Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

croatan romunu deneyeceğim ama miui gorunumlu olani hangisi oluyor bulamadim?

her ikiside olur ama sen v2 FE'yi indir ilk sayfada anlattım nasıl miui görünümü yapılacağını

v3 FE Nasil?

Görünümü bence güzel değil tabi sen bilirsin ikisini de yükle sen seç

• quote:

Orijinalden alıntı: aek42

Konuşma sesi için verilen paketi denedikten sonra sonucu yazabilirsen sevinirim :))
  • Merhabalar, kurulumu aynen izah ettiğiniz şekilde yaptım. Telefon ilk açılışta huawei logosundan sonra gelen animasyonu oldukça yavaş bir biçimde takılarak ve yarıda keserek tekrar tekrar gösteriyor. Telefonda bundan başka hiçbir tepkime yok. Açamıyorum. Animasyon ekranında takılı kalıyor. Uzunca bir süre oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yeni imzamız çıktı!.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/58/f8/aa/58f8aa69336a8801e885f8345b02096d.png[/image] 
    [b][color=#FF0000]
    Huawei IDEOS X5[/color][link=http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55596662]
    3.8' 800x480 Kapasitif | Çoklu Dokunmatik | Android 2.3 | 5 MP | 720p | LED Flash | Otomatik Odaklanma
    [/b][/link][/center]

• quote:

Orijinalden alıntı: depresyonist

Merhabalar, kurulumu aynen izah ettiğiniz şekilde yaptım. Telefon ilk açılışta huawei logosundan sonra gelen animasyonu oldukça yavaş bir biçimde takılarak ve yarıda keserek tekrar tekrar gösteriyor. Telefonda bundan başka hiçbir tepkime yok. Açamıyorum. Animasyon ekranında takılı kalıyor. Uzunca bir süre oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Romu birkez daha yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar, kurulumu aynen izah ettiğiniz şekilde yaptım. Telefon ilk açılışta huawei logosundan sonra gelen animasyonu oldukça yavaş bir biçimde takılarak ve yarıda keserek tekrar tekrar gösteriyor. Telefonda bundan başka hiçbir tepkime yok. Açamıyorum. Animasyon ekranında takılı kalıyor. Uzunca bir süre oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.

benimde ilk yüklemede aynısı oldu tekrar yükleyince romu düzeldi
  • Teşekkür ederim. Wipe Cache yapınca düzeldi.
  • quote:

Recovery menüye girin,wipe data factory set e tıklayın,çıkan soruya evet deyin. İşlem bittikten sonra reboot system now a tıklayın. En geç 5 dakika sonra açılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Recovery menüye girin,wipe data factory set e tıklayın,çıkan soruya evet deyin. İşlem bittikten sonra reboot system now a tıklayın. En geç 5 dakika sonra açılması lazım.

Teşekkür ederim. Problemi hallettim.
  • Arkadaşlar rom gerçekten çok iyi. Hazırlayana saygılarımı iletirim. Bu arada son bir sorum daha olacak, dahili hafızayı sdcard olarak nasıl gösterebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghott

quote:

Konuşma sesi için verilen paketi denedikten sonra sonucu yazabilirsen sevinirim :))

paketi daha yeni indirdim öğleden sonra denerim inşallah düzelir
  • Daha önce de bahsetmiştim arkadaşlar, Rom genel olarak çok güzel, hoş bir kullanımı var. Şarjı oldukça iyi. Ben V2 İngilizce olarak kullanıyorum, Türkçe paket ve atmel fix'i kurmadım. SmartassV2-1024 MHZ de kullanıyorum. Sadece bir iki problem yaşıyorum, ve belki de bunlar benim bir hatamdan kaynaklanıyor olabilir:
    - Phone ve Contacts daha önce kullandığım romlara göre biraz geç açılıyor.
    - Çağrı geldiğinde ekran bazen tepki vermiyor, power tuşuyla ekranı karartıp tekrar açınca cevap verebiliyorum.
    - Yine çağrı geldiğinde, çağrı ayarlarındaki telefonu çevirince zil sesinin susması ile ilgili iki ayar da aktif olmamasına rağmen zil sesi kesiliyor, bunlar telefon cepdeyken oluyor genelde ve bazı çağrıları kaçırmaya neden olabiliyor.

