Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: ghott

Peki bu ses tuşlarıyla uyanmayı v2 de nereden yapıyoruz? pek cynogen kullanmadımda hiç bilmiyorum ayarları nerden :D

ayarlar-cyanogenmod settings-tuşlar kısmından yapabilirsiniz

v2 de flashlight çalışmıyor sanırım kısayollardaki :) pek kullanamadım şimdilik ancak v2 güzel görünüyor. birde v3 kurucam onada şöyle göz ucuyla bir bakayım. Daha sonra birinde karar kılıp bikaç gün denerim :) Senin tavsiyen v2 olacak sanırım :) Birde yeni çalışman varmı onuda öğrenebilir miyim :)

• quote:

quote:

quote:

Peki bu ses tuşlarıyla uyanmayı v2 de nereden yapıyoruz? pek cynogen kullanmadımda hiç bilmiyorum ayarları nerden :D

v2 de flashlight çalışmıyor sanırım kısayollardaki :) pek kullanamadım şimdilik ancak v2 güzel görünüyor. birde v3 kurucam onada şöyle göz ucuyla bir bakayım. Daha sonra birinde karar kılıp bikaç gün denerim :) Senin tavsiyen v2 olacak sanırım :) Birde yeni çalışman varmı onuda öğrenebilir miyim :)

Flaş kisayolu calismiyor maalesef
    Su an için yeni bir calismam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Flaş kisayolu calismiyor maalesef
    Su an için yeni bir calismam yok

v3 ün görünümü oldukça hoş. Menülerin simgelerin caller ın falan görünümleri güzel baya. Bunlar tema ilemi değişiyor mesela v3 deki bu görünümü v2 ye atabilirmiyim. Senin verdiğin görsel paket yanında birde bu caller falan olursa görünüm daha hoş olabilir v2 de.
    Kararımı v2 yi denemekten yana verdim şöyle bayrama kadar bi kullanayım :)

• quote:

Search tuşu için verdiğin eklentiyi cwm den kuruyorum ancak çalışmıyor. Sorun bendemi eklentidemi acaba? Root explorerdan kontrol ediyorum 217 nin yanında power yazıyor ancak kilitlenmiyor. v2 yi yeni kurdum üzerine verdiğin görsel paketi kurdum sonrada cwmden search tuşu eklentisini kurdum ancak sonuç negatif. Yardımcı olabilirmisin bu konuda. Birde 5.5.0.4 kullanıyorum blefish'in değil dzo'nundu sanırım bundan kaynaklı olabilir mi?
    Not: Romun kurulumunuda aynı cwm den yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiTTiR -- 13 Ağustos 2012; 22:47:57 >
  • quote:

quote:

Search tuşu için verdiğin eklentiyi cwm den kuruyorum ancak çalışmıyor. Sorun bendemi eklentidemi acaba? Root explorerdan kontrol ediyorum 217 nin yanında power yazıyor ancak kilitlenmiyor. v2 yi yeni kurdum üzerine verdiğin görsel paketi kurdum sonrada cwmden search tuşu eklentisini kurdum ancak sonuç negatif. Yardımcı olabilirmisin bu konuda. Birde 5.5.0.4 kullanıyorum blefish'in değil dzo'nundu sanırım bundan kaynaklı olabilir mi?

Çalışması lazım deneyip koymuştum bir kez daha yükle

Edit:birkez daha denedim calismadi artık yarın hallederim.iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 13 Ağustos 2012; 23:08:22 >

• quote:

quote:

quote:

Çalışması lazım deneyip koymuştum bir kez daha yükle

Edit:birkez daha denedim calismadi artık yarın hallederim.iyi geceler

Teşekkürler. Yarın bekliyorum paketi o zaman, iyi geceler :)

• Yukarda bir sorum vardı.Sanırım görmediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Elinize,emeğinize sağlık.Görsellik olarak çok beğendim.Miui den ziyade CM7 tercih ediyorum.İlk kurduğumda home tuşu çalışmamıştı ama ikinci kurulumu yükleme adımlarındakileri aynen yaptım ve sorunsuz bir kurulum oldu.Tabi kendi tecihime göre bazı apk ları sildim ve ekledim.Benim kullanım açısından sıkıntı yaratmasa da phone uygulaması sanki biraz geç geliyor gibi geldi.Ne dersiniz?

