Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enkog

First-Class ROM_v2_FE rom un adı bu.bana kalırsa bir sorun değil biyerlerden bunu ayarlamış olabilirim.

kurdugunuz bazi programlardan olabilir bana kalirsa appsaver ile uygulamalarinizin yedegini alin daha sonra temiz bir kurulum yapin sd karti bilgisayardan bicimlendirerek felan birde tum wipeler ve format system de yapin kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba bence dzo 4,1 yüklü bunu bi denemek istiyorum ancak anlamadığım bir iki nokta var.

#Rom yüklendikten sonra spare parts'dan
    -window animations-fast
    -transition animations-fast olarak ayarlayın.

denmiş ya bu ne demek oluyo nerden yapılıyo spare parts neresi tam olarak yarı yolda kalmim ilk kez duydum.

Atmel Fix kurmadan Önce İşlemci governorunu ondemand olarak ayarlayınız denmiş bunu nerden ayarlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halusinojen

meraba bence dzo 4,1 yüklü bunu bi denemek istiyorum ancak anlamadığım bir iki nokta var.

#Rom yüklendikten sonra spare parts'dan
    -window animations-fast
    -transition animations-fast olarak ayarlayın.

denmiş ya bu ne demek oluyo nerden yapılıyo spare parts neresi tam olarak yarı yolda kalmim ilk kez duydum.

Atmel Fix kurmadan Önce İşlemci governorunu ondemand olarak ayarlayınız denmiş bunu nerden ayarlıyoruz?

Spare parts bir uygulama ekran geçişleri arasındaki hızı ayarlıyorsunuz.Spare parts uygulamasını açıyorsunuz gelen menüden;
    -window animations-fast
    -transition animations-fast

olarak ayarlıyorsunuz.Basit bir işlem

Atmel fix kurmadan önce işlemci governorunu şu yolları izleyerek değiştirebilirsiniz

First-Class ROM V2 Final Edition için ayarlar-cyanogen mod setting-Performans-işlemci ayarları
    First-Class ROM V3 Final Edition için settings-devolopment-cpu overclock

Bu kadar

• kolaymış ya bende gözümde büyütmüşüm ok ben bi kurim çok teşekkür ettim. hızlı cevap için.
  • Geri bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • Gps i çalıştıramadım. Deneyip te çalıştıran varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Gps i çalıştıramadım. Deneyip te çalıştıran varmı

Çalışıyor.telefonu yeniden başlat

• quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Yeniden başlattıktan sonra tekrar denemiştim. Yine çalışmamıştı.
    Zayıfta olsa hiç sinyal bulamıyor. Sanki GPS kapalı gibi.

Telefonda yüklü olan uygulamalardan bir sorun çıkmış olabilir belkide.
  • quote:

quote:

quote:

Yeniden başlattıktan sonra tekrar denemiştim. Yine çalışmamıştı.
    Zayıfta olsa hiç sinyal bulamıyor. Sanki GPS kapalı gibi.

Telefonda yüklü olan uygulamalardan bir sorun çıkmış olabilir belkide.

Ben igo programını kullanıyorum 5-10 sn de buluyor.

• Balkonda 5 sn de buluyor
    evin içinde 20-25 sn sürüyor bulması

• quote:

Ben igo programını kullanıyorum 5-10 sn de buluyor.

Gps durum programı var. Ayrıntılı olarak uyduları vb gösteriyor.
    Onunla bakıyorum hiç bir uydu yakalamıyor. Sygic' de de uyduların gösterildiği yere bakıyorum orda da hiç uydu yok.
    İgo da da sinyal bekleniyor gibisinden mesaj çıkıyor.

Yani GPS açık olmasına rağmen kapalı gibi görünüyor.

Yükleme sırasında bir sorun oluşmuş olabilir yada benim sonradan yükledğim bir program sorun çıkartmış olabilir.

Bir ara yeniden yükleme yapıp denerim :)
  • quote:

Sanırım dediğn program bu bende bir test yaptım :Diğeri de İgo programı Sıfır hata

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 11 Ağustos 2012; 15:20:14 >

• quote:

quote:

Sanırım dediğn program bu bende bir test yaptım :

Yok bende farklı bir program var.. Ama sonuçta yaptıkları işler aynıdır.
  • harika bir rom arkadaşım eline sağlık stabilite mükemmel görsellik harika yalnız bir sorum olacak x5 settings den cpu hızını 800 e çıkarıyorum bir süre sonra tekrar kendi kendine 368 e düşüyor bunu nasıl 800 mhz de tuta bilirim
  • First-Class ROM V2 Final Edition yüklemiş biri olarak yorumlarımı yazim dedim; öncelikle üst düzey kullanıcı değilim belirtim daha önce sadece dzonun ics sini kullandım bunu da belirtim.

