Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

arkadaşlar ses tuşlarıyla uyanmanın bi yöntemi varmıdır

birde search tuşuna power tuşu işklevini atayamadım normal yoları izledim ama başka ne yapmam gerek acaba

217 yazan yern karşışı zatem power yazıyor

edit : ses tuşu ile uyanmayı buldum ama search tuşuna power tuşu işlevini atayamıorum

Birazdan upload edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227
    search tuşuna power tuşu işlevini atayamıorum

Cwm'den bunu kurun:

http://www.mediafire.com/?n96a4nm26b18v5n

Orjinal ayarlar:

http://www.mediafire.com/?jiat336siqf52ql

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 8 Ağustos 2012; 9:31:17 >

• Bildirim çubuğundaki kısayolların yerleri değişebiliyor mu?
    Bir de bildirim çubuğunu aşağı çektiğimizde direk kısayollar geliyor mu?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

Bildirim çubuğundaki kısayolların yerleri değişebiliyor mu?
    Bir de bildirim çubuğunu aşağı çektiğimizde direk kısayollar geliyor mu?
    Teşekkürler

Yerleri degistirilmiyor.v3 de degisiyor
    V2 de ilk once bildirim menusu geliyor saga kaydirarak kisayollari goruntuleyebilrsiniz. V3 de direk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 7 Ağustos 2012; 21:41:56 >
  • emeğine sağlık kardeşim, rom beni dene dene diye haykırıyor sanki deneyip bilgi verecem..

V2 daha iyi demişsin, onu kurayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 7 Ağustos 2012; 22:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

emeğine sağlık kardeşim, rom beni dene dene diye haykırıyor sanki deneyip bilgi verecem..

V2 daha iyi demişsin, onu kurayım..

Geri bildirimlerini bekliyorum

• Final V2 üstüne mi atmel fix kuruluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Final V2 üstüne mi atmel fix kuruluyor?

dediğini pek anlamadım ama her iki roma da atmel fix kurabilirsiniz.Yalnız kurmadan önce işlemci governorunu ondemand olarak ayarlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

dediğini pek anlamadım ama her iki roma da atmel fix kurabilirsiniz.Yalnız kurmadan önce işlemci governorunu ondemand olarak ayarlayın

Telefon servisteydi benim yeni geldi. Rom işlerinden uzak kaldım bir aydır ondan sordum dostum. Çünkü ekran çok hassas. Senin romunu ilk defa kullanacağım. İşlemci governorunu nereden ayarlıyoruz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Telefon servisteydi benim yeni geldi. Rom işlerinden uzak kaldım bir aydır ondan sordum dostum. Çünkü ekran çok hassas. Senin romunu ilk defa kullanacağım. İşlemci governorunu nereden ayarlıyoruz?

V2 için ayarlar-cyanogen mod setting-Performans-işlemci ayarları
    v3 için settings-devolopment-cpu overclock

• Deneyen yok mu arkadaşlar

• V2. yi yükledim.

Rom için teşekkürler.

İlk izlenimlerim iyi. Sorun vb çıkarsa geri bildirim yaparım.
  • v2 rom görsellik olarak çok hoşuma gitmesine rağmen bende şarz sorunu oluştu malesef :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay196

v2 rom görsellik olarak çok hoşuma gitmesine rağmen bende şarz sorunu oluştu malesef :((

Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?

• Şarz hiç dayanmıyor 4-5 saat gibi bir sürede tamamen bitiyor. en ufak bir kurcalamada % 10-20 azalıyor . cm7 de aynı sıkıntıları yaşamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay196

Şarz hiç dayanmıyor 4-5 saat gibi bir sürede tamamen bitiyor. en ufak bir kurcalamada % 10-20 azalıyor . cm7 de aynı sıkıntıları yaşamıyorum...

Nasıl olur bende gayet iyi gidiyor. Dün şarj %45 iken 3g ve internet açıkken bir filmi izleyebildim

• o zaman benim kendime yeni bir pil almam lazım :((
  • arkadaşlar bende mesaj geldiğinde flaş ışığı yanıyor ilk defa böyle bişey görüyorum , şaşırdım doğrusu,rom çok güzel 2 gündür bunu kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

arkadaşlar bende mesaj geldiğinde flaş ışığı yanıyor ilk defa böyle bişey görüyorum , şaşırdım doğrusu,rom çok güzel 2 gündür bunu kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım..

Hangi versiyonu kullanıyorsun? Ben v2 deyim hiç böylebir sorunla karsilasmadim

• First-Class ROM_v2_FE rom un adı bu.bana kalırsa bir sorun değil biyerlerden bunu ayarlamış olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.