Kusura bakmayın görmedim sorunuzu.
    phone uygulaması gayet iyi çalışıyor.spare partsdan animasyonlari fast olarak ayarlayın

• quote:

quote:

Elinize,emeğinize sağlık.Görsellik olarak çok beğendim.Miui den ziyade CM7 tercih ediyorum.İlk kurduğumda home tuşu çalışmamıştı ama ikinci kurulumu yükleme adımlarındakileri aynen yaptım ve sorunsuz bir kurulum oldu.Tabi kendi tecihime göre bazı apk ları sildim ve ekledim.Benim kullanım açısından sıkıntı yaratmasa da phone uygulaması sanki biraz geç geliyor gibi geldi.Ne dersiniz?

phone uygulaması gayet iyi çalışıyor.spare partsdan animasyonlari fast olarak ayarlayın

Bende de phone uygulaması geç geliyor.
    Ayrıca yeni çalışmam yok demişsin, bu phone uygulamasındaki harflerin gözükmemesi sorununu çözemeyeceğiz anlamına mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cencel

quote:

quote:

Ayrıca yeni çalışmam yok demişsin, bu phone uygulamasındaki harflerin gözükmemesi sorununu çözemeyeceğiz anlamına mı geliyor?

Nasıl geç geliyor anlamadım yani çok uzun süre mi bekliyorsunuz?
    Yeni çalışmam yok derken rom çalışmam yok demek istedim.
    Phone uygulamasında bir sorun yok harfler zaten gözükmüyordu ben türkçeleştirirken yanlış çevirmişim

• quote:

Teşekkürler. Yarın bekliyorum paketi o zaman, iyi geceler :)

Buyrun:

Search ile kilit:
    http://www.mediafire.com/?244b1os7qa6wxvq

Normal kilit:
    http://www.mediafire.com/?0lflzb1f3wuxeqe

• quote:

Orijinalden alıntı: cencel

quote:

quote:

Croatan arkadaşım, çok güzel bir rom yapmışsın, iki gündür kullanıyorum (V2 ingilizce) , gayet güzel ellerine sağlık, teşekkürler. Rom arayışı içinde olan arkadaşlara tavsiye ederim...
    Ufak bir sorunum var, yukarıdaki arkadaşın bahsettiği phone uygulamasının geç açılması benim de dikkatimi çekti, uygulamanın açılması 3, 4 saniyeyi bulabiliyor...
    Bir de, daha önce başka romlarda bağlanabildigim bir modeme bu romla bağlanamadım,wifix de kurdum ama olmadı...

Bunlar cozulebilecek sorunlar, rom genel olarak zevkli bir kullanım sunuyor, şarjı da oldukça iyi gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 14 Ağustos 2012; 12:45:59 >

• Phone uygulamasının açılması bende normal sürede. Henüz fazla program kurmadım tabi ama geç geldiğinide görmedim hiç açıkçası.
    Eklenti içinde teşekkütler :)
  • rom şu ana kadar hiç sorunsuz ilk yüklememde gps e zor bağlanıyordu şimdi tekrar temiz bi kurulum yaptım evin içinden bile bağlanıyor
  • Orijinalden alıntı: teacher055

Croatan arkadaşım, çok güzel bir rom yapmışsın, iki gündür kullanıyorum (V2 ingilizce) , gayet güzel ellerine sağlık, teşekkürler. Rom arayışı içinde olan arkadaşlara tavsiye ederim...
    Ufak bir sorunum var, yukarıdaki arkadaşın bahsettiği phone uygulamasının geç açılması benim de dikkatimi çekti, uygulamanın açılması 3, 4 saniyeyi bulabiliyor...
    Bir de, daha önce başka romlarda bağlanabildigim bir modeme bu romla bağlanamadım,wifix de kurdum ama olmadı...