ics ile kıyaslamak doğrumu bilmiyorum ama yapabileceğim tek kıyas bu. telefonda ciddi anlamda performans artışı var ben bile anlıyosam kesin iki katına yakındır =)
    çok daha akıcı, oyunlar bile nerdeyse daha akıcı. ics kadar ısınmasada yine ısınma olayı devam ediyo. ama ics daha çok ısınıyodu. görüşmedeki giden sesi ayarlayabiliyorum ancak gelen ses seviyesini bi türlü ayarlayamadım benim beceriksizliğim olabilir. extra temaları yükledim ancak yinede mesajlardaki baloncuk olayını kaldıramadım ki hiç sevmiyorum ve arama ekranı teması nı beğenmedim değiştirsem de renkler değişmekte sadece, icsde çok daha sade ve basit. yine gelen cevapsız çağrıların hangi üllkeden arandığını göstermiyor alışmıştım buna baya. müzik sesinde ve resimde ciddi anlamda kaliteli artışı var.
    programları yüklemek bile çok hızlı yani her an farkediliyo performans artışı. tuş kilidi ekranı ve bir çok ince ayarı olması güzel yanı. şarj sorunu olmuş arkdaşların ancak bende sorundan ziyade yarar var dün gece yükledim romu bu saate kadar kablosuz ful açık oyun oynadım birsürü program yükledim rom kurcaladım normalde çok tan bitmesi gerekirdi ancak hala yüzde 46 da ciddi anlamda şarjda iyileşme var.

özet olarak söylersem ics ile kıyaslamak doğru değil görsellik babında ancak icsden önceki sürümden keisnlikle çok daha iyi, icsden de performans olarka kesinlikle iyi. bu romu yapanın eline sağlık cidden ben genel olarak çok beğendim sevmediğim yanları olsada.
    ics üzerine bu romu yapsanız tadından yenmez.

bu arada sensörler ekran dokunmatiği gps wlan gibi hiç bir fonksiyonda sorun yok telefon kitlenmedi takılmadı ağarlaşmadı yaklaşık 20 uygulama kurulu bi süre kullanıp tekrar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halusinojen -- 11 Ağustos 2012; 15:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b3k1rrr

harika bir rom arkadaşım eline sağlık stabilite mükemmel görsellik harika yalnız bir sorum olacak x5 settings den cpu hızını 800 e çıkarıyorum bir süre sonra tekrar kendi kendine 368 e düşüyor bunu nasıl 800 mhz de tuta bilirim

Alt sınır hızını mı 800'e çıkarıyorsun?Eğer işlemci ayarlarının kaydedilmesini istiyorsan şu yolu izle:

Ayarlar-CyanogenMod Settings-Performans-Cpu Settings aşağıdaki resimdeki gibi ayarla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b3k1rrr

harika bir rom arkadaşım eline sağlık stabilite mükemmel görsellik harika yalnız bir sorum olacak x5 settings den cpu hızını 800 e çıkarıyorum bir süre sonra tekrar kendi kendine 368 e düşüyor bunu nasıl 800 mhz de tuta bilirim

Alt sınır hızını mı 800'e çıkarıyorsun?Eğer işlemci ayarlarının kaydedilmesini istiyorsan şu yolu izle:

Ayarlar-CyanogenMod Settings-Performans-Cpu Settings aşağıdaki resimdeki gibi ayarla

teşekkürler hallettim söylediğin yolla şunuda eklemek istiyorum pil tüketimi harika

• Bend kurdum. Yorumlarimi yazarim.

• kafam karıştı.

http://www.mfunz.com/download/index.html sayfasındaki u8800 v1.10.421 .35 kernel.
    bu sayfadan portlandıysa niye
    v2 için
    #.32 kernel MokeeOS'ın .35 kernele uyarlanmış Versiyonu. denildi.

v3 için
    #First-Class ROM v2 Final Edition üzerine inşa edildi. (yani v2 .32 kernel MokeeOS'ın .35 kernele uyarlanmış Versiyonu üzerine inşa edildi)
    #Son sürüm MokeeOS sistemi. (yani v1.10.421 .35 kernel)

hangisi orjinal portlu, hangisi .32 kernel mokeeosun .35 kernele uyarlanmış anlamadım.
  • http://www.mfunz.com/download/index.html sayfasındaki u8800 v1.10.421 .35 kerneli indirip kurulumu yaptım gerçekten akıcılığı çok güzel. @CrOaTaN üstadın portladığını yeni gördüm. ama 32 kernel MokeeOS'ın .35 kernele uyarlanmış Versiyonu deyince takıldım hangisi 32 kernel üzerine 35 kernele uyarlandı. bu linkte 32 kernel diye yazı göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.