )

Finallerde başarılar dilerim.

• Arkadaşlar ben telefona ics yükledim ama root silindi ve bu romu yüklemek istiyorum bu romu nasıl yükleyebilirim yardimci olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batucan05bb: Şuanlık xda'da paylaşmayı düşünmüyorum keyfini bizimkiler çıkarsın

Cdemir: Teşekkür ederim

• quote:

Batucan05bb: Şuanlık xda'da paylaşmayı düşünmüyorum keyfini bizimkiler çıkarsın

Cdemir: Teşekkür ederim

hocam ses tuşlarıyla uyandırma ve pdroidide eklede neşemiz yerine gelsinhocam ses tuşlarıyla uyandırma ve pdroidide eklede neşemiz yerine gelsin

• Gerçekten iyi iş çıkarmışa benziyorsun

Madem bu Jelly Beam ROM lar bu kadar çok seviliyor, bende Bluetooth adına birşeyler yapmaya çalışayım.

Ayrıca,GPU güncellemesinde niye EGL klasörünün içindekileride koymadın? Onlar ana sürücüler,asıl performansı onlar arttırıyor.
  • Bu partition nedir yenimi çıktı bayadır yoktum ?

• hocam şu çin romundaki wifi ayarlarını buna koyamaz mısın, sürekli kopup duruyor başka bir sorun yok şu an için , wifi onda hiç kopmuyordu
  • Hocam ekran kapalıyken wifi kopuyor.
  • -forumber-: Cevabın için teşekkürler . egl klasöründekilerde anlamadığım bir problem oldu. Nedense sistem boot ediyor açılıyor ama görüntü namına bir şey olmuyor. Demek istediğim ekrana tıklıyorsun ses geliyor açılmış olduğunu anlıyorsun, ama ekranda hala en baştaki huawei logosu . Bluetooth için kerneli tekrardan kompile etmek gerekiyor sanırım. 4.2.2'de google farklı bir politika izledi bt'den daha fazla güç tasarrufu için. BT konusunda yardımcı olabilirsen ortaya çok güzel bir rom çıkabilir.

Batucan05bb: Sesle uyanmayı cyanogenmod ekibi kapatmıştı. Düzeltmek zor değil ama bunu düzeltmek için şuanlık zamanım yok malesef kusura bakmayın.

Polatttcan: uyku politikasını kontrol edin rom ekran kapalıyken tasarruf için kapatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldblue_ -- 3 Haziran 2013; 1:21:08 >

• quote:

-forumber-: Cevabın için teşekkürler . egl klasöründekilerde anlamadığım bir problem oldu. Nedense sistem boot ediyor açılıyor ama görüntü namına bir şey olmuyor. Demek istediğim ekrana tıklıyorsun ses geliyor açılmış olduğunu anlıyorsun, ama ekranda hala en baştaki huawei logosu . Bluetooth için kerneli tekrardan kompile etmek gerekiyor sanırım. 4.2.2'de google farklı bir politika izledi bt'den daha fazla güç tasarrufu için. BT konusunda yardımcı olabilirsen ortaya çok güzel bir rom çıkabilir.

Batucan05bb: Sesle uyanmayı cyanogenmod ekibi kapatmıştı. Düzeltmek zor değil ama bunu düzeltmek için şuanlık zamanım yok malesef kusura bakmayın.

Polatttcan: uyku politikasını kontrol edin rom ekran kapalıyken tasarruf için kapatıyor

Hocam ilyanın konuda var bi paket onu kurasak sıkıntı olur mu ses tuşu için

• Denemediğim için bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

Bu partition nedir yenimi çıktı bayadır yoktum ?

Hocam JB sürümlerini yükleyebilmen için partitionun yeniden düzenlenmesi gerekiyor. (Parttion paketini rom kurar gibi çalıştırıyorsun)

Forumber hocamın parttion düzenlemesi sorunsuz çalışıyor. Konuların birisinde linki olacaktı..

Yalnız partition işlemi yaptıktan sonra eğer orjinal romlardan birisine dönmek istersen. Orjinal parttitiona dönmen gerekiyor.
    O yüzden orjinal parttion paketi de elinin altında bulunsun.

Bu romu kurmaya karar verirsen. ( JB ler içinde en stabil olanı bu rom o yüzden tavsiye ederim)
    Parttion işlemini yaptıktan sonra wipe işlemlerini yapıp ondan sonra JB yüklüyorsun..
  • quote:

-forumber-: Cevabın için teşekkürler . egl klasöründekilerde anlamadığım bir problem oldu. Nedense sistem boot ediyor açılıyor ama görüntü namına bir şey olmuyor. Demek istediğim ekrana tıklıyorsun ses geliyor açılmış olduğunu anlıyorsun, ama ekranda hala en baştaki huawei logosu . Bluetooth için kerneli tekrardan kompile etmek gerekiyor sanırım. 4.2.2'de google farklı bir politika izledi bt'den daha fazla güç tasarrufu için. BT konusunda yardımcı olabilirsen ortaya çok güzel bir rom çıkabilir.

Yok dostum öyle değil. Arada bir kopuyor kafasina göre. Kapatip açinca düzeliyor.

• arkadaşın da dediği gibi, kendi kendine kopyor ne zaman kapatıp açsam düzeliyor ama yinede kopuyor
    uyku politikasını da biliyorum hiçbir zaman yaptım fakat devam ediyor
  • Hocam bende de benzeri 2 problem var 1.si bağlantı arada kopup yeniden geliyor ikincisi bağlantı var gözüküyor ama veri alışverişi yapmıyor (wifi sorunu bu ikiside)

• quote:

Orijinalden alıntı: polatttcan

arkadaşın da dediği gibi, kendi kendine kopyor ne zaman kapatıp açsam düzeliyor ama yinede kopuyor

ekran açıkken de kopabiliyor yani. mesela benim odamdan wireless telefonda 2 veya 3 diş çekiyor. koptuğu zaman full çekiyor gösteriyor ağa bağlı görünüyor ama bağlanmıyor. Bazen uzun süre kopmuyor bazen de 2dk da kopuyor. Ne yapacağı belli olmuyor
  • rom cok iyi ama subway surf biraz kasiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

arkadaşın da dediği gibi, kendi kendine kopyor ne zaman kapatıp açsam düzeliyor ama yinede kopuyor

ekran açıkken de kopabiliyor yani. mesela benim odamdan wireless telefonda 2 veya 3 diş çekiyor. koptuğu zaman full çekiyor gösteriyor ağa bağlı görünüyor ama bağlanmıyor. Bazen uzun süre kopmuyor bazen de 2dk da kopuyor. Ne yapacağı belli olmuyor

noktası virgülüne aynı sorunu yaşıyoruz dostum

• Wifi sorunu yaşayan arkadaşlar;
    -Ayarlar->Kablosuz->(menü tuşu)->Gelişmiş'ten

-Uykudayken kablosuz bağlantı (her zaman)
    -Wifi Region Code (Turkey)
    -Kablosuz optimizasyonu tikini kaldırın

Sorun hala devam ederse
    -Kablosuz Frekans Bandı (Yalnızca 2,4 GHz) seçin.

Sorununuz hala devam ederse fırsat bulunca soruna el atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Bu sorun wpa_supplicant dan kaynaklanıyor, @coldblue nun bilgisine

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.