Bunlar çok büyük sorunlar değil ve Croatan'ın yada buradaki diğer rom uzmanlarının ileride bunlarla ilgili bir çözüm bulabileceğini düşünüyorum. Croatan'a tekrar rom için teşekkürler...

• quote:

quote:

çok iyi olur . gerçekten sıkıntı konuştuğumun karşı taraftan anlaşılmaması.

Şunu bir dener misin?(Cwm'den direk yükle wipe yapma)

http://www.mediafire.com/?9n4wispi8wc6kba

yada

http://www.mediafire.com/?3eeqimwlmt8hxfv

(Elite Rom X1'den alınmadır.TerraMino'ya teşekkürler.)

ses sıkıntısı olanlar paketi indirsinler gerçekten işe yarıyor...

• benimde bir sorunum var gps çok güzel bağlanıyor ama bazende hiç birşey görmüyor igo ile teli restart yapınca düzeliyor
  • quote:

quote:

quote:

çok iyi olur . gerçekten sıkıntı konuştuğumun karşı taraftan anlaşılmaması.

Şunu bir dener misin?(Cwm'den direk yükle wipe yapma)

http://www.mediafire.com/?9n4wispi8wc6kba

yada

http://www.mediafire.com/?3eeqimwlmt8hxfv

(Elite Rom X1'den alınmadır.TerraMino'ya teşekkürler.)

ses sıkıntısı olanlar paketi indirsinler gerçekten işe yarıyor...

Lewaos da çalışır mı? Bir de ilk linki mi ikinci linki mi yükleyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Daha önce de bahsetmiştim arkadaşlar, Rom genel olarak çok güzel, hoş bir kullanımı var. Şarjı oldukça iyi. Ben V2 İngilizce olarak kullanıyorum, Türkçe paket ve atmel fix'i kurmadım. SmartassV2-1024 MHZ de kullanıyorum. Sadece bir iki problem yaşıyorum, ve belki de bunlar benim bir hatamdan kaynaklanıyor olabilir:
    - Phone ve Contacts daha önce kullandığım romlara göre biraz geç açılıyor.
    - Çağrı geldiğinde ekran bazen tepki vermiyor, power tuşuyla ekranı karartıp tekrar açınca cevap verebiliyorum.
    - Yine çağrı geldiğinde, çağrı ayarlarındaki telefonu çevirince zil sesinin susması ile ilgili iki ayar da aktif olmamasına rağmen zil sesi kesiliyor, bunlar telefon cepdeyken oluyor genelde ve bazı çağrıları kaçırmaya neden olabiliyor.

Bunlar çok büyük sorunlar değil ve Croatan'ın yada buradaki diğer rom uzmanlarının ileride bunlarla ilgili bir çözüm bulabileceğini düşünüyorum. Croatan'a tekrar rom için teşekkürler...

Dediğin soruna bakmak için yeniden v2 yi kurdum ingilizce olarak işlemci ayarlarını da aynı yaptım fakat bende yine geç gelme gibi bir sorun yok.uygulamaların yedeğini alıp romu yeniden yükleyebilir misin?Cwm 5.5.0.4 kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

Çalışabilir fakat sim karttaki kişileri görememe riski var.
  • quote:

quote:

Risk varsa ben yokum :) memnunum zaten şuan gelen giden ses kalitesinden

• quote:

quote:

Peki bu risk kurulu bir sistemde mi geçerli :D Yani sıfırdan bir rom kurulumunun üzerine bu paket kurulup daha sonra kişi listesi yüklenirse durum ne olur :D
  • quote:

quote:

quote:

Risk varsa ben yokum :) memnunum zaten şuan gelen giden ses kalitesinden

Sen zaten deneme reset atmayan telefon resen manyağı olur falan hiç bulaşma :D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.