Şimdi Ara

[ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
22
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmengi

Hocam gözünü sevim şu volume keys wakeup işini nasıl açacağız bir yol göster çok sıkıntı oluyor inan.

Hocam xda da ilyaanin konusunda bir uygulama var . onu yukleyip ilk iki secenegi aktif ediyorsun. ses tuslari ile uyanma aktif oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumber ve coldblue hocalarim. wpa dosyasi sanirim olmus. aksam 6 dan beri. uyanma modundan cikinca bile bagli iken veri alisverisi yapmama sorunu olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

forumber ve coldblue hocalarim. wpa dosyasi sanirim olmus. aksam 6 dan beri. uyanma modundan cikinca bile bagli iken veri alisverisi yapmama sorunu olmadi.

hocam bu is nasil oluyo tam anlamadim

• quote:

quote:

Hocam gözünü sevim şu volume keys wakeup işini nasıl açacağız bir yol göster çok sıkıntı oluyor inan.

Hocam xda da ilyaanin konusunda bir uygulama var . onu yukleyip ilk iki secenegi aktif ediyorsun. ses tuslari ile uyanma aktif oluyor

CWM den Kurmaya çalışınca aborted diyerek kesiyor kurulumu hocam

• Selam arkadaşlar,

İlk çıktığı günden beri xda'deki ilyaaa romu kullanıyordum.Yorumlar olumlu.Şimdi deneyeceğim.
    Yalnız şu wifi sorunu için düzenlenmiş bi qcom.cfg.ini dosyası vardı.Benim modem Airties ve acaip işe yarıyor.Kopma ve bağlı gözüküp veri alışverişini kesme olayını kesin olarak çözüyor.
    Forumber,wpa_supplicant'la hiç oynamadan bu .ini dosyası bende kesin işe yaradı.Yapan arkadaş içindeki gDynamicPSPollvalue'yu uncomment edip,gEnableLogp'yi deaktive etmişti.Şarjı da kesinlikle etkilemiyor.

Aşağıya linki eklerim,oradan çekersiniz.Herkes olumlu yorum bildirirse ilgili arkadaş baz romun içine ekler.Zip dosyası değil,cwm'den değil,kendiniz copy-paste yapacaksınız.
    Yapılması gereken aşağıdaki linkteki dosyayı root explorer aracılığıyla system-etc-firmware-wlan içine yapıştırıp eskisiyle değiştirmeniz.Güncelledikten sonra izinleri değiştirmeyi unutmayın.

https://copy.com/Gr7CMYJPZFZJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream4 -- 6 Haziran 2013; 4:56:20 >

• Yapan arkadaşın eline sağlık.İlyaa'nın v12'sinden çok daha hızlı ve akıcı buldum.
    Bilen arkadaşlar vardır da bilmeyenler için daha çok ram ve pil isteyenler marketten Greenify uygulamasını mutlaka kullanın.
    Bildirimlerine ihtiyaç duymadığınız uygulamaları uyutmaya yarıyor.Arka planda asılı kalıp ram ve batarya işgalini engelliyor.İstediğiniz zaman da açıp uygulamayı kullanabilirsiniz.Sadece whatsapp ve çalar saat gibi mesajlarına ve bildirimlerine ihtiyaç duyduğunuz uygulamaları Greenify etmeyin;yoksa bildirim alamazsınız.

Ben ilyaa'nın v12'sinin üstüne sadece wipe cache ve dalvik yaparak kurduğum için romu ses tuşlarıyla uyandırma çalışıyor.Özelliğe acil ihtiyacı olanlar için bi çözüm yolu olabilir.

Hayırlı günler.
  • Hocam o apk dosyası. Yani normal uygulama kurar gibi yükleyeceksin
  • Konunun yurkarılarında forumber hocam wpa dosyası eklemişti.

Yukarılara doğru bakarsan nasıl işlem yapılacağı orda anlatılıyor. Kısaca eski dosyanın üzerine yenisini kopyalayacaksın ama yeni dosyanın da izinlerini eskisi gibi yapman gerekiyor.. Yada romun zip dosyasına atıp. Tüm wipeleri yapıp romu sıfırdan kuracaksın..
  • quote:

Hocam o apk dosyası. Yani normal uygulama kurar gibi yükleyeceksin

Ben nereden bulduysam zip li birşey bulmuşum onu kurmaya çalışıyorum tekrar konuya baktım evet gerçekten de apk dosyasıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream4