Bunlar cozulebilecek sorunlar, rom genel olarak zevkli bir kullanım sunuyor, şarjı da oldukça iyi gidiyor...

Wifi için şu adımları dener misin?

Root Explorer 'a girin

system> etc> firmware> wlan klasörüne girin

Sağ üstteki R/W butonuna tıklayın(R/O olacak)

qcom_cfg.ini dosyasına basılı tutup open in text editor seçin

gEnableBmps=1 olan satırı gEnableBmps=0 olarak değiştirin

save&exit yapın telefonu yeniden başlatın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 15 Ağustos 2012; 10:41:19 >

• merhaba arkadaslar ben bu romu yukledim v2sini.. Şimdi şöyle ki rom cok guzel hiz sade goruntusu ile kullanimi hos bir telefonum oldu simdi birincisi soyle bir sorunum sarjim az gidiyor kalibrasyonu telden yaptim cok biraey degistigini düşünmüyorum. 2. su telefon inanilmaz ısınıyor alt tarafi özelllikle.. islemci hizindan dolayi mi dusureyim mi hizini ne yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: samkrt

merhaba arkadaslar ben bu romu yukledim v2sini.. Şimdi şöyle ki rom cok guzel hiz sade goruntusu ile kullanimi hos bir telefonum oldu simdi birincisi soyle bir sorunum sarjim az gidiyor kalibrasyonu telden yaptim cok biraey degistigini düşünmüyorum. 2. su telefon inanilmaz ısınıyor alt tarafi özelllikle.. islemci hizindan dolayi mi dusureyim mi hizini ne yapayım

Kalibrasyondan sonra bataryanın kendine gelmesi bir haftayi bulabilir
    Işlemciyi hangi hızda calistiriyorsun?
    1 ghz öneririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samkrt

merhaba arkadaslar ben bu romu yukledim v2sini.. Şimdi şöyle ki rom cok guzel hiz sade goruntusu ile kullanimi hos bir telefonum oldu simdi birincisi soyle bir sorunum sarjim az gidiyor kalibrasyonu telden yaptim cok biraey degistigini düşünmüyorum. 2. su telefon inanilmaz ısınıyor alt tarafi özelllikle.. islemci hizindan dolayi mi dusureyim mi hizini ne yapayım

Kalibrasyondan sonra bataryanın kendine gelmesi bir haftayi bulabilir
    Işlemciyi hangi hızda calistiriyorsun?
    1 ghz öneririm

baktim orjinalinde kullanıyorum iste o da 1.2 ghz gordum max da.. 1 ghz a indireyim acaba??

• Indir dostum

• Orijinalden alıntı: CrOaTaN

Orijinalden alıntı: teacher055

Wifi için şu adımları dener misin?

Root Explorer 'a girin

system> etc> firmware> wlan klasörüne girin

Sağ üstteki R/W butonuna tıklayın(R/O olacak)

qcom_cfg.ini dosyasına basılı tutup open in text editor seçin

gEnableBmps=1 olan satırı gEnableBmps=0 olarak değiştirin

save&exit yapın telefonu yeniden başlatın..

İlgin için teşekkürler, hatanın kullandığım web tarayıcıdan kaynaklandığını yeni farkedebildim. Opera Mini kullanıyordum ve wifi bağlanmasına rağmen internete giremiyordu, romun sonra kendi web tarayıcısını denedim, sorunsuz bir şekilde nete girdi. Opera Mini yi kaldırıp tekrar kurdum ve o da bağlandı, sorun çözüldü, romda sorun yok , hata bendeymiş ... Teşekkürler...

Yalnız phone, contacts uygulamaları dikkat çekici bir şekilde geç açılıyor, bu konuda bir önerin var mı CrOaTaN?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.