Selam arkadaşlar,

İlk çıktığı günden beri xda'deki ilyaaa romu kullanıyordum.Yorumlar olumlu.Şimdi deneyeceğim.
    Yalnız şu wifi sorunu için düzenlenmiş bi qcom.cfg.ini dosyası vardı.Benim modem Airties ve acaip işe yarıyor.Kopma ve bağlı gözüküp veri alışverişini kesme olayını kesin olarak çözüyor.
    Forumber,wpa_supplicant'la hiç oynamadan bu .ini dosyası bende kesin işe yaradı.Yapan arkadaş içindeki gDynamicPSPollvalue'yu uncomment edip,gEnableLogp'yi deaktive etmişti.Şarjı da kesinlikle etkilemiyor.

Aşağıya linki eklerim,oradan çekersiniz.Herkes olumlu yorum bildirirse ilgili arkadaş baz romun içine ekler.Zip dosyası değil,cwm'den değil,kendiniz copy-paste yapacaksınız.
    Yapılması gereken aşağıdaki linkteki dosyayı root explorer aracılığıyla system-etc-firmware-wlan içine yapıştırıp eskisiyle değiştirmeniz.Güncelledikten sonra izinleri değiştirmeyi unutmayın.

Bir hayırsever yapılmısını yükleyiverse birde
    ram ve oyun performansı nasıl acaba v12 de oyun çok kasıyor ramda 30-50civarı geziyor.

• quote:

quote:

Hocam o apk dosyası. Yani normal uygulama kurar gibi yükleyeceksin

Ben nereden bulduysam zip li birşey bulmuşum onu kurmaya çalışıyorum tekrar konuya baktım evet gerçekten de apk dosyasıymış

• quote:

Konunun yurkarılarında forumber hocam wpa dosyası eklemişti.

Yukarılara doğru bakarsan nasıl işlem yapılacağı orda anlatılıyor. Kısaca eski dosyanın üzerine yenisini kopyalayacaksın ama yeni dosyanın da izinlerini eskisi gibi yapman gerekiyor.. Yada romun zip dosyasına atıp. Tüm wipeleri yapıp romu sıfırdan kuracaksın..

linke tikladigim zaman kodlar cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 6 Haziran 2013; 13:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Freedom-

quote:

Sağa klikleyi farklı kaydeti seçmen gerekiyor o zaman.

eğer dosyayının uzantısını da txt olarak kaydederse. .txt kısmınıda silmelisin hocam..

• quote:

quote:

quote:

Sağa klikleyi farklı kaydeti seçmen gerekiyor o zaman.

eğer dosyayının uzantısını da txt olarak kaydederse. .txt kısmınıda silmelisin hocam..

mobil olunca sağ klik diyede bisey olmuyor hocam neyse ben biyerden pc bulup yaparim artik yardiminiz icin tesekkurler

• quote:

mobil olunca sağ klik diyede bisey olmuyor hocam neyse ben biyerden pc bulup yaparim artik yardiminiz icin tesekkurler

Hocam buyur mediafire attım

http://www.mediafire.com/?8txqsez3z33icjd

• quote:

quote:

hocam gapps paketi inmiyor onuda yüklermisinz

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

quote:

quote:

hocam gapps paketi inmiyor onuda yüklermisinz

Eğer başka bir paketten bahsediyorsanız onu bilmiyorum ama biraz yukarılarda bir mesaja eklediğim mediafire paketi aktif görünüyor.

http://www.mediafire.com/download/nt6cusf6b6g3e0h/gapps-jb-20130301-signed.zip

• quote:

quote:

ALLAH razı olsun hocam .bin i sileyimmi yoksa normal atayimmi cunku normalinkinde .bin yazmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dream4

Selam arkadaşlar,

Hocam forumber hocamın verdiği wpa_supplicant dosyasıyla senin verdiğin arasında ne fark var ?

• quote:

ALLAH razı olsun hocam .bin i sileyimmi yoksa normal atayimmi cunku normalinkinde .bin yazmiyor

Cenab-ı ALLAH cümlemizden razı olsun hocam.

Evet uzantısını silmen gerekiyor. Hiç bir uzantı olmayacak. (Browser' ler nedense kendilerine göre bir kulp bulup uzantı ekliyorlar. PC de txt ve html eklemişti )

Daha sonra izinlerini de yukarıda belirttiğim şekilde ayarlaman gerekiyor.

Diğer dosyayı da komple silme istersen.
    Adını değiştir. Sorun olursa ona geri dönersin..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.